15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Øredobberguide: interessante fakta om plugger, kreoler og co.

øredobber-slående-svart-dusker-moderne

Øredobber i mange forskjellige design er blant favoritttilbehøret til mange kvinner. Men hva slags øredobber er det uansett? Hva er kreoler Og hva må du være oppmerksom på når du stikker hull i ørene? Du finner nyttig informasjon om de populære øredobber her.

Den allsidige verden av øredobber

øredobber kreoler i sølv

Selv i gamle kulturer og i det gamle Egypt prydet kvinner ørene med glass, edelstener, perler, bein eller metall. Slik det er i dag, var alt representert den gang, fra små pinner og ringer til store anheng. Generelt skilles det mellom følgende typer øredobber:

  • Kreoler: Dette er faktiske ringer som settes gjennom ørehullet. Disse er tilgjengelige i et stort utvalg av størrelser og farger.
  • Øredobber: Her henges elegante smykker gjennom ørehullet ved hjelp av en brakett eller en sikret penn. Lysekroner er spesielt trendy akkurat nå.
  • Stud øredobber: Små perler eller motiver er festet til øret med en penn. Denne varianten er liten og iøynefallende.
  • Klipp: Dette alternativet kan også brukes av kvinner uten hull i ørene. Smykkene festes til øret med en slags klips.

Har hull i ørene ordentlig

øredobber-dusk-grønn-sommer

Hvis du vil dekorere ørene dine, bør du skaffe deg et par hull. Imidlertid er det definitivt ikke tilrådelig å prøve det selv. Hullene bør alltid hulles av en profesjonell for å unngå forurensning og betennelse. Som regel utføres piercing med en spesiell pistol på gullsmed, men sterile engangsnåler brukes også i piercingstudioer. Det anbefales å velge en første stud av titan for å forhindre en ubehagelig nikkelallergi. Dette må da bli i hullet i omtrent seks uker, slik at huden kan gro helt. For å unngå irritasjon fra fremmed materiale, bør du investere i øredobber av høy kvalitet laget av ekte sølv eller gull med riktig omsorg alltid representerer en god investering.

Slående fargerik eller elegant tilbakeholdenhet – den riktige stylingen for hvert øresmykker

øredobber-øredobber-sølv-flette-frisyre

Øredobber kan kombineres med ethvert antrekk og enhver klesstil. Små og iøynefallende plugger passer alltid. De som er spesielt motebevisste kan matche øredobber og antrekk, så vel som resten av smykkene. Til dette formålet kan former, farger eller karakteristiske materialer brukes. Små ørepropper i form av et anker er et utmerket maritimt sommerantrekk.

øredobber-rosa-krystaller-uttalelse

Enkle kjoler eller topper er flotte med Statement øredobber eller krydre store kreoler. Riktig frisyre kan bidra til å markere de respektive øredobber optimalt. Ofte er det nok å trekke håret litt tilbake slik at kreolene ikke forsvinner under. Men også a streng hestehale eller bolle samt løse oppdateringer bringer smykkene til perfeksjon.

hengende øredobber-perle-rhinestones-sommer

Bilde 1: © istock.com/DashaMuller

Bilde 2: © istock.com/Nikada

Bilde 3 til 6: Unsplash.com CC0 / tamarabellis

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening