15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Piercing Trends 2019: De fem mest populære nye piercinger

Piercing Trends septum nesering i 2019 forblir inne

Piercinger har blitt ganske upopulære de siste årene. På grunn av den nye moten, de mange ekstraordinære designerne og kjendisene, er det nå en skikkelig hype igjen. Det er ikke bare tatoveringer som er på moten, men også piercinger. I denne artikkelen vil vi gå inn på hvilke gjennomtrengende trender som spesielt har rådet i år.

På 1990 -tallet var navlepiercing og piercinger på leppen eller på øyenbrynet indikatorer på kulde. Nesten hver innflytelsesrik popsanger hadde minst én piercing. Fansamfunnet bar stilen over til seg selv. Plutselig var piercinger det ultimate.

Hypen om kroppssmykker tok raskt slutt. Det er ikke i seg selv dramatisk, fordi piercinger kunne fjernes raskt og enkelt. Men det var annerledes med tatoveringer – mange mennesker måtte da bestemme seg for en tildekning for å holde tritt med tiden.

Hvilke gjennomtrengende trender gjorde det i 2019?

Sølvtette piercing smykker til kvinne

Hvilke piercinger var mest populære i år? 2019 markerte noen trender. Noen trender ble imidlertid overtatt fra 2018, og det kan antas at disse piercingene fortsatt vil være “kule” i 2020.

Tettsittende piercing

Med tettsittende piercing (anti helix) bæres piercing i ørets indre brusk. Denne piercing var allerede i trend i fjor. Hvorfor er piercing så populært? Fordi – i det minste for øyeblikket – det er knapt noen som har det og er et skikkelig blikkfang.

Nese piercing ring septum tynn sølv kvinne

Septum Light

Mange stjerner bærer en subtil septum. Stjerner som Zoe Kravitz har til og med klart å etablere septum som sitt eget varemerke. Ingen annen piercing var så populær, spesielt i 2018. Piercing er veldig enkelt i seg selv. Det er en sentral nesering, men den skal ikke være for stor. Jo mer delikat, jo bedre.

Piercing med høy lobe

Normale hull i ørene forsterkes av det andre hullet i øret. De nye ørene er ikke plassert ved siden av hverandre, men oppå hverandre. De trendy høylappene er et helt nytt utseende som ikke har blitt sett de siste årene. Flott mulighet til å bli en trendsetter i byen!

navlepiercing titan sølv med steiner sportskvinne

Navelpiercing

En navlepiercing er igjen veldig populær i 2019. Men denne gangen er det mer subtile piercinger. På Navelpiercing side det er alle former som er trendy nå. Forresten, veldig interessant: en navelpiercing er veldig populær, spesielt under graviditet.

Smilefjes piercing

Den såkalte smiley piercing gjøres på leppebåndet. Piercing er festet i midten av slimhinnene, noe som også har vist seg å være veldig robust. Men denne piercing er veldig kontroversiell. Tannleger er imot det fordi metallet kan skade tennene på sikt. Dette er kanskje ikke en hyggelig affære, spesielt på fortennene. For den eldre generasjonen er det også ganske rart å ha en piercing som denne.

Hva bør vurderes før du får en piercing?

Septum piercing bull ring nesering kan se elegant ut

Så snart du har bestemt deg for en piercing, bør ingenting hastes først. Det er andre ting å vurdere.

Under ingen omstendigheter bør en piercing gjøres av deg selv. Dette er også en trend, men ikke en som skal følges med sunn fornuft. Alvorlige helserisiko kan oppstå.

Det burde ikke gå til hvilket som helst piercingstudio. Du bør spørre rundt på Facebook, venner eller bekjente. Kanskje disse menneskene har en bedre anbefaling? I prinsippet bør det være et hygienisk og rent studio, ellers bør du forlate butikken igjen raskt.

Kostnader skal ikke spares. En piercing er permanent i seg selv. Punkteringshullene forsvinner ikke. Piercing bør derfor i det minste gjøres rent. I tillegg bør det være et studio som bruker smykker av høy kvalitet slik at huden også kan se ut ikke antent.

Hver trend bør følges?

Piercing bør ikke velges ut fra en trend. Det burde heller være en piercing, som du også kan identifisere deg med. En tidløs piercing er uansett det viktigste.

Navelpiercing Navelpiercing smykker laget av titan eller ekte sølv

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?