15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Øyenbrynsformer som matcher ansiktsformen – hvilke stiler er det?

øyenbrynformer som matcher ansiktstippene

Øyenbrynenes funksjon er å gi øynene naturlig beskyttelse mot støv og svette. Men de spiller også en avgjørende rolle i uttrykket og effekten av et ansikt. Perfekt formede øyenbryn kan skjule forskjellige feil i ansiktet, samt fremheve de fineste ansiktstrekkene. Et dårlig formet øyenbryn som er for tynt eller for tykt kan ødelegge ansiktets generelle estetikk.

Når det kommer til øyenbrynsformer, er det ingen størrelse som passer alle. Enten tykt eller tynt, flatt eller buet – hver øyenbrynsform kan ha en annen effekt på det visuelle utseendet. Når du velger riktig form, bør du ikke bare vurdere den naturlige kurven til øyenbrynene dine, men også ansiktsformen.

velg øyenbrynformer som passer til ansiktsformen

Nå kommer vi til hovedspørsmålet: Hvilke øyenbrynformer passer best til ansiktsformen din? Det er i utgangspunktet 4 øyenbrynformer: flate, runde, buede og spisse. Finn ut hvilken form som vil smigre ansiktet ditt. Ikke bekymre deg: hvis du er på feil vei, kan du alltid la håret vokse og prøve nye øyenbrynformer.

Øyenbrynsformer for et rundt ansikt

Spisse øyenbrynformer for eksempel med runde ansiktsstjerner

Buede øyenbryn med høy bue er best for et rundt ansikt. Denne formen får ansiktet ditt til å se lengre og mindre avrundet ut.

Runde ansikter har en tendens til å se bra ut med litt tykkere øyenbryn. Så hvis du har plukket øyenbrynene for tynt, bruk nærende panneolje for å vokse hårene på nytt og forme øyenbrynene.

De sterkt buede øyenbrynene får kinnene til å se enda mer særegne ut og fremheve øynene dine pent ved å skape en følelse av bredde.

Målet er å få øyenbrynene til å se lengre ut enn de faktisk er. Du kan oppnå dette ved å gjøre buene høye og start- og sluttpunktene så lave som mulig.

Øyenbrynsformer for et firkantet ansikt

øyenbrynsformer for et firkantet ansikt

Hvis du har et firkantet ansikt, bør du plukke buen litt rund. Dette får ansiktstrekkene til å virke mykere.

Kvadratiske kvinner har en uttalt kjevelinje. Derfor bør du unngå skarpkantede, plukkede øyenbryn og stole på myke kurver. Sørg imidlertid for at øyenbrynene ikke er for runde, men heller har en liten vinkel.

Jo tykkere øyenbrynene, desto bedre ville de se ut i ansiktet. Hvis du har tynne øyenbryn eller har plukket for mye av øyenbrynene dine, bruk en penn blyant for å fylle dem inn.

Øyenbrynsformer for lange ansikter

øyenbryn former lange ansikter stjerner

Det langstrakte, smale ansiktet ser veldig strukket ut på grunn av høy panne og langstrakt hake. Målet er å visuelt balansere proporsjonene ved hjelp av øyenbrynene. Flate øyenbryn, for eksempel, ville være fordelaktige, ettersom de får ansiktet til å virke kortere og gir det en ramme.

Øyenbrynets bue skal trekkes litt mot øyets ytterkant og skal være mer av en flat linje. Du bør unngå spisse øyenbryn fordi de får ansiktet til å se lengre ut.

Hjerteformet ansikt

øyenbryn former ansiktsform hjerteeffekt

Det kan være vanskelig å finne den perfekte øyenbrynformen for det hjerteformede ansiktet. Det er best å holde seg til den naturlige kurven på øyenbrynene.

For å visuelt kompensere for den spisse haken, bør du bruke myke, avrundede øyenbrynformer. Unngå høye buer og firkantede øyenbryn. Øyenbrynene skal ikke være for tykke eller for tynne.

Øyenbrynsformer for oval ansiktsform

øyenbryn form ovalt ansikt flatt

Kvinner med ovale ansikter er virkelig velsignet når det gjelder å forme øyenbrynene. Du kan eksperimentere med nesten hvilken som helst øyenbrynsform, det være seg flat eller buet, tykk eller tynn – alt passer perfekt for deg. Det er viktig å understreke de perfekte proporsjonene av det ovale ansiktet.

For å være på den sikre siden, kan du imidlertid holde deg til den gylne regelen: øyenbryn skal være motsatt form av ansiktet. Så flate øyenbryn med en veldig svak kurve passer perfekt med et ovalt ansikt.

Diamantformet ansikt

øyenbryn form smal ansikt diamant

Siden hovedtrekk ved det diamantformede ansiktet er de uttalte kinnbeina, sørger myke, runde øyenbryn for optisk balanse. Unngå sterkt buede eller helt flate øyenbryn, som i tillegg vil understreke den kantede ansiktsformen.

riktig form øyenbryn nese bein øye posisjon

Nå må du ha en god ide om hvilke øyenbrynformer som passer til hvilken ansiktsform. Men hvis du fortsatt er i tvil, er det tre gylne regler du kan følge:

1. Øyenbrynet skal starte der du holder børstehåndtaket mot alar i nesen og innsiden av øyet. Øyenbrynene dine bør ikke være for langt fra hverandre. Et stort gap betyr at du bør vokse hårene så raskt som mulig og omforme øyenbrynene.

2. Den høyeste delen av buen skal være diagonalt over eleven. Dette er en av de vanligste feilene når du skal skape øyebryn. Prøv to tredjedels formelen: linjen stiger to tredjedeler, deretter faller en tredjedel utover.

3. Endepunktet for øyenbrynet er i skjæringspunktet mellom neseboret og det ytre hjørnet av øyet.

Også viktig: posisjonen til øynene i ansiktet

Øyenbryn med smale øyne

rette øyenbryn med tette øyne

Hvis øynene er tett sammen, er avstanden fra nesen til øyet veldig kort. Dette passer bra med flate øyenbryn med en svak bue. Fokuset bør ikke være på utgangspunktet, men på det høyeste punktet i øyenbrynet. Du kan trekke deg litt mer foran.

øynene er brede fra hverandre

øynene satte brede øyenbryn amanda seyfried

Øyne som er langt fra hverandre bør flyttes optisk nærmere nesen. Denne effekten kan oppnås gjennom sminke og formen på øyenbrynene. Øyenbrynene kan være litt tykkere mot nesen enn på utsiden.

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv