15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Detox te – effekter og egnede varianter for avgiftning og nedgang i vekt

Gjør-det-selv detox te

Hver og en av oss føler seg til tider sliten og utslitt, noe som ofte er en konsekvens av et usunt kosthold og en livsstil. I dette tilfellet trenger kroppen vår en detox for å føle seg bra igjen. Det er her den såkalte detoxkuren kommer inn, som stimulerer stoffskiftet og har som mål å avgifte kroppen. Detox -vann og spesielle juicer, som transporterer giftstoffer ut av kroppen, støtter renseprosessen. Et annet verktøy som til og med har blitt en trend er detox te. Til dette formålet blandes spesielle typer te som stimulerer kroppens metabolisme. Du kan finne ut mer om effekten av teene for vekttap og avgiftning, samt noen ideer for passende varianter, i artikkelen.

Hva er detox te?

detox-te-body-detoxify

Detox er en avgiftningsprosess der kroppen frigjøres fra skadelige forurensninger. Dette er en slags terapeutisk faste som tar sikte på å avgifte kroppen. Detox -te er et av verktøyene som støtter denne renseprosessen. I tillegg til avgiftning, bør denne teen også hjelpe deg med å gå ned i vekt og få deg til å føle deg bra. Grønn te er en godt bevart te for avgiftning, fordi den får stoffskiftet i gang og dermed akselererer fettforbrenningen. Noen spesielle blandinger av urtete, som også transporterer skadelige stoffer ut av kroppen, har også en lignende effekt.

Det er derfor ingefærvann er sunt! Alt om forberedelse, effekter og bruk

Grønn te for vekttap: Disse grønne te -variantene er ekte slanking og har en spesielt sunn effekt

Hvordan tilberede grønn matcha -te – instruksjoner og oppskrift

detox-te-kur-ingefær-sitron

Detox -teopplevelsene er tvetydige og ikke like for alle. For noen mennesker har drikken vist seg å være et godt hjelpemiddel mot de overskytende kiloene, men for andre kan ingen effekt i det hele tatt observeres. Detox -te er imidlertid laget av forskjellige urter som definitivt er sunne og har en positiv effekt på kroppen. I denne forstand kan teene for avgiftning og vekttap generelt ikke gjøre noen skade og heller hjelpe med avgiftning.

Effekten av detox te i et detox regime

detox te rensende effekt

Alle vet at te er sunt og beroligende. I tillegg anbefales noen typer te for dietter og kurer fordi de avgifter kroppen. Det er akkurat effekten av detox te. I tillegg har den en dehydrerende effekt og stimulerer dermed fordøyelsen og fettforbrenningen. På denne måten frigjør den kroppen fra giftstoffer og fiber og hjelper til med vekttap.

detox-te-grønn-te-slanking

I tillegg til å rense kroppen, gir detox -te den viktige næringsstoffer og vitaminer som er spesielt viktige under en detox -kur. Ingrediensene i disse teene har en appetittdempende effekt og reduserer fremfor alt suget etter søtsaker. Derfor kombinerer den avgiftende te perfekt med dietter og er en viktig del av hvert detox -regime.

detox-te-tepose-teblanding

Selvfølgelig kan du ikke gå ned i vekt med en detox -te alene og fullstendig kvitte kroppen din med giftstoffer. Som allerede nevnt, er effekten bare støttende, og teen bør koordineres med en hel detox -plan. Det er best å søke råd fra en lege eller en diettekspert og lage en personlig diettplan. Det er imidlertid noen generelle tips du bør huske på for et vellykket detox -regime.

  • Gi gradvis opp fast mat
  • Drikk detox -te sammen med rikelig med vann og andre usøtet væske
  • Trener du vanlig sport?
  • Få nok søvn
  • Unngå meieriprodukter, alkohol, koffein og sukker

Detox te for vekttap

detox-te-ingefær-te-slanking-sitron

Teene som fremmer avgiftning av kroppen inneholder fremdeles mange vitaminer og mineraler som stimulerer metabolisme, sirkulasjon og fordøyelse. Dette stimulerer også fettforbrenning og reduserer vekten. Urter og ingredienser i detox -te demper appetitten og reduserer suget betydelig. Det er derfor de riktige ingrediensene for te for vekttap er veldig viktige.

detox-te-sencha-grønn te-slanking

Når kroppen blir renset for giftstoffer, begynner prosessen med vekttap. Hvis du har bestemt deg for å gå ned noen ekstra kilo med Detox Tea, må du være oppmerksom på at drikken alene ikke er nok og ikke kan utføre mirakler alene. Detox -te hjelper deg bare å gå ned i vekt hvis den kombineres med et balansert kosthold og mye mosjon.

Hvis du vil gå ned i vekt med te, må du absolutt unngå sukker og andre søtningsmidler. Detox er en helbredelsesfast, så dietten bør også være lett og fettfri. Flytende mat som buljonger, smoothies og forskjellige supper passer godt til det. Når du drikker te, spiller mengden også en viktig rolle. Dessverre kan du ikke oppnå de resultatene du ønsker med en eller to kopper om dagen. Den anbefalte mengden er derfor mellom to og tre liter per dag.

Avgiftende te og enkle oppskrifter for detox -te

detox-te-detoxifying-te-te

Hvis du også vil prøve detox -te for rensing eller som et hjelpemiddel for vekttap, trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe dyre produkter. Mange populære teer er gode for detoxing og koster ikke så mye i det hele tatt. Generelt er det ikke tilrådelig å bruke svart te, da den inneholder koffein, som ikke anbefales for en detox diett.

detox-tea-slimming-detoxifying

Hvis du vil avgifte kroppen din, er det noen teer som er best for å gjøre dette. Grønn te er et godt alternativ på grunn av den avgiftende effekten. Tetypen minimerer sultfølelser og har en positiv effekt på metabolisme og fordøyelse. I tillegg til disse effektene, styrker det immunsystemet og senker kolesterolnivået.

detox-te-gjør-selv-ingefær te

Den litt krydret ingefærte er et godt alternativ til grønn te. Mirakletknollen regnes som ekstremt sunn fordi den inneholder et stort antall vitaminer og mineraler som stimulerer stoffskiftet og sikrer et sunt immunsystem. Derfor er ingefærte perfekt for avgiftning og rensing. I tillegg kan du enkelt lage denne deilige detox -teen selv.

Oppskrift på ingefærte:

Skjær 5-6 skiver fra en vasket, ikke-skrelt ingefærknoll og hell kokende vann over bitene. La teen trekke i 10-20 minutter og fjern ingefærbitene. Hvis mulig, nyt ingefærte usøtet.

detox-te-nettle-slankende te

Igjen en av de avgiftende teene er brennesle -te. Den er hentet fra bladene på neslen og virker stoffskiftende. Denne teblandingen kan drikkes hele dagen, selv om store mengder ikke anbefales om kvelden.

blandinger av detox-tea-mate-te

Mate -te regnes som en ekte appetittundertrykkende og er derfor veldig egnet som et te for vekttap. Årsaken bak dette ligger i de bitre stoffene den inneholder. På den annen side er te av bjørkblad veldig egnet for avgiftning. Det transporterer vann og giftstoffer ut av kroppen og hjelper med avgiftning.

detox-te-sencha-grønn te-ingefær-sitrongress

Mest effektiv er imidlertid detox -teer laget av en kombinasjon av forskjellige urter. Teblandingene inneholder ofte grønn te som hovedingrediens og er beriket med annen avgiftende te. En populær oppskrift på dette er blandingen av Sencha grønn te, ingefær og sitrongress.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening