15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nåværende smykketrender 2017/2018: Disse smykkene er nå inne!

smykker trender uttalelse kjede steiner elegant

Smykker får kvinners hjerter til å slå raskere og avrunder utseendet vårt hver sesong. Fra overdådige statement -halskjeder og øredobber, til elegante søljer med vintage -karakter, til fine mineralsmykker, er smykketrendene 2017/2018 alt annet enn enkle. I artikkelen avslører vi hvilke smykker du må ha for denne høsten og vinteren, og hvordan du kan kombinere dem riktig!

Trendfarge rød – perfekt for den selvsikre kvinnen

smykker trender trend farge rød halskjede rubin

En ting er definitivt klart: Alle som har på seg rødt, kommer garantert til å være et blikkfang. Den lyse fargen er en absolutt trend for høsten og skiller seg ut både som et komplett utseende og som et fantastisk individuelt stykke. Og ikke bare når det gjelder klær, men også når det gjelder tilbehør og smykker. Rødt utstråler styrke og lidenskap og er derfor et tegn på selvtillit og stil. Elegante smykker i trendfargen rød forsterker ethvert ensfarget antrekk og gir en ekte uttalelse.

Hvis du vil gå gjennom de kalde årstidene med stil, bør du definitivt ikke ignorere tilbehør og smykker. Smykker av høy kvalitet fra merker som Bulgari, Cartier, Gucci og Tiffany & Du finner for eksempel Co. på Finejewels24. Dette er en internasjonal online markedsplass som tilbyr en stort utvalg av eksklusive smykker fra kjente designere og erfarne gullsmeder. Disse er helt i tråd med de nyeste smykketrendene og tilbyr noe for enhver smak.

Smykketrender med helbredende egenskaper: fokus på mineralsmykker

smykker trender mineral smykker healing steiner ringer

Å ha helbredende steiner på huden din er veldig populært i år. Derfor er mineralsmykker en av de mest populære smykketrendene for vinteren. I tillegg er disse steinene kjent for sine helbredende krefter og sies å ha en positiv effekt på vår sjel og kropp. Men for å fullt ut utvikle effekten, bør man virkelig tro på den. I tillegg vises helbredende steiner i mange vakre farger, for eksempel rosa, lilla, gul og akvamarin. Uansett om det er polert eller kantet, ser mineralsmykkene alltid elegante ut og finpusser hvert antrekk.

Statement øredobber i lysekrone stil

lysekrone øredobber smykker trender nåværende

Erklæringsstykker sikrer et glamorøst utseende ved enhver anledning og er blant de mest populære smykkene for høsten. Ikke bare kjeder og halskjeder, men også øredobber kan oppnå ønsket wow -effekt. De såkalte lysekronene sørger for et spesielt iøynefallende utseende som umiddelbart tiltrekker alles oppmerksomhet. De små, hengende elementene regnes som ekte iøynefallende og avrunder hver elegante kjole på en vellykket måte. For å komme med en ekstra uttalelse, kan du knytte håret i en bolle som en updo og dermed fullstendig fremheve øredobber.

Smykketrender 2017/2018: Kreoler gjør et comeback

kreolske øredobber fine store smykketrender

Kreoler var en populær motetrend på 1990- og begynnelsen av 2000 -tallet og gjør nå et comeback. Du kan bruke de vakre ringene til ørene i forskjellige varianter i år og tilpasse dem til antrekket ditt. Fine, overdimensjonerte ringer gir variasjon til hele utseendet uten å dominere det. Brede bøyler derimot, merkes umiddelbart og er et fint blikkfang. De kan legge til en vri på ethvert festantrekk og se bra ut med hvilken som helst hårlengde.

Brosjer som nåværende smykketrender med en vintage karakter

vintage brosje smykketrend sommerfuglstein

Brosjer er også tilbake på moten! Spesielt i den kalde årstiden kan du feste de trendy smykkene på kjoler, cardigans, krager og blazere og dermed krydre klærne dine med stil. Det praktfulle vintage -tilbehøret finnes i form av overdimensjonerte blomster eller geometriske figurer med filigranmønstre. Dyremotiver er like populære for dette og regnes som en av smykketrendene våren 2018.

Previous Post
Ugress i plenen – hvordan kontrollere de 10 vanligste artene
Next Post
Hvordan og med hva du kan dekorere pepperkakehuset – kreative ideer til vakre pepperkakehus