15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hoppetau – kaloriforbruk og anbefalinger for trening

hoppe tau gå ned i vekt sunt moro blå blå damer

Liker du å drive med sport? Ser du på vekten din? – Sikkert! Du har kommet til rett sted hos oss i dag. Fordi dagens artikkel handler om det Hoppetau og fordelene for vår generelle helse. Følg våre tips og anbefalinger, du vil ikke angre! Regelmessig mosjon, og mer presist det Hoppetau styrke det kardiovaskulære systemet og forbrenne kalorier i kroppen vår med en bemerkelsesverdig hastighet. Ifølge en studie i tidsskriftet PLoS ONE brenner 10 minutter med hoppetau om dagen så mange kalorier som du bruker i 30 minutter med jogging..

Slank med hoppetau

hoppetau klassisk tre håndterer kaloriforbruket slank

Hoppetau er en utmerket kondisjonstrening for vekttap og koordinering. For eksempel, når du hopper i tau i 30 minutter, vil personer som veier rundt 70 kg i gjennomsnitt miste 600 kcal, mens de som veier rundt 100 kg sikkert vil forbruke mer enn 800 kcal.

Hoppetau med teller

hoppetau teller rød hvit treningsapparat

Med denne treningen har du mange fordeler for din generelle helse – først og fremst for det kardiovaskulære systemet og kontrollen av blodtrykk, da øker din utholdenhetsstyrke, koordineringen din. Du vil føle mer energi i kroppen din hvis du øver på å hoppe i tau i omtrent 150 minutter i uken, regelmessig, du vil bare legge merke til resultatene etter 2-3 uker med vanlige treningsøkter. Du må bare trene vedvarende, og det vil lønne seg!

Vellykket trening med hoppetau

hoppetau cardio idé fitness trening hverdagsliv

Hvis 30 minutter med hoppetau daglig er for mye for deg, kan varigheten av din fysiske aktivitet reduseres på bekostning av intensiteten. Du kan øve 15 minutter om dagen for å få samme effekt som 30 minutters trening hvis du kan oppnå et visst intervallgrunnlag mellom øvelsene. Eksperter anbefaler å følge den følgende syklusen: 1 minutt langsomt hopp, etterfulgt av 20 sekunder med akselerert og 10 sekunder med maksimal hurtig tauhopping. Denne syklusen gjentas 10 ganger og følges alltid av en 2-3 minutters pause.

Hoppetau hos menn

hoppetau menn kvinner fitness sunn sport

En annen måte å øke intensiteten på treningen er å innlemme vanskelige elementer – i stedet for en gang, mellom tauets svingninger kan du hoppe kanskje to ganger. Hvis dette er for komplisert for noen nybegynnere, er det andre teknikker – for hvert hopp løftes knærne så høyt og nær brystet som mulig. Og ikke glem, før hvert hoppetau er det helt nødvendig å varme opp i minst 4-5 minutter, først da kan du begynne å hoppe sakte i noen minutter.

Varm opp før du hopper i tau

hoppe tau gå ned i vekt kalori forbruk øvelser

Når man hopper i tau må man også ta hensyn til påvirkningen fra overflaten som sportstreningen utføres på. Det skal ikke være for mykt, da dette kan senke farten når du hopper i tau og også føre til at tauet beveger seg ukontrollert. Et gummigulv på treningssentre og haller, tepper eller mykt underlag – ingen av dem er egnet for hoppetau. Asfalt og betong er derimot for hardt – den mekaniske belastningen på beina eller en skade fra et uhell fall fører til alvorlige leddproblemer.

Å bygge muskler med tau

hoppe tau kaloriforbruk trening kalorier sport slank kvinne

De mest egnede områdene for hoppetau er tregulv, fortau og løpebaner på stadion. De gir deg optimal stabilitet når du hopper i tau. Og vi håper du liker det!

Å hoppe i tau er gøy

hoppe tau kaloriforbruk trening kvinner menn trening

Med tauet til den perfekte strandfiguren

hopping tau kalori forbruk trening holde formen kroppen

La oss gi deg råd om riktig tau

gå ned i vekt utholdenhetstrening brenne kalorier

Føl deg friskere og sunnere etter å ha hoppet i tau

miste kalorier utholdenhetstrening

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg