15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Få festivallooket inspirert av Alessandra Ambrosios Coachella -antrekk: 30 bilder

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella victoria hemmelige modeller

I 2018 finner den 19. Coachella -festivalen sted i Indigo -ørkenen nær Los Angeles, California, USA. Kjente musikere, talentfulle artister og nesten hele kjendisverdenen samles her hvert år. Med Beyonces fantastiske forestilling var åpningen av festivalen som ingen andre tidligere år. Arrangementet er en av de største festivalene i verden og er alltid veldig populært. Victoria’s Secret supermodell Alessandra Ambrosio besøker den regelmessig og blir til og med kunngjort for Coachella Queen. Hennes opptredener på hippie -arrangementet er en skikkelig inspirasjon, og hun har alltid imponert over sitt uformelle og originale festivallook.

Festivallooken av Alessandra Ambrosio på Coachella 2018

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2018 denim bum bag regnbue farger

Coachella er en av de mest kjente hippiefestivalene som finner sted under åpen himmel i to helger om våren. Musikk spilles, samtidskunstnere presenterer verkene sine og mange kjendiser og stjerner kommer i blomsterkjoler og frynsede jakker for å ha det gøy blant mengden. For en av Victoria’s Secret Angels er arrangementet et must. Alessandra Ambrosio går ikke glipp av et år eller en dag uten å besøke Coachella. Hun vet nøyaktig hva et festivalutseende handler om. Hennes antrekk gjennom årene er en virkelig ressurs for alle som trenger nye ideer og inspirasjon til et uformelt, sommerlig antrekk. Det spiller ingen rolle om du går til Coachella eller et annet festarrangement i hippiestil, kledd slik. Det brasilianske boho -utseendet er perfekt for enhver anledning når det gjelder dans i det fri.

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2018 mesh perforert kjole t-skjorte neon farger

Siden 1999 har rundt 200 000 besøkende kommet til Coachella for å nyte dans, fest og festtid sammen. Kjendiser og stjerner kaster seg ut i sitt vakreste hippie -antrekk og møtes i indigo -ørkenen i California. Supermodellen Alessandra Ambrosio er selvfølgelig også der. Et tema som er spesielt interessant for kvinner er: Hva har du på deg når du skal på friluftsfest eller festival? Kan noen være et bedre forbilde enn en Victoria’s Secret -modell? Vi samler ny inspirasjon fra dronningen av boho -stil, Alessandra Ambrosio. Vi presenterer 30 flotte festivalantrekk av brasilianeren fra i dag til tilbake i 2013.

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2018 short bandeau dress sneaker magen bag

Den brasilianske toppmodellen grunnla sin egen motelinje “Ále by Alessandra” tilbake i 2013. Den tilbyr avslappet, feminin bohememote, akkurat som den individuelle stilen til Alessandra. Som motedesigner kombinerer hun feminine snitt og mykt fallende tekstiler med detaljer som semsket skinn, fjær, volanger, frynser, etc. Hun vil appellere til kvinner mellom 18 og 35 år. De kvinnelige besøkende til Coachella er omtrent like unge. Det er kanskje ingen andre stjerner som har mestret festivalen som ligner Alessandra Ambrosio.

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2018 dior svart maxiskjørt

Brasilianeren inspirerer år etter år med sine Coachella -antrekk. Noen ganger fargerikt i kalifornisk stil, noen ganger feminint med maxikjoler i pastellfarger eller med lekne miniskjørt og jeansshorts. Hovedelementene i festivalklærne er cowboydetaljene som lærstøvler, ankelstøvler, disketthatter og frynser.

Festivallook av Alessandra Ambrosio på Coachella 2018

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2018 svart 90 -talls mote

Som 37 -åring ser Alessandra alltid ut som hun gjorde for fem eller flere år siden. Hun elsker bohemsk elegant og uformell mote. Resultatet er en sofistikert blanding av lyse farger og uformelle strandutseende som gir mye bevegelsesfrihet og får dem til å se så ungdommelige ut. Boksen med femininitet mangler heller ikke i antrekkene hennes. Blondeelementer, crop tops og bustier topper er en del av det.

