15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smykketrender 2021: Disse 6 smykkene er for tiden veldig populære!

Du kan aldri få nok av flott tilbehør, og et antrekk blir bare virkelig avrundet med de riktige smykkene. Med unntak av håndlagde maskekjeder, la vi alle de vakre øredobber, ringer, etc. i smykkeskrinet det meste av året som har gått. Men det er sakte på tide å endre dette, for når det gjelder smykketeknologi venter mange gode trender i 2021, som ingen kan ignorere. Fra filigran til statement -brikker – motedesignerne har presentert en fargerik blanding av vakre stiler for den kommende sesongen som kan krydre selv det enkleste utseendet. Smykketrendene 2021 er utrolig forskjellige, slik at alle tilbehørselskere vil finne et nytt favorittstykke som passer hans stil!

Halskjeder med smykketrender 2021

La oss nå være ærlige – når var siste gangen du sminket deg eller kledde deg ut? Komfortable joggebukser og uformelle frisyrer har blitt våre beste venner de siste månedene. Klærne våre har stor innflytelse på hvordan vi føler oss og hvor produktive vi er. Vakre smykker er ikke bare et ekte blikkfang, det kan også gi oss selvtillit og løfte humøret. Og i disse urolige tider kan vi alle bruke noe av dette, ikke sant? Å finne ut om de siste smykketrendene for 2021 er sannsynligvis den fineste og enkleste måten å oppnå dette på.

Smykketrender 2021: Perler er fortsatt veldig populære

Perleøreringer 2021 smykketrender 2021

Vakker, elegant og utrolig filigran – perler er en tidløs klassiker som aldri vil gå av moten. Perlesmykker gjorde et stort comeback i fjor, og sprøytenarkomanen vil ikke stoppe i månedene som kommer. Men ikke la deg lure – dagens perler har ingenting å gjøre med din bestemors tette halskjeder og øredobber. Asymmetrisk, ekstra lang eller med dekorasjoner – perlesmykker kan nå være litt mer uvanlige. Men ikke bare øredobber skinner med et nytt bilde – overraskelseselementet for smykketrendene 2021 ligger i stylingen av lagdelte og uforenlige perlekjeder. Hvordan stiler du perlesmykker, lurer du sikkert på? Du kan bruke den enten veldig klassisk med forretningsantrekk og kveldskjoler eller med jeans og joggesko i en stil som er inkonsekvent – alt som er behagelig er tillatt!

Alle fashionistas bruker nå minihåndvesker som halskjeder

Vesker halskjede trend smykker trender 2021

Minihåndvesker har vært en skikkelig hit i en årrekke. Trenden har imidlertid tatt en helt ny vending for den kommende sesongen – håndveskene er nå ganske enkelt slitt rundt halsen! Våren 2021 presenterte motedesigneren Jacquemus en pose som var så liten at du bare kunne putte en leppestift og et kredittkort i den. For denne sesongen har den franske designeren ytterligere redusert størrelsen, noe som gjør den mindre funksjonell og mer et høydepunkt. Men han er ikke lenger den eneste som har hoppet på det bisarre trendtoget – Chanel presenterte også vakre vesker som halskjeder i år, mens Louis Vuitton har forvandlet sine klassiske skinnvesker til iøynefallende halskjeder.

XXL lenkkjeder er et skikkelig blikkfang

Lenker Halskjeder Trend Smykker Trender 2021

Og en annen oldie, men Goldie! Det er trygt å si at XXL lenkkjeder ikke er et nytt fenomen i moteverdenen, og at de iøynefallende brikkene har blitt en stift for alle tilbehørselskere gjennom årene. Når det gjelder smykketrender 2021, er mottoet imidlertid: jo mer iøynefallende og større, jo bedre! Chunky halskjeder med en enorm ring laget av gull eller sølv var sterkt representert i samlingene til Victoria Beckham, Givenchy og Hermès og er et skikkelig høydepunkt. Enten kombinert med en elegant topp eller med en skinnjakke – smykkene er ideelt egnet for en rekke stiler og gir hvert antrekk en ny glans. Chunky Chains kan styles alene eller i kombinasjon med andre filigrankjeder i et lagdelt utseende.

Øredobber med én uttalelse er blant de største smykketrendene i 2021

Bruk bare en ørering Smykketrender 2021

Husker du da vi syntes det var superkult å bare ha en ørering? Så har vi gode nyheter for deg: øredobber med ett utsagn er faktisk tilbake og er blant de mest populære smykketrendene i 2021. Motedesignere som Miu Miu, Valentino og Fendi har brakt utseendet tilbake til livet og vist oss hvor kult og elegant det er er faktisk utseende. Det er best å kombinere en stor ørering med en subtil og filigran ørering på det andre øret. Enten sølv øredobber med kreoler, perler, fjær eller rhinestones – du kan virkelig slippe av damp! Det er bare viktig at øredobben matcher antrekket og er vakkert iøynefallende og glamorøst.

Lekfulle ankler er tilbake

Anklets trend smykketrender 2021

Alt kommer tilbake på et tidspunkt, i hvert fall på mote. Anklets er et annet smykke fra 00-tallet som er en av de absolutt nødvendige tingene for denne sesongen. Disse er imidlertid laget av materialer av høy kvalitet og er derfor ikke bare egnet for stranden, men kan også brukes på kontoret. De gyldne anklene av Versace og Bottega Veneta ble raskt en ekte sensasjon og det nye favorittstykket for alle fashionistas. Uansett om det er sneakers, ballerinaer eller høye hæler – de trendy brikkene kan kombineres med hvilken som helst skomodell. Skalsmykker er fremdeles en av de mest populære smykketrendene i 2021, og sommerhengene pryder nå også anklene våre. Hvis dette er for leken for deg, kan du bruke filigran og mer elegante ankler med perler eller subtile lenkeankler.

Bland gull og sølv

Smykketrender 2021 kombinerer sølv og gull

Metallblanding er ikke bare tillatt i smykketrendene 2021, det er til og med ønsket! Å blande gull- og sølvsmykker har lenge vært ansett som et absolutt no-go! Heldigvis er det endelig over, og vi kan endelig bruke alle våre favoritt smykker samtidig. Flere og flere moteikoner viser oss allerede hvor godt sølv- og gullbitene kan harmonisere med hverandre. Trenden fungerer best når de forskjellige metallene bare møtes i ett område. Dette kan for eksempel være flere ringer i sølv og gull eller halskjeder i forskjellige lengder i et trendy lagdelt utseende.

Smykketrender 2021 moderne perlekjede

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?