15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grov, salt og pepper, svarte diamanter: nye trender innen diamantsmykker

Diamantens skjønnhet er evig. Folk har alltid blitt tiltrukket av sin glans og verdi. Men akkurat som vår verden, endres trendene i behandlingen sakte. Klassiske former og perfekt polerte stykker erstatter de moderne versjonene av diamantsmykker. Ikke bare utradisjonell, upolert, men også salt og pepper, eller svart diamant kommer til syne. Er du interessert i hvordan disse artene oppsto og hvordan de skiller seg fra de klassiske? La oss ta en titt på verden av geologiske hemmeligheter og de siste trendene innen diamanter.

Mystiske diamantsmykker i svart

svart diamant gullring eller helt svart

Svarte diamanter stikker opp fra edelstenene. Ifølge noen studier er de av utenomjordisk opprinnelse fordi de inneholder spor av nitrogen og hydrogen, som frigjøres ved eksplosjoner av stjernesupernovaer i verdensrommet. Naturlig svart diamant er imidlertid en stor sjeldenhet og dyr ting. Derfor er de fleste av de kommersielt tilgjengelige produktene laget i laboratoriet ved hjelp av stråling.

Fans er hovedsakelig tiltrukket av sin mystiske farge og nesten metalliske glans. Den mest kjente svarte diamanten kalles “Eye of Brahmā” og sies å være forbannet. Den burde ha drept tre av eierne. Den svarte diamanten på forlovelsesringen til Carrie Bradshaw opplevde sin første store filmberømmelse i den berømte serien Sex in the City. Det er imidlertid ikke sikkert om Forlovelsesringer med svarte diamanter er spesielt populære av denne grunn.

Ukonvensjonelle salt- og pepperdiamanter

siste trender med forlovelsesringer med diamanter

Denne steinen fikk kallenavnet på grunn av inneslutningene. Salt refererer til de hvite inneslutningene og pepper til det svarte. Ved første øyekast ser de ut til å være silkegrå. Noen glitrer, noen ser grumsete ut, med andre er inneslutningene effektivt sammenvevd og andre ser ut som prikket med prikker.

salt og pepper diamantring i sølvgull og rosagull

Disse steinene er utvilsomt alltid elegante og mye rimeligere enn sine klare søsken. Begrepet “galakse” brukes også (med større steiner ser inneslutningene ut som stjerner i en galakse). Hvis du er bekymret for miljøet, vil du være interessert i å vite at salt’n’pepper steinene er blant dem som ikke forurenser miljøet når de blir utvunnet i forhold til de klare steinene.

Originale uslipte ru diamanter

uslipt diamanthalsbånd og øredobber

Og hva er disse grove diamantene? For å si det enkelt er dette sponene som oppstår når man arbeider med diamanter. For noen “sløsing”, for andre en sjanse til å lage et ekstraordinært stykke. Selv om disse restene også er noen av de vanskeligste mineralene som er tilgjengelige, er kostnadene mye lavere. De har ikke samme form, de er forskjellige i farge og kan ikke slipes eller poleres ytterligere.

Men dyktige og dyktige gullsmeder vet hvordan de skal jobbe med disse små skattene. Så de er i stand til å lage rimelige og virkelig mer originale stykker av de uslipte diamantene. De grove diamantene ser perfekt ut i minimalistiske gulløreringer eller anheng. De fortryller mange ved første øyekast med sin naturlighet og det “rå” inntrykket.

Smykker med grove diamanter – enkle og umiskjennelige

Smykker med kjede og øredobber

Begge typene kjennetegnes imidlertid ved sitt unike utseende og enkelhet. Smykker med grove diamanter vil glede ikke bare en minimalist som leter etter et tidløst stykke, men også en miljøbevisst person. Det passer sikkert godt inn at det brukes ubrukte materialer som ellers ville vært ubrukte. Grove diamanter er elsket av mennesker som går imot strømmen og søker perfeksjon i ufullkommenheter.

Tvert imot, a Giftering eller andre smykker prydet med en svart edelsten vil glede de som ønsker å skille seg ut fra mengden og være umiskjennelige eller til og med mystiske. Hvis du føler det samme om forholdet ditt, treffer du merket med en ukonvensjonell giftering.

Trekker disse ukonvensjonelle diamanttypene din oppmerksomhet, eller foretrekker du de tradisjonelle klare diamantsmykker? Uansett må det erkjennes at Moder Natur kan skape utrolige mirakler som man bare står stille og beundrer ved synet av dem.

Forlovelsesring i rosa diamant og hvitt gull

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?