15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gå ned i vekt etter graviditet – treningstips og triks fra profesjonelle

Gå ned i vekt etter graviditetstips Nyttig morbarn

Hvordan skal vi komme i form raskt og ha en permanent Gå ned i vekt etter graviditet skape? Et veldig aktuelt spørsmål … men mange vet ikke nøyaktig hva de skal gjøre, og desperasjonen overvelder dem veldig raskt. hodet opp!

Gå ned i vekt etter graviditet – noen få tips

Forbrenne fett etter graviditetstips morbarn gjør øvelser

Fødsel er et av de beste øyeblikkene i en kvinnes liv. Det har imidlertid ikke så god effekt på kroppen vår, som er utsatt for veldig store endringer i løpet av denne tiden. Fremfor alt bør vi tenke mer positivt og ikke nødvendigvis gå på vanskelige dietter og plage oss selv og bli deprimerte. Uansett hvor mye du har tjent, husk at alt kan korrigeres. Det viktigste for deg ville være å føle deg lykkelig fordi stresset ditt også lett vil påvirke barnet ditt.

Jeg skal prøve å dele noen nyttige aktiviteter som hjalp meg veldig raskt etter min andre fødsel.

Prøv å ta den lille en tur hver dag. Turene er veldig fordelaktige for både deg og barnet ditt. De er forbundet med å brenne kalorier, spesielt de lange. Frisk luft er også veldig sunt for deg.

Gjør litt shoppingterapi. Det belaster deg med gode følelser og koster deg også kalorier. Kjøp mer tilbehør hvis du fortsatt er frodig etter fødselen.

For en rask Gå ned i vekt etter graviditet du bør definitivt gjøre øvelser. Gå til treningsrommet hvis du kan. Start med lette øvelser som ikke vil belaste deg mye. Det spiller ingen rolle hvilke øvelser du gjør, det er viktigere å gjøre dem! Jeg gjør flere mageknuser og beinøvelser selv. Jeg gjør dette hver dag hjemme mens babyen sover. Jeg besøker også treningsrommet en gang i uken.

Gå ned i vekt etter graviditet – la deg skjemme bort!

gå ned i vekt etter graviditet spise sunt stimulere stoffskiftet

En gang i måneden går du selvfølgelig til kosmetologen eller massøren, hvis det er mulig. Dette har en veldig positiv innvirkning på deg og får deg til å glemme dine rutinemessige forpliktelser.

Søvn er også veldig viktig for det Gå ned i vekt etter graviditet. Du må få nok søvn slik at du kan ta godt vare på babyen din. Hvis du ikke får nok søvn om natten, må du slå av telefonen og sove mens babyen din sover.

Spis sunt! Ta vare på menyen din. Det er veldig viktig, spesielt hvis du ammer, å gjenvinne alle kroppsdelene du har mistet. På den måten får du ikke hårtap heller.

De tilfredsstiller! Dette er sunt for barnet ditt så vel som for deg. Du vil dermed miste mange kalorier og beskytte babyen din mot mange sykdommer og øke immuniteten. Hvis du fortsatt ikke kan gjøre dette, ikke bekymre deg, vær glad, og barnet ditt vil føle det.

Gå ned i vekt etter graviditet – Vær aktiv!

gå ned i vekt etter graviditet brenne fett trening moro

Fortsett å studere eller ta et kurs. De sosiale kontaktene vil hjelpe deg med å ikke tenke på kiloene dine og gå ned i vekt etter graviditet, du vil ikke få depresjon og gjøre noe nyttig for deg selv. Kommuniser med kollegaene dine, arbeid innimellom. Dette vil hjelpe deg å tilpasse deg arbeidsprosessen raskere etter graviditet.

Hvis du lurer på hvordan du finner nok tid til å gjøre alt dette, husk – du kan alltid gjøre det hvis du har planlagt alt godt. Inkluder alle slektninger i å bekymre seg for barnet. Mormor, tanter og alle du kan stole på – på denne måten har du en time ekstra for deg!

Tingene du trenger da? Komfortable sko, en interessant bok, en baby i en barnevogn og et smil. Mye moro ennå!

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips