15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hva du skal gjøre mot mørke sirkler – hjemmemedisiner og pleietips

Hva du skal gjøre mot mørke sirkler - pleietips - hjemmemedisiner -

Huden rundt øynene er veldig sensitiv og ekstremt tynn enn noe annet sted i ansiktet. Det er nettopp denne sonen som er formet av tidens tegn. Årsakene til de ubehagelige mørke ringene under øynene er hovedsakelig i den usunne livsstilen. De oppstår ofte som følge av søvnmangel. Alkohol og sigaretter, utilstrekkelig drikkevann forsterker hudens mørke pigmentering. Noen mennesker er genetisk disponert for mørke sirkler, og det er den vanskeligste delen av å bli kvitt dem. Og akkurat til spørsmålet: du kan hva du skal gjøre med mørke ringer, finnes i det følgende.

Hva du skal gjøre med mørke sirkler – hva som forårsaker dem

Hva du skal gjøre med mørke ringer, sove, slappe av, hvile

For å finne riktig behandling for mørke ringer, bør årsaken spørres først. Ulike sykdommer ledsages av misfarging av den følsomme huden under øynene, og dette kan være et signal for det. Hvorfor søke råd fra en spesialist – hudlege eller fastlege først. Stress, for lite væskeinntak, økt alkoholforbruk, for lite frisk luft etterlater sporene ubehagelige i ansiktet. På overflaten kan problemet behandles med passende forsiktighet slik at øyeområdet ser vakrere og friskere ut, men ny celledannelse bør støttes innenfra.

Så hva du skal gjøre med mørke ringer og hva du ikke skal gjøre

Hva du skal gjøre mot mørke ringer under øynene, påfør massasjekrem

I løpet av livet mister det menneskelige ansiktet fett, mister volum, de små rynkene ser deretter dypere ut, huden blir tynnere, med fine blodårer synlige under. Lyshudede mennesker lider oftere av dette problemet, som har naturlig tynnere hud og prøver å lette det raskt. Kosmetikere fraråder bruk av kremer, da de er for intense for det sensitive øyeområdet. Den gode øyekremen kjennetegnes ved sin lette, raskt absorberende konsistens og veldig lille emballasje. Den siste er passende på grunn av kort holdbarhet etter åpning. Pleieprodukter må påføres med lette, milde duppebevegelser med fingertuppene og klappe inn fra det indre til det ytre hjørnet av øyet.

Hva kan gjøres mot mørke ringer? – strekk etter kjøleskapet

hva-å-gjøre-mot-mørke ringer-hjemmemedisiner-te-kult

Kulden får blodårene til å trekke seg sammen, og en avkjølt pose eller kald komprimering er den raskeste måten å forårsake hevelse av noe slag. To teposer laget av kamille te eller annen variant, ingen frukt te på grunn av fargestoffet eller annen aromatisk te, avkjøl etter bruk og legg på øynene, la det virke i 15-20 minutter. Svart te på grunn av det høye koffeininnholdet har en ekstra forfriskende effekt.

Hva kan gjøres mot mørke ringer? – hjemmelaget maske laget av agurk

hva-å-gjøre-mot-mørke sirkler-hjemmemedisiner-agurk-fersk

Agurker har en naturlig lysende og oppstrammende effekt på huden. Kombinert med kjøligheten er friskhetseffekten garantert. Bare kutt to tykke skiver fra en fersk agurk, la dem avkjøles i kjøleskapet i minst 30 minutter og legg dem deretter på det berørte hudområdet i omtrent 10 minutter. Vask ansiktet med kaldt vann og påfør fuktighetsgivende øyekrem. Gjenta to ganger om dagen i en uke for best resultat

Hva du skal gjøre mot mørke ringer – en maske med kaffegrut

hva-å-gjøre-mot-mørke ringer-hjemmemedisin-maske-kaffe-pulver-lag-selv

Hver kvinne kjenner flere bruksområder av kaffegrut – mot cellulitter som hjemmelaget peeling, for hevelse og mot mørke ringer. Forbered en maske selv og bruk den to ganger i uken for å oppnå best mulig effekt. Her er ingrediensene du trenger:

  • avkjølt kaffegrut
  • malt svart pepper
  • Kokosolje

Bland alle ingrediensene til du får en pasta og påfør de berørte områdene uten å gni. La virke i ca 10 minutter og vask deretter av.

Hva du skal gjøre mot mørke ringer og poser under øynene – hjemmelaget sitron- og tomatmaske

hva-å-gjøre-mot-mørke ringer-hjemmemedisin-skje-sølv

Et middel som hjelper mot puffiness og urenheter i huden er vitamin C. Det har straffer og lysende egenskaper og kan også fås i en helt naturlig tilstand gjennom frukt og grønnsaker på markedet. Til den hjemmelagde masken trenger du ferskpresset tomat og sitronsaft. Bland i et forhold på 1: 1 eller 1: 2, tilsett litt salt og gurkemeie, og bland deretter til en pasta. Påfør blandingen som er laget på øynene, og vask etter 10 minutter med vann.

Hva du skal gjøre mot mørke ringer – dekk med sminke

hva-å-gjøre-mot-mørke sirkler-sminke-tips-deksel

Selvfølgelig, som andre ufullkommenheter i huden, kan mørke ringer dekkes med sminke. For det sensitive øyeområdet er det en spesiell wafer-tynn krem, også i form av en concealer. Denne skal være en tone lysere enn den naturlige hudtonen. Når du velger, må du kontrollere at fargen ikke er for lys og teste for naturlig lys for å unngå motsatt effekt og for ikke å tiltrekke observatørens oppmerksomhet på disse områdene. Concealer med glitrende pigmenter som reflekterer lyset og dermed får små rynker til å forsvinne.

Hva du skal gjøre mot mørke ringer – beskytt huden mot solen

hva-å-gjøre-mot-mørke-sirkler-tepper-solbriller-sminke

Huden påvirkes mest av lysstrålingen fra solen eller solariet. Dette øker pigmentdannelsen i alle soner, inkludert de ‘ugunstige’. Det er også årsaken bak aldring av huden. For å forhindre dette, ikke utsett deg selv direkte for solen eller i det minste bruke beskyttende krem ​​og dekk dine sensitive øyne med solbriller.

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Skumrulling: hva er det egentlig, og hjelper fascia -rulletreningen mot cellulitter?