15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ved å trekke olje avgifter du kroppen og når ønsket vekt

olje trekker slanking kokos olje ayurvedisk ritual i morgen olje trekke kur

Alternative helse- og skjønnhetstips er mer populære enn noensinne. Oljetrekk har opplevd en skikkelig boom de siste årene. Den fordelaktige kuren har blitt praktisert i ayurvedisk undervisning som et rensningsritual hver morgen i mange år. Visste du at du kan gå ned i vekt ved å trekke olje? Det er velkjent at stoffskiftet stimuleres av avgiftning, noe som kan fremme vekttap. I det følgende finner du nyttig informasjon om oljetrekkregimet og tips om hvordan du lettere kan bli kvitt uønskede kilo med oljetrekk.

Fjern ved å trekke i olje – Hvordan fungerer det?

gå ned i vekt ved å trekke olje om morgenen kokosnøttolje sesamoljeeffekt

Oljer og oljeblandinger kan trekke giftstoffer og forurensninger ut av kroppen gjennom munnslimhinnen og tungen. Oljedragende detox -kur støtter eliminering av skadelige stoffer fra organismen ved å stimulere spyttkjertelen. Denne prosessen frigjør de lagrede giftstoffene. Ettersom kroppen frigjøres fra forurensningene, lindres også leveren. Når det bygges opp for mange giftstoffer i kroppen, det være seg fra medisiner, fra et usunt kosthold eller fra luftforurensning, må leveren jobbe i full fart.

trekke olje fjerne tungen skrape tannbørste vann munnhygiene

For at de andre organene i kroppen skal holde tritt, inkludert de som påvirker vekttapet, blir de tiltrukket av lidenskap og kan ikke fullt ut tjene sitt formål. Oljetrekk kan bidra til å redusere mengden bakterier og giftstoffer i kroppen og minimere stress på leveren. Når leveren er overbelastet med giftstoffer, kan den ikke brenne kroppsfett effektivt.

ayurvedisk teknikk olje trekker slanking i morgen effekt helsemessige fordeler

Selv om det ikke er vitenskapelige bevis som kan bevise effektiviteten av oljetrekk for vekttap og tydelig forklare i hvilken grad oljetrekk kan gå ned i vekt, sverger mange til de positive effektene av oljetrekkingsprosedyren. I tillegg, ifølge helseeksperter, tilbyr denne ayurvediske plaksen deg mange andre helsemessige fordeler, som vi vil nevne nedenfor. Potensielt skadelige effekter og bivirkninger av denne praksisen er ennå ikke identifisert.

Hva er oljetrekk og hvordan gjøres det?

olje trekker slanking kokosolje solsikkeolje tunge skrape ayurveda

Som begrepet oljetrekk allerede antyder, settes olje inn i munnen med denne metoden og trekkes gjennom munnen og mellomrom mellom tennene i en viss periode. Nedenfor forklarer vi hvordan oljetrekk -teknikken utføres.

Så snart du står opp, før du har pusset tennene, bør du vie deg til ritualet med å trekke olje på tom mage. Fjern først tungenes belegg med en spesiell ayurvedisk tungeskrape. Ved rengjøring av tungen frigjøres tunge reflekssoner og smakoppfatningen sensibiliseres. Organene og hele fordøyelsessystemet stimuleres gjennom disse reflekssonene.

olje trekke tid til å gå ned i vekt morgen rutine sunne tenner

Ta deretter en spiseskje olje i munnen og rør den i munnen i 15-20 minutter. Trekk oljen gjennom tennene og skyll den sugende og nipper. I løpet av denne tiden kan du selvfølgelig ta en liten pause når du trenger det. Oljetrekk som en del av morgenhygienerutinen om morgenen kalles “Gandusha”.

olje trekker hvilken olje kokosolje sesamolje hvor lang varighetseffekt

Væsken inneholder giftstoffer og bakterier som slippes ut fra kroppen, så prøv å ikke svelge noen av dem og spytt ut den nå skummende olje-spyttblandingen etter bruk. Skyll nå munnen flere ganger med varmt vann og puss deretter tennene. Det er best å bruke en alkalisk tannkrem. Oljetrekk kan ikke erstatte normal tannbørsting og bør derfor bare utføres som et ekstra vedlikeholdstiltak. I begynnelsen av oljetrekkregimet kan du ha en ganske merkelig smak i munnen. Nybegynnere kan spytte ut oljen og putte fersk olje i munnen. Denne ubehagelige følelsen forsvinner etter noen dager, og oljetrekk om morgenen blir raskt en del av rutinen.

Hvilken olje som skal brukes for å trekke olje?

kokosnøttolje olje trekke slankende olje trekke kur effekt

Solsikkeolje, kaldpresset sesamolje og kokosnøttolje er ideelle for å trekke olje. De har utmerkede antibakterielle egenskaper. I tillegg skårer kokosolje og sesamolje med sine antiinflammatoriske effekter. Olje som trekker med kokosolje påvirker munnfloraen på en positiv måte. Tannhelse kan også ha nytte av det.

olje trekker slanking hvite tenner kokosolje morgenrutine

Den gamle indiske teknikken lover beskyttelse mot tannråte og forhindrer blødende tannkjøtt. I tillegg kan oljetrekk med kokosnøttolje fungere som en appetittdempende, slik at du bruker få kalorier og dermed reduserer vekten din. Sesamoljen trenger også dypt ned i vevet og fjerner avfallsprodukter. Det er ikke bare effektivt for å bryte ned skadelige stoffer, det er også nyttig for behandling av gingivitt og periodontal sykdom.

Effekten av oljetrekk 

Oljedragende kur kan bidra til velvære på mange måter. I tillegg til fordelene for munnhygiene og tann- og tannkjøtthelse, kan Gandusha lindre mange plager. Dette har en positiv effekt på hodepine og migrene. Oljetrekk har også positive effekter på sykdommer i hjertet, mage -tarmkanalen, nyrer og lever.

olje trekker slanking positive effekter helse hodepine migrene

Kuren med olje kan bekjempe kronisk søvnløshet og hjelpe mot kviser, eksem, psoriasis og nevrodermatitt. Regelmessig utførelse av den ayurvediske morgenrutinen forhindrer ubehagelig tørrhet i munnen. Oljetrekk kan til og med hjelpe med sprukne lepper.

olje trekke effekt sunt vekttap diett lite karbohydrater balansert

Selv om oljetrekkbehandlingen kan virke merkelig for deg i begynnelsen, kan du bare prøve den og dra fordel av dens utmerkede effekter. For å oppnå permanent vekttap, i tillegg til ayurvedisk praksis, bør du selvfølgelig også ta hensyn til et redusert kaloriinntak og øke dine fysiske aktiviteter.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening