15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smykketrender 2020: en oversikt over topp 4 av de hotteste smykkene for i år!

Vakre tilbehør kan forvandle ethvert antrekk, uansett hvor enkelt det er, til et ekte blikkfang og gi vårt utseende et moderne, friskt preg. Statement halskjeder, armbånd eller iøynefallende øreringe har blitt en integrert del av moteverdenen. I tillegg til vår egen smak, spiller trender også en avgjørende rolle og påvirker vår stil. Hva er de siste smykketrendene for 2020, og hvordan kombinerer du dem best? Vi forteller deg det i artikkelen vår!

Smykker Trender Fargerike edelstener Halskjeder

Når det gjelder smykker og tilbehør, har dette året allerede mye å tilby. Mottoet for smykketrendene 2020 er definitivt “Jo større og mer iøynefallende, jo bedre!”. I de varme sommermånedene liker vi alle å vise litt mer hud, og dette gjør at smykkene våre kan bli presentert enda bedre. Tette halskjeder, fargerike edelstener eller XXL -øredobber gir et dristig utsagn, men føles fortsatt kult og moderne. Uansett om det er på stranden eller for å krydre sommerantrekket til kontoret – de trendy stykkene pynter hvert utseende og gir det prikken over i’en..

Smykketrender 2020: Chunky lenkkjeder er i søkelyset i år

XXL lenke halskjeder kombinerer sommer antrekk ideer smykker trender

Hvis du liker å trekke oppmerksomheten til deg selv, så er denne smykketrenden noe for deg! Lenkekjeder i sølv, gull og rose har vært en av de største smykketrendene siden i fjor, men for denne sesongen er trendene enda større, både i overført betydning og bokstavelig talt. De fyldige lenkkjedene var spesielt populære i hip-hop-scenen på slutten av 1990-tallet, men har nylig blitt helt egnet for daglig bruk. Det spiller ingen rolle om du velger et stort statement -kjede eller kombinerer flere små i et lagdelt utseende – lenkkjedene er ganske imponerende. De forskjellige lengdene skaper et harmonisk bilde og er et perfekt tillegg til ethvert utseende.

Halskjeder Trender 2020 XXL lenkkjeder kombinerer tilbehørstrender

Siden lenkkjedene allerede er iøynefallende og store nok, kommer de til sin rett, spesielt med enkle antrekk. Jeansshorts og en vanlig t-skjorte eller topp er de perfekte følgesvennene for helgen. Lag en spennende og kul pause i stilen ved å kombinere de grove smykkene med romantiske bluser eller lekne skjortekjoler. Trenden tar imidlertid litt tid å bli vant til, og hvis du foretrekker å sakte nærme deg det, er fine link -armbånd den riktige løsningen for deg.

Perlesmykker for et elegant og sofistikert utseende

Perlehalskjede Smykker Trender Fargerike edelstener

Tidløs, elegant og utrolig elegant – perlesmykker er en klassiker som aldri vil gå av moten. De vakre delene hadde imidlertid forsvunnet fra scenen de siste årene og ble ansett som gammeldags og tett. Men i tide til de siste smykketrendene 2020 får perlene en kul oppgradering og ser mer ekstravagante ut enn noensinne. Trenden har imidlertid ikke lenger noe å gjøre med smykkene du fortsatt kjenner fra din bestemor – i år kommer perleøreringer og halskjeder i ekstravagante og spennende former og størrelser og er ekte iøynefallende. De moderne designene gir hvert antrekk et spennende og leken preg. For denne sesongen foretrekker vi å bruke ujevne perler med ufullkomne overflater (de såkalte barokkperlene) og kombinere dem med andre smykker i gull.

I år kan det glitre og glitre igjen – fargerike edelstener er spesielt populære!

Smykketrender 2020 -øredobber med edelstener

Smykketrendene for denne sesongen går uten tvil mot fargerike design og uvanlige former. Fargerike smykker og tilbehør er den perfekte måten å ønske de solfylte dagene velkommen og gi utseendet litt glede og friskhet. Enten det er halskjeder, øredobber eller armbånd – fargerike edelstener finnes i samlingene til mange motedesignere. De små fargeaksentene er elegante og elegante på samme tid og gir et moteuttalelse. Utvikle kreativiteten og ikke vær redd for å leke med former og farger – alt du liker er tillatt! Men for at antrekket ditt ikke skal se for rotete ut, bør du holde resten enkel og diskret.

XL -øredobber opplever et flott motekomeback 

Øredobbeltrender sommer XXL -øredobber kombinerer øredobber

La dine fine øredobber ligge i skuffen og invester i et par store øredobber i år! Vi kan trygt si at øredobber er en klassiker som vil vare evig. Øredobbene som minner oss om 90 -tallet får nå en stilig og spennende oppdatering og er definitivt blant de vakreste smykketrendene i 2020. Motepåvirkere og stjerner som Jennifer Lopez er også forelsket i trenden og viser oss hvor egnet den er for daglig bruk er. Mindre modeller er perfekte for kontoret, mens de store XXL -øredobber kan dekorere ørene våre i helgen.

Smykketrender 2020 – flere inspirasjoner og utseende til å style om

Choker halskjede antrekk smykker trender 2020

Selv en liten, fargerik edelsten får ditt utseende til å skinne

Fargerike edelstener halskjeder trender

Kombiner tette lenkkjeder med en blazer for en spennende pause i stilen

Link kjeder halskjeder trender forretningsantrekk for sommeren

Med en XXL lenkkjede blir antrekket ditt umiddelbart mye mer stilig og moderne 

Link kjeder smykker trender retro solbriller sommer mote trender

Uten tvil er smykketrendene 2020 flotte og et skikkelig blikkfang

Tilbehørstrender 2020 XXL lenkehalskjeder kombineres

Øredobber går solo denne sesongen. Nøkkelen til dette utseendet? Gå for en ørering som er iøynefallende og meningsfull nok til å stå på egen hånd

Bruk øredobber individuelt Tips Smykker Trender Blazer i et overdimensjonert utseende

Halskjeder og øredobber med fargede og store edelstener gir verdi til ethvert blikk på et øyeblikk

Smykker Trender 2020 Fargerike edelsteners halskjede

Elegant og friskt – vi er ikke overrasket over at individuelle øredobber har blitt stadig mer populære i det siste

Smykketrender 2020 øredobber bruker individuelt antrekkidéer

Mindre øredobber kan brukes til enhver anledning

Smykketrender 2020 øredobber tilbehør for sommeren

Blå bøyle øredobber er den perfekte følgesvennen for sommerferien

Smykketrender med øredobber kombinerer frisyrer med crunchies

Perler i alle tenkelige former og størrelser er i stor bruk i år

Smykker Trender Perleøredobber Barokk Pearl Trend

Enten som øredobber eller halskjeder – perler er smykkene du må ha for denne sesongen

Solbriller Halskjeder Tilbehør Trends Statement Halskjeder

En enkelt ørering gir en ekte uttalelse og er en av de modigste og mest uventede smykketrendene i 2020

Statement øredobber kombinerer smykketrender 2020

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?