15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

HM6 Space Pirate -klokken fra MB&F med et originalt design

HM6 Space Pirate klokkerem svart kalveskinn

Den nye HM6 Space Pirate -klokke fra MB&F har en ekstremt interessant, biomorfisk etui laget av elegant og stabil titan (Ti-6Al-4V). Hele omkretsen styrkes også i midten av en slags brakett, som også er laget av titan. Designet med sine kurver minner om noe utenomjordisk. Hvert av de fire hjørnene består av krystallkuler laget av safir. De to fremre viser minutter og timer og beveger seg vertikalt. Det er regulerende turbiner i de to øvre sfærene. Som navnet delvis antyder, er disse ment å være HM6 Space Pirate -klokke reguler om hastigheten økes for å unngå unøyaktigheter i tidsvisningen.

HM6 Space Pirate -klokke

HM6 Space Pirate-klokke på 60 sekunders tourbillon

Den midterste sfæren er urets flygende 60-sekunders tourbillon, som regulerer motoren under og gir et glimt inni klokken. Hvis det vekket din nysgjerrighet, kan du se mer av innsiden av klokken, som består av 475 individuelle deler, ved å bare snu dem. Fordi også bunnen av HM6 Space Pirate -klokke er gjennomsiktig og avslører en del av bevegelsen, for eksempel viklingsmekanismen og rotoren laget av 950 platina.

HM6 Space Pirate -klokke – safirkrystallkuler

HM6-Space-Pirate-watch-biomorphic-case-titanium

Et ekstra blikkfang, selv om det ikke er så imponerende som selve saken, er stroppen som følger med. Den er laget av svart kalveskinn. Fra det imponerende HM6 Space Pirate -klokke det er bare 50 stykker. Denne luksusklokken fra MB&F. er tilgjengelig for $ 230.000.

HM6-Space-Pirate-armbåndsur-alien-design

HM6-Space-Pirate-Watch-four-crystal-balls-safir

HM6-Space-Pirate-Uhr-transparent-underside

HM6 Space Pirate klokke design kurver

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?