15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne klokker for kvinner – stylingtips sommeren 2016

Moderne klokker -kvinner-sommer-2016-merke-klokke-mote-smykker

I dag er armbåndsur ikke lenger bare et praktisk smykke som du kan lese tiden på. Neste gang indikatorer er moderne klokker har blitt et utsagn for motebevisste kvinner og menn som ønsker å skille seg ut fra mengden. Som et hovedtilbehør bør armbåndsuret ha et forhold til helhetsbildet og ikke konkurrere med de andre. Det er et ordtak som sier at tilbehør gir antrekket det “bestemte noe”, som er prikken over i’en. Vi er helt enige!

Moderne klokker for kvinner – vær trendy i tide

Moderne klokker -kvinner-sommer-2016-tilbehør-smykker-antrekk

Selv om en forsinkelse på 15 minutter, bråkete statistikk, er fortsatt akseptabelt, kan armbåndsur dessverre ikke gjøre noe for å forhindre punktlighet. I tillegg til den nøyaktige tiden avslører moderne klokker oppmerksomhet på detaljer og mye om brukerens personlighet. For forskjellige anledninger og følelser bestemmer hver kvinne forskjellige smykker, og i tillegg til utvalget av tidløse modeller kreves forskjellige andre. Klassikerne inkluderer de med en enkel design, metallveske og lær- eller metallrem. Andre laget av plast eller i livlige farger ser ungdommelige ut og fremstår mer eller mindre som et motetilbehør. Enten klassisk elegant, futuristisk eller sporty, fra subtilt til iøynefallende – alle som ønsker å kjøpe moderne armbåndsur vil være på www.markenuhren-billiger.de Finn det. Våre stylingtips vil også fortelle deg hvordan du kan kombinere favorittbitene dine i henhold til de siste sommertrendene i 2016.

Moderne klokker som hovedtilbehøret for kvinner

Moderne klokker -kvinner-sommer-2016-svart-hverdag

Mange kvinner velger dystre, nøytrale farger eller svart og tar ikke risikoen for å eksperimentere med spennende kombinasjoner. Hvorfor ser de fleste antrekkene hverken spennende eller individuelle ut? Tilbehøret mangler. Fremhev din gode side med hovedtilbehøret som kjennetegner antrekket. Kvinnens hender er et symbol på femininitet, og det er verdt å fokusere på dem med et elegant armbåndsur.

Kombiner moderne klokker med antrekket gjennom farger eller stilistiske likheter

Moderne klokker -kvinner-sommer-2016-blå-brun

Alle deler av det vellykkede utseendet bør ha et synlig forhold til hverandre. Det kan være fargen, stilen eller materialet som brukes. Det er viktig å koordinere lærelementer i klær, for eksempel belter, sko eller vesker, og dermed velge en klokke med en lærrem i samme farge eller med en lignende struktur.

Moderne klokker med et verdifullt metalllook – roségulltrend

Moderne klokker -kvinner-sommer-2016-casual-jeans

Du kan kombinere klokkerem i metall i sølv eller gull med smykker av samme materiale. Hold deg til den gylne regelen om ‘sølv med gull er no-go’, og ikke bruk sølvøredobber med et gullbelagt armbåndsur. Nylig satte juvelerer en ny trend med smykker i roségull eller kobber, noe som gir et spesielt romantisk notat til det generelle utseendet.

Moderne klokker – egnet for daglig bruk og spesielle på samme tid

moderne klokker-kvinner-sommer-2016-casual-animal-print

Hovedtilbehøret fungerer som et forbindelseselement mellom delene av det generelle utseendet, men kan også være litt annerledes for å virkelig komme til sin rett. Sko og vesker i brunt eller svart fungerer fantastisk i kombinasjon med et Leo -armbåndsur. Dyktige motiver og utskrifter er dyktig implementert uten å overdrive, og er egnet for daglig bruk, men også interessante detaljer i kveldsantrekk.

Moderne klokker – ikke overdriv med farger

moderne klokker-damer-sommer-2016-rød-etno

Fargeintensiteten til hele antrekket er spesielt viktig for at det skal lykkes. Det betyr ikke at du har rødt fra topp til tå. Rødt armbåndsur, negler malt i rødt, rød leppestift og kanskje en moderne veske med aksent i brannfargen får alle monokrome, til og med kjedelige klær til å se spennende ut.

Sommertrend 2016 – moderne klokker og armbånd i ett 

moderne klokker-damer-sommer-2016-boho-blå

Trenden mot mindre klokkevesker, som kvinner med smalere håndledd foretrekker, vinner sakte terreng igjen. En spesiell funksjon kan sees på sommermodellene, som mer ligner et dekorativt, dekorativt armbånd enn en klokke. Den lille urskiven ligner mer på en aksent på flettet skinn og kan praktfullt implementeres i et smakfullt sommerantrekk.

Moderne klokker med en relativt stor saksdiameter

moderne klokker-damer-sommer-2016-elegant-svart

Som før har dameklokker relativt store etuier, noe som er mer typisk for herremodeller. Likevel ser ikke disse merkede klokkene grove ut, takket være kunstige detaljer og aksenter. Små steiner, avrundede kanter og elegante armbånd avslører at klokken bæres på en kvinnes hånd. Natur- og dyremotiver på urskiven til de ellers enkle modellene er veldig trendy.

Vises om sommeren med en moderne dameklokke 

moderne klokker-damer-sommer-2016-maritim-blå-rød

Som et hovedtilbehør der du investerer mer, kan det tenkes å velge modeller som matcher din grunnleggende garderobe og din individuelle stil. Den fargede klokkeremmen bør finnes i minst en annen del, slik at helhetsutseendet blir riktig. Ikke glem at detaljer gjør antrekket særegent.

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?