15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Liv Taylor trøster Orlando Bloom etter å ha sluttet med Miranda Kerr?

Kjærlighetshistorie vennskap Orlando Bloom premiere

Finner angivelig skuespilleren Orlando Bloom Trøst etter separasjonen med supermodellen Miranda Kerr med sin kollega Liv Taylor. Men om det handler om et vennskap eller et forhold, er foreløpig uklart. USAs blader rapporterer at de to skuespillerne har tilbrakt de siste ukene sammen. Forbipasserende så på at du holdt hender.

Orlando Bloom og Miranda Kerr – hva skjer etter at forholdet avsluttes

Kona Miranda Kerr -elskere separerte for godt

Har i oktober Orlando Bloom og Miranda Kerr offentliggjorde at de skiller seg. Nyheten kom som en overraskelse for mange – de ble ansett som et drømmepar i mer enn seks år. Av respekt for hverandre og barnet deres, har de to ivaretatt personvernet sitt til nå. De har gjentatte ganger understreket vennskapet sitt i intervjuer – men ifølge utsagnene er det ikke mulig å forene seg for øyeblikket. Tidligere Victoria’s Secet -modell Miranda Kerr har blitt sett mer og mer i selskap med milliardær James Packer. De to har kjent hverandre i årevis og var nære venner til i høst. Packer, den tredje rikeste mannen i Australia, skilte seg med kona i september i år – og siden har de hatt det gøy å tilbringe fritiden sammen.

Orlando Bloom og Liv Tylor – er det bare vennskap eller noe mer?

Kjæreste nye kollega premier of the Rings

Orlando Bloom og Liv Tylor møttes mens de filmet Ringenes Herre. Under et opphold i New York skal de to ha kommet nærmere – det er i hvert fall det amerikanske magasiner hevder. De gikk på et skuespill sammen og observatører sa at de så ut som nære venner. Det er fortsatt uklart om vennskapet faktisk ble til kjærlighet. Skuespilleren vil snart ha hovedrollen i den etterlengtede suksessen Hobbit 2 – The Desolation of Smug.

Kona Miranda Kerr ny kjærlighet eller bare vennskap

Venner 2013 Kjendisnyheter Bloom

Angelina Jolie og Brad Pitt – kjærlighetstatoveringene for bryllupet deres 

Previous Post
Designerstolen Acapulco for interiøret – historie og ideer
Next Post
Øvelser for kvinner over 50 år: hvordan du holder deg frisk og frisk i alderdommen!