15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 tips for en slank skikkelse fra Hollywood -stjernen Cameron Diaz

cameron diaz diett god ernæring figur form tips trening

Cameron Diaz er en av Hollywood -stjernene med de tynneste kroppene. Henne slank figur med uttalte muskler får menns hjerter til å slå raskere. Hun ga nylig ut boken hennes om sunt kosthold og trening. Les om hennes hemmeligheter for den perfekte kroppen her.

Den slanke figuren til Cameron Diaz – inspirasjon for kvinner fra hele verden

Hvit kjole Cameron Diaz røde løper 2012 Oscars

Cameron Diaz er en av de vakreste Hollywood -stjernene. Hemmeligheten bak deres gode form og sin perfekte kropp ligger i deres langsiktige sunne livsstil. Ifølge skuespilleren, henholdsvis den gode formen. slank figur Resultatet av en sunn livsstil. “Hvis jeg vil være frisk i alderdommen, må jeg gjøre noe med det nå. Jeg må ta vare på kroppen min hver dag. Her er noen hemmeligheter Cameron Diaz avslører om hennes flotte utseende:

Trenings- og ernæringstips for en slank figur: Drikk rikelig med vann etter å ha stått opp

cameron diaz ernæringsplan sunne tips diett kjendis tips

Cameron Diaz anbefaler å drikke rikelig med vann etter å ha stått opp. Hun er av den oppfatning at kroppen drenerer seg under søvn og ligner en plante som ikke har blitt vannet på lenge. Dette er også grunnen til at de føler seg så slappe om morgenen. Når du våkner, drikk så mye vann du kan, og når det blir en vane, glemmer du raskt kaffen.

Og for å sikre at du ikke glemmer å drikke, gjør som Cameron Diaz: legg en flaske vann ved siden av sengen eller på nattbordet.

En rikholdig frokost for å få en god start på dagen

Muskuløs figur Sunt vekttap Hollywood Star Cameron-Diaz Diet Plan

Start dagen med en god frokost. Cameron Diaz eneste krav er at det ikke er søtt, for eksempel pannekaker, ettersom konsumering av søtsaker tidlig om morgenen øker blodsukkeret og ikke er en god start på dagen. Cameron Diaz selv spiser frokost som kan virke merkelig for deg. Hun liker å starte dagen med grøt og sautert zucchini. Det er andre grønne bladgrønnsaker du må legge til denne frokosten. For litt mer variasjon foreslår skuespilleren kokte eggehviter med sitronsaft.

Dette metter kroppen, og du blir først sulten igjen etter noen timer, og en lettere lunsj vil være tilstrekkelig for deg.

Probiotika for god fordøyelse

Cameron Diaz antrekk for rød løper

Probiotika blir stadig mer populære ettersom de er en av nøklene til god fordøyelse og en slank figur. Laktobacillene i den (som også finnes i melk og meieriprodukter) hjelper til med å miste fett. Du bør imidlertid rådføre deg med lege eller diettist før du velger et probiotikum.

Effekten av sitronene

Cameron-Diaz sunn livsstil sportstips diettbok

Spis sitroner og sitronsaft så mye og så ofte som mulig. For Cameron Diaz er sitronsaft en konstant del av salater, retter og desserter og til og med vannet hun drikker. Som du vet, er sitronsaft rik på vitamin C, kalsium og magnesium.

I tillegg normaliserer det fordøyelsesprosessen og akselererer stoffskiftet.

Korte, men hyppigere øvelser

Cameron Diaz surfebrett badedrakt hvit pelicula sportstips

Ikke alle har nok tid til vedvarende trening. Derfor gir råd Cameron Diaz for små sportsenheter som er spredt over hele dagen.

“For eksempel, mens du pusser tennene, kan du spenne baken og slippe igjen,” foreslår Diaz.

Andre tips: bruk trappene og gå

Kostholdsbok Hollywood lifestyle cameron-diaz body-book

Etter hennes mening gir ikke kraftig trening alltid de ønskede resultatene. Noen ganger føler du deg så utslitt etter en hard treningsøkt at du føler deg syk, og det burde ikke være målet med sport. Trening bør ha gunstige effekter og hjelpe deg med å holde deg frisk. Det bør ikke ta bort styrken din i navnet på den perfekte kroppen, råder skuespilleren.

cameron diaz hollywood slanke figur tips for slanking

Fortalte i sin nye bok Cameron Diaz, at hun ikke spiste sunt før. Hun spiste mye fastfood og fet mat. På grunn av dette led hun av akne. Da hun endret livsstil og begynte å spise sunnere og trene mer, ”glattet huden min umiddelbart. God ernæring er så viktig for hvordan vi ser ut, sier skuespilleren.

Previous Post
40 oppløftende ordtak og sitater som oppmuntrer og motiverer
Next Post
Lag vakre stjerner med barn til jul og andre anledninger