15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lysekrone øredobber – drømmesmykker for kvinner

sølv-lysekrone-øredobber-carrie-underved

Lysekrone øredobber er store øredobber som når nesten til skuldrene og består av vakre ornamenter, anheng og steiner. Disse øredobber er også populære blant stjernene og bæres jevnlig av dem på den røde løperen. Til elskerne av Lysekrone øredobber inkluderer også Beyoncé, Angelina Jolie, Jennifer Lopez og Sarah Jessica Parker. Disse smykkene gir et enda mer elegant, feminint og attraktivt utseende, er iøynefallende og bør derfor ikke mangle i noen smykkeskrin.

Lysekrone øredobber for et attraktivt utseende

lysekrone øredobber-krystaller-cara-delevigne

Det spiller ingen rolle hvilken modell Lysekrone øredobber Du bestemmer. Det er både kortere versjoner og store, klumpete med mange steiner og dekorasjoner. Siden smykkene først ble introdusert i 1999, har designerne gjort regelmessige endringer. De er ikke bare forskjellige i lengde. For dekorasjonen velger designerne enten ekte edelstener eller vanlige rhinestones eller perler. Materialene som utgjør Lysekrone øredobber kan eksistere, så vel som formene, som for det meste består av orientalske mønstre, utsmykkede blomster, anheng og tilleggselementer.

Lysekrone øredobber i 2014

Beyoncé-Knowles-Met-Ball-2014-svarte lysekroneøreringer

De passer best Lysekrone øredobber til et antrekk uten skulder eller en dyp spaltning, så neste gang du er på utkikk etter nytt tilbehør på en shoppingtur, kan du bare sjekke ut denne motetrenden. Du kan kanskje ikke kjøpe slike luksuriøse modeller som stjernene, men du vil garantert finne et par som er imponerende Lysekrone øredobber i smykker butikker som også er rimelig. Uansett vil du se fantastisk og attraktiv ut med dem.

Oscar de la Renta moteshow – våren 2014     

Oscar-de-la-Renta-våren-2014-gull-lysekrone-øredobber

perfekt med en kjole med en søt hals

megan fox-lysekrone øredobber-røde steiner

også subtile design

 lysekrone-øredobber-diskret-emma-stein

forskjellige størrelser og lengder

Marcia-Gay-lysekrone-øredobber-kort frisyre Jennifer-garner-lysekrone-øredobber-updo lysekrone-øredobber-blå-rund-Ginnifer-Goodwin gull-lysekrone-øredobber-carrie-underved lysekrone-øredobber-rosa-kjole-Gwyneth-paltrow aqua-farget-lysekrone-øredobber-Uma-Thurman lysekrone-øredobber-vintage-look-ginnifer rihanna-2005-lysekrone-øredobber-høybundet hestehale lysekrone-øredobber-perle-aqua-blå lysekrone-øredobber-sølv-krystaller-perler lysekrone-øredobber-mørke rosa krystaller

gull-lysekrone-øredobber-hvite-steiner

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening