15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boho smykker i trend – 5 flotte smykker i bohemsk stil

Boho smykker gullkjede armbånd romantiske blonderkjoler

Boho -stilen (også kjent som “sigøynerstil”, “hippie chic” eller “boho chic”) har lenge hatt stor popularitet. Den bohemske stilen er ikke bare en fantastisk blanding av forskjellige kulturer, men også sammensmeltningen av forskjellige ikoniske moteepoker. Denne stilen er så populær fordi den gir oss følelsen av sommer og moro, letthet og frihet. Det er mange forskjellige måter å implementere den trendy trenden på, og det enkleste er gjennom lekre boho smykker. I dag viser vi deg et utvalg av unike smykker i Boho -stil som vil inspirere deg.

Boho smykker i gull

Boho smykker gull lange halskjeder med statement -anheng

Disse to halskjeder fra Coachella Fairtrade -kolleksjonen fra det sveitsiske smykkemerket Auryn Jewels er et flott tillegg til ethvert boho -antrekk. Halskjedet “Deborah” består av en filigran gullkjede og et bladvedheng i et spennende etnisk design. “Jasmin” -kjedet, derimot, er preget av et tidløst elegant, greit utseende. For ekstra glamour kan du kombinere halskjederne med de vakre “Jasmin” øredobber. Med sin elegante diamantform er disse ideelle for begge anhengene.

Kjeder lagdelt i boho stil gullkjeder fjær og turkis

Forresten, kjedelagring lar deg lage nytt utseende igjen og igjen. For å få en fin effekt, kombiner minst tre kjeder med forskjellige lengder. Du bør også la det være litt mellomrom mellom de enkelte lagene, slik at hvert smykke kan utvikle sin effekt. Halskjederne “Jasmin” og “Deborah” har for eksempel en lengde på 70 cm totalt. Du kan bruke dette som en guide for kjettinglagring.

Boho etniske smykker gull matchende bryllup

For det autentiske bohemske utseendet bør selvfølgelig ikke et armbånd i boho -stil mangle. Armbåndene “Mila”, “Alice” og “Sara” fra Coachella Fairtrade Premium Line ser spesielt feminine ut og smigrer ethvert boho -antrekk. Disse ser spesielt vakre ut på solbrun hud om sommeren. Kombiner disse vakre smykkene med en blomstrende maxikjole, stroppsandaler og et belte i lær. Et annet alternativ for et uformelt og elegant utseende er å kombinere den med en hvit blondetopp og shorts med høy midje.

Boho smykker til bryllup

Boho smykker strand bryllup øvre armbånd øvre armring blomsterkrans

Flere og flere bruder i disse dager velger både et boho -bryllup og et strandbryllup. Som brudekjolen, bør bukett og frisyre også være Smykker bli koordinert med bryllupstemaet. Gylne øvre armbånd og ankler gir en del av leken femininitet og fremstår filigran og elegant. En frisk blomsterkrans som hodeplagg passer også perfekt til den uformelle hippiestilen.

Boho smykker knokeringer knokleringer

Nesten hvert år siden 1999 har Indio, California vært vert for denne berømte musikkfestivalen: Coachella. Gjennom årene har det blitt en ekte kles- og smykkestil. Dette kan også beskrives som boho chic – en blanding av hippie, sigøyner, etnisk og moderne. Temaet er ungdom og frihet.

Knokkelringer er perfekte for å fullføre festivalens utseende. Akkurat som du for eksempel kombinerer mange forskjellige halskjeder, kan du også style flere ringer på en hånd.

Boho smykker i sølv

Boho smykker av høy kvalitet øredobber i sterling sølv armbånd med rosekvarts edelsten

Gull kan kombineres veldig godt med alle fargene på Boho -fargepaletten. Derfor er det alltid en god idé å inkludere noe gullfarget tilbehør i boho -antrekkene dine. Men det varme materialet passer ikke for alle. Hvis du foretrekker sølv, så ville det drømmeaktige boho -smykket “Confidence” fra Auryn Jewels Fairtrade -kolleksjonen “Bohemian Love” være det rette for deg. Smykkesamlingen inneholder håndlagde stykker laget av 925 sterling sølv som øredobber, ringer og armbånd. Høydepunktet er ekstravagante edelstener som rosenkvarts, månestein eller prehnite. Ta en titt på hele samlingen og oppdag dine nye favorittsmykker for et upåklagelig boho -antrekk!

Edelsten Boho smykker i øredobber i sølvring

Boho smykker sølv og månestein bryllup av høy kvalitet

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?