15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Yoga trening mot sidefett – skulderstativ for målrettet vekttap

kroppen mage ben hvite holde god figur

Yoga trening mot sidefett – I denne forbindelse anbefales flere yogaposisjoner. Den er preget av en spesielt god asana, nemlig det såkalte skulderstativet, som er den raskeste måten å brenne magefett på.

Skulderstativ – yogatrening mot sidefett – effektivt og enkelt å utføre

yoga trening mot sidefett slappe av slappe av hvile

Den vanlige ytelsen til denne asanaen sikrer en fast mage og en vakker midje, i tillegg til vellykket nedgang i kilo og opprettholdelse av en god figur uten problemer. Først – ligg på ryggen! Trykk mot gulvet med håndflatene. Løft først beina opp, og rett deretter overkroppen også til den kommer rett på skuldrene. Haken berører brystene. Hender hjelper til med å stabilisere kroppen. Albuer er på gulvet. På dette Yoga trening mot sidefett armer og skuldre er også belastet. Prøv å holde denne stillingen i minst et minutt. Du bør puste inn og ut normalt og konsentrere deg så mye som mulig. Bare når du føler deg stabil nok, fortsetter du med å puste ut og la høyre ben henge over hodet. Pust nå inn og gi benet tilbake til utgangstilstanden. Begge beina er godt forlenget. Gjenta den siste øvelsen tre ganger for hvert lem.

Yoga trening mot sidefett har en positiv effekt på kropp og sjel

kroppen rette opp taket i sjøsand

For å få enda større nytte av Yoga trening mot sidefett For å trekke kan du senke høyre ben igjen, men denne gangen er kneet på pannen mellom øyenbrynene. Legg deretter det forlengede venstre benet over foten på det høyre. Hold det kort! Pustefrekvensen er normal. Gjør denne yogaposisjonen vekselvis med begge bena. Til slutt må du ligge stille i minst fem minutter, hendene snudde opp. Yoga -øvelsen på skulderstativet fjerner sidefett og hjelper til med å behandle over 90 sykdommer. Ansiktsrynker er også positivt påvirket. Etter trening kan du se frem til et nytt utseende.

skulderstativ asana målrettet slanking nybegynnere avanserte ideer

yoga trening mot sidefett gir et friskt utseende

Previous Post
35 ideer til ansiktsmaling for karneval med instruksjoner
Next Post
Tinker med kleshengere i tråd – 10 uvanlige DIY -ideer