15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en ansiktsmaske med kvark selv – 11 flotte oppskrifter

Ansiktsmaske med kvark-gjør-det-selv-mot-kvise-uren hud

Med de ferdige kosmetiske produktene vet du egentlig aldri hva som er inni. Skjulte tilsetningsstoffer, giftstoffer eller annet som kan forårsake rødaktig hud. Derfor er naturlige ingredienser viktige for ansiktsmasker. En Ansiktsmaske med ostemasse for eksempel har mange fordeler og kan lages raskt og enkelt hjemme. Quark er antiinflammatorisk og lindrer rødhet. Det gjør underverker for kviser og solbrenthet. Ta en titt på våre oppskrifter som passer for alle hudtyper.

1. Ansiktsmaske med ostemasse og honning for tørr hud

ansiktsmaske-kvark-gjør-det-selv-honning-olje

Bland 3 ss kvark med en spiseskje honning til det er kremaktig og påfør ansiktet. Fjern med en bomullspinne gjennomvåt i varm melk etter ca. 20 minutter og vask forsiktig resten med vann.

2. Ansiktsmaske med kvark og sitron, fantastisk for kombinasjonshud

Ansiktsmaske-kvark-gjør-det-selv-oppskrift-sitroner

Denne ansiktsmasken fukter huden og motvirker store porer. Bare bland 2 ss kvark med 1 ts sitronsaft, la stå i 15 minutter og vask av med lunkent vann.

3. Kvark og kamille maske

Ansiktsmaske med kvark-lag-din-egen-kamille-te

For å lage denne ansiktsmasken selv trenger du 2 ss kvark (40% fett) og en tepose kamille. Lag kamille -teen med ca 100 milliliter varmt vann. La deretter avkjøle og bland med kvarken. Påfør ansiktet.

4. Agurk ostemasse

Ansiktsmaske med ostemasse-gjør-selv-agurk-frisk hudfarge

Denne ansiktsmasken er en flott fuktighetskrem! For dette trenger du 2 ss kvark (40%), 1 ss olivenolje og et ferskt stykke agurk. Pure agurken og bland med kvarken. Tilsett olivenolje og påfør ansiktet.

5. Quark yoghurtmaske for en frisk hudfarge

ansiktsmaske-kvark-lag-deg-yoghurt

Bland 3 ss kvark, 2 ss yoghurt, 15 dråper olivenolje og 1 eggeplomme til en jevn masse. Bland kraftig. Påfør masken i ansiktet, la den stå i ca 10 minutter og vask deretter av med lunkent vann.

6. Kvark og persille maske for sensitiv hud

ansiktsmaske-kvark-gjør-det-selv-persille

Alle med krevende, sensitiv hud bør definitivt prøve denne glattmasken. Du trenger 3 ss kvark (40% fettinnhold) og en haug persille. Finhakk persillen, slå kvarken til den er skummende og bland sammen. Legg massen på ansiktet, la den stå i 30 minutter og vask den grundig.

7. Matcha kvarkmaske mot rynker

ansiktsmaske-kvark-lag-deg-grønn-te-matcha

Dekk til en teskje matcha -te med varmt vann og la det trekke i 10 minutter. Bland med 3 ss kvark og påfør. Denne blandingen slapper av huden og gjør underverker mot rynker.

8. Avokadokvarkmaske for tørr hud

Ansiktsmaske-kvark-gjør-det-selv-avokado

Avokado og kvark er en sterk duo i kampen mot tørr hud og beroliger stresset hud umiddelbart. Puree en halv avokado og bland med 2 ss kvark. Du kan også tilsette litt olivenolje.

9. Kvark og kli peeling

ansiktsmaske-kvark-gjør-det-selv-kli

Bland 3 ss cottage cheese med en spiseskje kli og en teskje solsikkeolje. Denne masken gjør huden baby myk.

10. Kvark og eggemaske mot uren hud

ansiktsmaske-ostemasse-egg-gjør-det-selv

Bland 3 ss fettfattig kvark med et egg. Påfør ansiktet med en slikkepott, og la området rundt øynene og munnen være fri. Vask av med lunkent vann etter 15 minutter.

11. Ansiktsmaske med kvark og papaya for en frisk hudfarge

Ansiktsmaske-kvark-papaya-honning-olivenolje-bland-la-arbeid-ingredienser

Puree 100 gram papaya og 1/2 avokado og bland godt med 1 ts honning, 1 eggeplomme og 1 ts olivenolje. La det virke i 15 minutter

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene