15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eks-presidenten i Russland Putin- den nest rikeste personen i verden

verdensberømt drikke te 75 milliarder offisielt

Den tidligere Russlands president Vladimir Putin er nummer to blant de rikeste menneskene i verden med en formue på 75 milliarder dollar. I følge det amerikanske magasinet “The Richest” er den eneste rikeren som fortsatt er Bill Gates med sine 77,1 milliarder. Uten tvil kan vi forvente øyeblikket når han tar førsteplassen i klassifiseringen.

Russlands tidligere president – noen fakta om økonomien hans

Russlands tidligere gjør rede for rikmannsfakta

Gitt at eiendelene hans er ukjente og de kan kjøre i andres navn, er det svært mulig at summen på 75 milliarder dollar vil bli godt overskredet. Det ville ikke være rart om formuen hans faktisk er hundrevis av milliarder. Det som er sikkert er at Vladimir Putin bare har styrt den enorme staten som president og nå som statsminister i 15 år. Den tidligere presidenten mottar offisielt en lønn på $ 187 000. Dette er på ingen måte imponerende etter russisk standard. Det gir en inntekt på $ 15 583 i måneden, med et måltid på en god restaurant for fire personer minst $ 5000. For å bli ansett som rik i Moskva må du tjene minst 1 million i måneden. Enhver sum nedenfor som tilhører middelklassen. Dessverre er imidlertid flertallet av innbyggerne veldig fattige, og balansen mellom rike og fattige blir mer og mer jevn. I selvangivelsen gir førstnevnte Russlands president selv at han har en bankkonto med 186 000 dollar, samt tre russiske biler, et sameie med en garasje i Moskva, og en tomt i utkanten av byen.

Den tidligere presidenten i Russland – hvor kommer milliardene hans fra?

President Russland 75 milliarder formue i finansiell informasjon

Hvor kommer Putins milliarder fra, hvis lønnen hans tross alt ikke er så høy?

Vladimir Putin, en av de mest innflytelsesrike menneskene i verden, eier solide aksjer i energivirksomheten, inkludert 4,5% i Gazprom, 37% i Surgutneftegas og 50% i Gunvor, et sveitsisk drivstoffhandelsselskap. Inntektene til energigigantene utgjør følgelig 150 milliarder, 20 milliarder og 80 milliarder dollar i året. Hvordan han fikk aksjene og hvem som offisielt representerer ham, er ikke kjent. Man kan bare gjette i hvilke andre selskaper han har hendene i spillet. Han bærer en klokke som er beskjeden til 200 000 dollar, eier sin egen lås ved Svartehavskysten, bruker over 15 presidenthelikoptre og 40 fly, noen med gulltoaletter og andre luksusartikler. Det er også kjent at førstnevnte Russlands president har en yacht, et spasenter, et landingsunderlag for helikopter og mye mer. Han får også tilgang til over 20 ekstremt luksuriøse eiendommer rundt om i verden, inkludert et slott fra middelalderen.

President nest rikeste person i verden fakta

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?