15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag kjede med dusk selv – instruksjoner og ideer å etterligne

Kjede med dusk-lag-dine-egne-ideer-perler-diy-smykker

Alt tilbehør og smykker er perfekt for sommeren, men også for de solfylte dagene etterpå. Disse passer perfekt til det uformelle utseendet og de friske fargene skaper godt humør. Ofte er disse også dekorert med fargerike perler, anheng og andre kunstneriske elementer. Dusker er nå trendy og kan lages selv uten store anstrengelser. Øredobber, armbånd og kjeder med dusker er statement -smykker som du ikke bare kan ha på festivalen, men også i hverdagen med et uformelt antrekk. Finn ut her hvilke materialer som er best for å lage dusksmykker og hvordan du kan lage et pent halskjede med en dusk selv.

Lang kjede med dusker

kjede-dusk-gjør-det-selv-elegant-turkis-rosa-diy

Armbånd eller kjeder med minst en dusk dinglende kan krydre ethvert antrekk. I mellomtiden er det dekorerte kjeder med dusker i en rekke varianter: med tre- eller steinperler, laget av stoff eller i sølv, gull eller messing. Kjedene er vanligvis relativt lange. Avhengig av høyden din henger anhenget under brystet. Alle kan lage et vakkert halskjede med dusk. Valg av materialer avhenger først og fremst av individuell smak, men bør til slutt matche klærne.

Lag kjede med dusk selv – ideer og tips for håndverk

Kjede med dusk-lag-dine-egne-ideer-diy-instruksjoner-broderitråd

Dusker kan brukes til å dekorere ikke bare kjeder, men også øredobber, skjerf eller til og med kjoler. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige design, for eksempel laget av velour, silke eller bomullstråd, også laget av syntetiske fibre og i forskjellige størrelser. Du kan kjøpe duskene ferdige, bestill dem gjerne online, men du kan også lage dem selv. Dette fungerer uten problemer hvis du har det mest nødvendige materialet tilgjengelig. Duskene kan kombineres veldig godt med gull, rosagull eller sølv, men også med halvedleperler laget av turkis, agat eller ametyst. Orientalske motiver som anheng som Fatimas hånd eller den tibetanske knuten avrunder utseendet perfekt.

Kjede med dusk – lag dusker selv av broderi

Kjede med dusk-lag-din-egen-instruksjoner

For å lage dusker selv trenger du garn i hvilken som helst farge, et stykke papp og en saks. Broderitråd er best, men silketråd kan også brukes hvis du er glad i den vakre silkeglansen. Først kutter du pappa slik at bredden på pappstykket tilsvarer ønsket størrelse på dusken. Nå er den pakket inn. Hvis det skal lages flere dusker, må man ta hensyn til hvor mange ganger tråden har viklet seg rundt pappa på den første dusken for å oppnå samme tykkelse på alle andre dusker. Imidlertid merker du det når du prøver det. Når det er nok tråd rundt esken, kutter du en annen tråd og kjører den gjennom toppen av dusken og knytter den veldig tett. Nå fjerner du papp og klipper sårgarnet nederst nøyaktig i midten. Hodet bindes av med en annen tråd og trekkes veldig tett. De gjenværende trådendene kan ganske enkelt trekkes inn. I videoinstruksjonene kan du se nøyaktig hvordan alt fungerer.

Lag et boho -halskjede med dusk og treperler selv

Kjede med dusk-gjør-det-selv-tre-perler-idé-instruksjoner

Avhengig av saken kan en kjede dekoreres med bare en dusk i midten eller med flere fargerike. Vi viser de to variantene. Hvis du vil ha en lang kjede, er det best å feste en litt større dusk i midten og la den henge. Fargerike treperler passer perfekt til dusjens fargede tråd. Hvis du matcher fargene på de to elementene, får du et flott halskjede med en dusk, et skikkelig blikkfang.

Lag en kjede med en dusk av broderitråd – Instruksjoner

kjede-dusk-gjør-det-selv-instruksjoner-broderi-tanntråd-rosa

Hvis dusken skulle fungere som det eneste dekorative elementet, er det verdt å designe den i en slående farge, for eksempel i rosa, turkis, oransje eller rødt. Små smykkerelementer vil perfekt utfylle det unike smykket, men du bør ikke gjør det enten overdrive. For å feste duskene og de andre elementene til kjeden, er det best å bruke øyer eller hopperinger i sølv eller gull etter ønske.

Kjede med dusker til det utseendet?

kjede-dusk-gjør-det-selv-ombre-broderi-tråd-diy

De fargerike duskene fremkaller en hippiestil, og derfor kompletterer de ethvert boho -antrekk perfekt med etniske, paisley- eller blomstermotiver. I tillegg krydrer en duskkjede enkle eller enkle klær og fremkaller umiddelbart et muntert utseende. En stor trend som også er ideell for et langt halskjede med dusk, er smykkelag. Mange kjeder av forskjellige lengder og materialer bæres samtidig. For at utseendet skal lykkes, bør du finne balansen mellom filigran kombinasjonspartnere og andre slående modeller.

Kjede med dusker – oppnå en ombré -effekt

kjede-dusk-gjør-det-selv-broderi-floss-ombre-dusker

Hvis du liker det fargerikt og virkelig iøynefallende, kan du lage et flott halskjede med flere dusker. For dette anbefaler vi å koordinere fargene og kombinere dem harmonisk. Ved å bruke forskjellige nyanser av samme fargefamilie, kan du oppnå de trendy ombré -effektene som passer perfekt til boho -utseendet.

Kjede med dusker – variant med frynset bånd

kjede-dusk-gjør-det-selv-ledning-fryns-instruksjoner

Hvis du vil ha større dusker, kan disse tinkeres med et frynset bånd eller frynser eller dansekanter. Denne er tilgjengelig i målere i forskjellige utførelser. For smykkefremstilling bør du velge et fint materiale i en vakker farge. Du kan bruke broderi eller hekletråd i hvilken som helst farge for kjedens bunn. Det kreves også et transparent allsidig lim.

Lag en lang kjede med dusker – instruksjoner

kjede-dusk-gjør-det-selv-materialer-idé-utkant

Først vever du en enkel kabelsnor fra hekletråden. Duskene vil bli festet til begge sider av dette senere, så du bør bestemme lengden på kjedet tilsvarende. Det kantede båndet er kuttet på en slik måte at to identiske dusker oppstår, men de er også store nok til at kjeden skal se pen ut.

kjede-dusk-gjør-det-selv-ledningsfrynser

Nå tar du den ene enden av kabelen og fikser den med limet i begynnelsen av det ene båndet. Deretter ruller du opp hele kantbåndet rundt enden av snoren og limer den på plass. Du gjør dette på de serverte endene av kabelen og prøver å gjøre de to duskhodene pene. Når limet allerede er tørt, tar du litt hekletråd og vikler det rundt duskhodet slik at området for å sy på det kantete båndet er dekket og duskene til slutt ser fine ut.

kjede-dusk-gjør-det-selv-idé-fryns-ledning-turkis-rosa

Til slutt kan du skjære utkantene på duskene pent slik at de alle er like lange. Små elementer som rocailles kan festes til de enkelte utkantene som vakre detaljer.

kjede-dusk-gjør-det-selv-turkis-rosa-instruksjoner

En kjede med dusk kommer virkelig til sin rett når den er smakfullt kombinert med klær. For et stilig utseende er det best å velge et plagg som fanger øyet med et slående mønster eller motiv. I tillegg har du på deg en enkel og behagelig T-skjorte eller topp. Klærens aksentfarger skal til slutt bli funnet i kjeden.

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen