15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør øyenvipper og løft deg selv, og fremkall vekst for vakkert formede øyevipper

Gjør øyenvipper og løft deg selv med naturlige og enkle midler

En av de siste og for tiden mest populære skjønnhetstrendene er sannsynligvis øyenvippeløft, også kjent som vippeløft eller vippeløft. Kanskje du har hørt om det før, men ikke vet hva det er? I utgangspunktet er ideen å få krøllete øyenvipper for å fremheve den naturlige skjønnheten. Bruk av mascara er da ikke lenger helt nødvendig (men kan fortsatt brukes til å styrke), og du kan forvise øyenvippekrølleren helt til skapet. På den ene siden kan du ha øyenvippene bøyd i det kosmetiske studioet, men dette kan bli dyrt i lengden. Et annet alternativ ville være å ta saken i egne hender. Vi forklarer nøyaktig hvordan den profesjonelle øyenvippeheisen fungerer og hvordan du kan gjøre øyenvippeløftet selv med naturlige midler.

Øyevippeløft – hva er det??

Gjør øyenvippeløft selv eller i det kosmetiske studioet for buede øyenvipper

Vi har allerede nevnt at vippeløftingen av øyevippene handler om å bøye øyevippene. Men hva er øyenvippeløft, hvordan fungerer det og hva gjør man egentlig i det kosmetiske studioet for å “løfte”, forme og bøye øyevippene? I prinsippet forklares dette raskt: Etter grundig rengjøring av øyevippene og øyeområdet for å fjerne rester av sminke eller fett, dekkes de nedre vippene først slik at de ikke ved et uhell fester seg til den øvre vippekanten under prosedyren.

Hva er øyenvippeløft og hvordan gjøres det

Deretter festes en silikonpute til lokket rett over den øvre vippekanten. Et spesielt lim påføres deretter denne puten, som har følgende funksjon: Øyenvippene kjemmes nå jevnt oppover med en børste og skal holde seg til puten for å beholde sin glatte form. Slik at de glatte øyenvippene forblir slik, påføres et serum ved siden av øyevippespissene, som de festes med. Etter 10 minutter tilsettes en annen løsning som har samme funksjon, nemlig å fikse øyevippene.

Tips og triks om hvordan du løfter øyevippene selv

Hvis du vil, kan du også få farget øyenvippene dine for å understreke dem. Med eller uten farging må løsningen tre i kraft igjen en stund og deretter fjernes, hvoretter silikonputen også fjernes med enkelt vann. Hele denne prosedyren tar mellom 45 og 90 minutter. Prisene kan variere. Avhengig av øyevippens veksttid, som er individuell for alle, kan vippeløftet vare mellom 6 til 8 uker. Så den vokser ut som en perm. Hvis du vil forme øyevippene igjen, er et besøk i det kosmetiske studioet nødvendig. Eller er det ikke det? Hva med om du løfter øyevippene selv? Dette er mulighetene:

Gjør øyenvipper og løft deg selv med naturlige midler

Druekjerneolje for naturlig pleie av øyevipper

Vi innrømmer at resultatet trolig ikke blir like imponerende som etter et besøk hos kosmetologen. Men med noen få naturlige midler kan du stimulere øyenvippevekst og merke en stor forskjell på bare noen få uker. Øyenvippene blir fyldigere og lengre, noe som selvfølgelig gjør dem mye mer imponerende selv når de ikke er sminket. På denne måten kan du gjøre eller motta en øyenvippeløft selv uten store anstrengelser og fremfor alt kostnader og på en skånsom måte. Hvis du ønsker å løfte øyenvippene selv hjemme, kan du bruke følgende produkter:

Lag lash selv med ricinusolje

Ricinusolje fremmer hårvekst og gir næring til øyevippene

Ricinusolje, også kjent som ricinusolje, er spesielt kjent for sine vekstfremmende egenskaper. Du kan bruke sine pleiende egenskaper til din fordel hvis du vil gjøre øyenvippeheisen selv. Du kan enkelt kjøpe oljen på apoteket og brukes best om kvelden før du legger deg. Først rengjøres ansiktet grundig som vanlig. Vask øynene for å fjerne all sminke og smuss. Påfør nå oljen på øyevippene. La det stå på over natten. Så den har nok tid til å utvikle effekten. Om morgenen vil du sannsynligvis oppdage at øyelokkene fremdeles er litt fete. I dette tilfellet fjerner du bare oljen med en bomullsdott og varmt vann eller med din vanlige ansiktsrens som du bruker til å vaske ansiktet ditt om morgenen. Etter noen uker vil du allerede merke en forskjell i øyevippens fylde, forutsatt at du bruker ricinusoljen regelmessig.

Aloe Vera i stedet for kjemisk løft av vipper

Du kan også gjøre øyenvippeløftet selv med druefrøolje eller aloe vera. Disse to mirakelkurer er også tilgjengelig på apoteket, og de brukes på samme måte som ricinusolje.

Tips: Du kan også bruke en ubrukt barntannbørste eller en vasket ut mascarabørste for å påføre en pleieolje for øyevippene raskt, enkelt og fremfor alt på en målrettet måte. Bare dypp penselen i oljen og bruk den til å “sminke” øyevippene ved å pusse dem gjennom, som om du påfører mascara.

DIY løft av vipper

Bøy og form øyevippene permanent med vippeløft

Hvis øyevippene dine har blitt fyldigere og lengre etter noen uker, kan det hende du ikke lenger trenger å krølle dem. Men hvis dette ikke er tilfelle og du fortsatt vil krølle øyevippene dine, kan du gjøre det med den gode gamle øyenvippekrølleren. Bruk den som vanlig på vippekanten og bli overrasket over resultatet! Hvis du løfter øyenvippen selv etter en lang pleie av øyevipper, vil du garantert bli overrasket over resultatet og alt uten et besøk i det kosmetiske studioet. Og hvis du vil at det skal være spesielt dramatisk, kan du også påføre et lag eller to med mascara etterpå.

Gjør øyenvipper løft deg selv og bøy øyenvipper uten en øyenvippe curler

Gjør øyenvipper og løft deg selv med oppvarmede ørepinner

Har du ikke en øyenvippekrøller for hånden? Alternativt kan du bruke en enkel ørepinne og gjøre øyenvippeløftet selv. Ja du har lest riktig. For å gjøre dette, blir pinnen oppvarmet litt med en lighter. Ikke kom for nær pinnen slik at plasten ikke smelter. Etter det, vent et øyeblikk og la bomullspinnen avkjøles litt. Gni det over øyenvippene flere ganger slik du ville gjort med mascara, til du er fornøyd med resultatet. En hårføner kan også brukes hvis du ikke har en lighter tilgjengelig. Med den kan du enten varme opp vattpinnen eller føntørke vippene direkte mens du krøller dem.

Løft og bøy øyenvippene med en hårføner og varm luft

Merk følgende! Hvis du ønsker å løfte øyenvippene selv, bør du vurdere at denne behandlingen med varme ikke anbefales for daglig bruk og bare bør velges i unntakstilfeller. Som håret på hodet er øyenvippene følsomme for varme. Siden hårene er veldig tynne og fine, er de enda mer følsomme. Hvis behandlingen er for hyppig, kan øyevippene brytes eller til og med falle ut.

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Hold bena dine i form med Pilates -øvelser – trening av stjernene