15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyt ren luksus med Pilot Lady -klokken fra Zenith

Kvinne håndklokke armbånd skinn rhinestones rosa svart

Pilotserien Pilot Montre D’Aéronef Type 20-40 MM Lady fra Zenith ble opprettet til ære for luftfartsradio. Med serien med elegante klokker for kvinner, feirer selskapet sitt engasjement og bidrag til luftfart. Det luksuriøse  Pilot Lady -klokke fra Zenith består av mange diamanter og gull. 40 MM Lady kommer i to klassiske modeller med enkle, rene linjer med en prisbelønt bevegelse av høy kvalitet. Selskapet er kjent for sine mange luksusklokker. de Armbåndsur Pilot dame Zenith vil ikke bare appellere til motebevisste mennesker, men også til mer tradisjonelt orienterte mennesker.

Pilot Lady -klokken fra Zenith

Pilot håndklokke trendy gaveidé kvinnedagen 8. mars

Den sveitsiske klokkeprodusenten Zenith ble grunnlagt i 1865 av Georges Favre-Jaot og har vært en av de mest pålitelige produsentene av luksusklokker i nesten 150 år. Gjennom årene har selskapet vunnet mer enn 2000 kronometripriser og har over 300 patenter. På begynnelsen av forrige århundre var Zenith en forløper i produksjonen av pilotklokker og ble båret av piloter som Louis Blérlot og Léon Morane før de ble brukt som standard i flypiloter.

Pilot Lady -klokken er laget av diamanter og hvitt gull

Ring rhinestones dekorert gaveide 8. mars kvinnedag

de Pilot Lady -klokke von Zenith symboliserer denne historiske hendelsen og feirer begynnelsen på selskapets innflytelse innen luftfart. De består av 491 diamanter og 18 karat rose eller hvitt gull, 40 MM Lady består av 3 karat diamanter, et silke armbånd og Zeniths pålitelige bevegelse. Det er to versjoner av Pilot Lady -klokke fra Zenith, og selv om 40 MM ikke er like glitrende, betyr det ikke at den er mindre luksuriøs med alligatorarmbåndet og diamantene langs rammen. Begge klokkene er dekorert på baksiden med Zenith -flygelogoen og på forsiden med arabiske blocktall laget av Superluminova lysende materiale.

Den automatiske bevegelsen er vanntett

elegant design Pilot Lady armbånd på baksiden

Den automatiske Elite 681 -bevegelsen til Pilot Lady -klokke fra Zenith er vanntett opptil 100 meter og består av 128 komponenter og et lite sekund ved 9 -tiden. Klokken har en frekvens på 4 Hz og en batterireserve på minst 50 timer. Denne klokken er nøyaktig til 1/10 sekund med over 36 000 vibrasjoner i timen, og er en av de mest presise noensinne og er tilgjengelig fra Zenith og spesialbutikker rundt om i verden. Prisen varierer fra $ 7.900- $ 42.000.

Tall vakkert elegant Lady Pilot rhinestones edel gave

stilig gave kvinner zenith produsent rhinestones

Skinn Zenith håndklokke moderne stilig Lady

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!