Festival Look av Alessandra Ambrosio 2017

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2017 etno-motiv skulderfritt

Coachella -mote er sterkt påvirket av Woodstock og hippiestiler. En uatskillelig del av det er heklede klær, så vel som etniske og blomstermønstre. Alessandra bærer disse i form av topper, gjerne stroppeløs eller bruker dem som søte detaljer som perfekt avrunder hennes festivallook. De er feminine og gir hver festivallook en feriestart.

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2017 heklet kimono hvit boho

I hennes blikk på Coachella gjennom årene kan du fortelle at hun aldri klarer seg uten elegant tilbehør. Enten det er et belte, mange små, fargerike armbånd eller solbriller, er det vanligvis noe for enhver smak, men alle smykkene er veldig smakfullt koordinert.

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2017 kyss t-skjorte skinnjakke

Supermodellen bruker gjerne vintage denim. På Coachella foretrekker hun en komfortabel jeansshorts med rifter eller beskårne detaljer. Modellene med høy midje fremkaller en fin bunn og kan kombineres veldig godt med både høyhælte sko og flate cowboystøvler. En skinnjakke er også et must-ha for en friluftsfest, for kveldene om våren kan være veldig kule.

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2017 kort hvit kjole

Når det gjelder hårstyling og sminke, er Coachella Queen veldig økonomisk og er avhengig av naturlige effekter. Det er også logisk, hvis du danser og feirer i flere timer i varmt vær og under åpen himmel, for å slippe tung sminke og forseggjorte frisyrer. Du bør definitivt beskytte huden din mot de ganske ugunstige forholdene på festivalområdet. En hudkrem med høy UV -faktor som gir fukt bør være en del av skjønnhetsrutinen. I tillegg vil hver kvinne bli glad hvis hun har en tørr sjampo, deodorant og kanskje den ene eller den andre arkmasken for hånden. Når det gjelder sminke, bruker Alessandra hovedsakelig markering og en lipgloss i nakenfarge.

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2017 skinnstøvler denim shorts fluffy coat

Når det gjelder hårstyling, er forseggjorte frisyrer neppe mulig på festivalplassen, eller fremfor alt varer de bare kort tid. Alessandra er avhengig av uformelle bølger år etter år og ser alltid fantastisk ut. De kan oppnås ved hjelp av en liten “bølgespray” eller løst vridd med et krøllejern.

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2017 denim jeans skinn støvler

Alessandra Ambrosio er en lidenskapelig besøkende på Coachella -festivalen og har vært der hver dag de siste fem årene. Mesteparten av tiden er hun ute med vennene sine, men noen ganger følger hun med datteren eller hennes tidligere partner og far til barna hennes. Hver gang hun opptrer, gleder hun seg over sine uformelle boho -antrekk. Hun elsker også den bohemske stilen for sine daglige klær og fungerer som en ekte inspirasjonskilde for alle som trenger nye ideer for festivalutseendet sitt.

Festival Look av Alessandra Ambrosio 2016

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2016 brune skinnshorts bukfri

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2016 heklet monokinikjole

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2016 jeansshorts kimono

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2016 jeansshorts svart bodyjpg

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2016 kort kjole etno mønster

Festival Look av Alessandra Ambrosio 2015

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2015 boho maxikjole

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2015 kort kjole batik effekter

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2015 kort hvit kjole

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2015 skinntopp frynset

Festivallook av Alessandra Ambrosio i 2014

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2014 boho maxikjole

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2014 sett shorts bustier topp

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2014 velour skinn shorts datter

festival look antrekk alessandra ambrosio coachella 2014 hvite shorts sneaker

Coachella 2013: Festivallook av Alessandra Ambrosio

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2013 hvitt blonder boho brunt skinn

festivallook antrekk alessandra ambrosio coachella 2013 rosa shorts tørkle

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?