15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

9 gjør-det-selv ansiktsmasker for tørr hud

Gjør-det-selv ansiktsmasker-mot-tørr-hud-hjemmemedisiner

Ekstremt tørr ansiktshud kan være frustrerende og smertefull. Hvis du er følsom for en rekke hudpleieprodukter samtidig, er det vanskelig å løse problemet. Å besøke en salong for ansiktsbehandling kan berolige huden, men det er ofte dyrt og tidkrevende. Heldigvis er det et stort utvalg å velge mellom Gjør-det-selv ansiktsmasker, som du kan berolige og gi næring til ekstremt tørr hud. Vi har satt sammen 8 av de beste oppskriftene som er enkle å lage hjemme for deg.

Gjør-det-selv ansiktsmasker med avokado og honning

Gjør-det-selv ansiktsmasker-mot-tørr-hud-avokado-honning

Honning er et utmerket hjemmemedisin for tørr hud fordi den gir næring til huden og bidrar til å redusere rynker. Men hvis du har røde årer i ansiktet, bør du unngå ansiktsmasker som inneholder honning, da det kan forverre tilstanden din.

Avokado er et annet godt middel for tørr ansiktshud. Avokado inneholder en rekke mineraler og antioksidanter som hjelper til med å gi næring til huden.

Bland en halv avokado med 1/4 kopp honning til den blir kremaktig. Vask ansiktet med et mildt vaskemiddel og påfør denne blandingen direkte på ansiktet med hendene. La masken stå på i minst 10 til 20 minutter, vask deretter av med varmt vann. Påfør fuktighetskrem.

Avokado og mandelolje maske

Gjør-det-selv ansiktsmasker mot tørr hud-aloe-mandelolje

For en rask og enkel avokado ansiktsmaske, puré bare en avokado og tilsett noen dråper mandelolje. Påfør denne blandingen på ansiktet og la den stå på så lenge som mulig, og skyll deretter av med kaldt vann.

Lag en ansiktsmaske med kvark selv – 11 flotte oppskrifter

Lag ansiktsmasker mot kviser selv – 5 raske oppskrifter

Lag et ansikt som skreller selv – 6 enkle oppskrifter

Yoghurt og honningmaske

Gjør-det-selv ansiktsmasker mot-tørr-hud-honning-yoghurt

Bland en halv kopp ren yoghurt med 1 ss honning. Så snart disse to er blandet, mos en 1/4 av en moden banan og tilsett den. Påfør den tykke massen på ansikt og hals. La virke i 10 minutter, vask deretter av med kaldt vann.

Gjør-det-selv ansiktsmasker med egg

Eggolje maske

ansiktsmasker-gjør-det-selv-mot-tørr-hud-eggeplomme-vegetabilsk olje

Kombiner en eggeplomme med 1 ss varm vegetabilsk olje. I en annen bolle, bland 1/2 ts vann med 1/2 ts sitronsaft. Tilsett denne blandingen sakte til eggeplommen og vegetabilsk oljeblanding. Påfør 3 strøk på ansiktet og på halsen med en ren makeupbørste, la det tørke etter hvert strøk. La masken stå på i 10 til 15 minutter, og skyll deretter av med varmt vann, etterfulgt av et kaldt vann. Bruk denne masken to ganger i uken i fire til seks uker.

Egg og honning ansiktsmaske for tørr hud

Ansiktsmaske mot-tørr-hud-egg-honning

Legg hvittene i ett egg i en liten bolle og rør til det begynner å tykne litt. Tilsett 1 ts honning og 1 ts solsikkeolje og bland godt. Påfør blandingen på ansiktet og la den stå i 15 minutter. Skyll med varmt vann.

Banan yoghurt maske

Ansiktsmasker-gjør-det-selv-mot-tørr-hud-oppskrift-yoghurt-banan

Ha 2 bananer, 1 ss honning og 1/2 kopp yoghurt i en blender. Bland ingrediensene til du har en kremet masse. Påfør på ansiktet, la stå i 20 minutter eller til det tørker. Skyll med varmt vann.

Agurk og aloe vera maske

Gjør-det-selv ansiktsmasker mot tørr hud-aloe-agurk

Skrell agurken og fjern frøene. Skjær agurken i små biter og ha i en kjøkkenmaskin med 2 ss aloe vera. Bland til blandingen blir en jevn masse. Påfør ansiktet og la virke i 30 minutter. Vask av masken med kaldt vann.

Smør mango eggeplomme maske

ansiktsmasker-gjør-det-selv-mot-tørr-hud-mango

Fjern skinnet fra en mango og skjær det i små biter. Ha mangobitene, 1 ss usaltet smør, 1 eggeplomme, 1/2 ts kamilleolje og 1/2 ts aprikosolje i en blender og bland til en jevn masse blir dannet. La blandingen stå på ansiktet i 10 til 15 minutter.

Leiremaske

ansiktsmasker-gjør-det-selv-mot-tørr-hud-hvit-leire-kaolin

Ha 2 ss hvit leirekaolin, 1 ss maismel, 1 ss hvetekimolje og 1 ss aprikosolje i en liten bolle. Bland alle ingrediensene sammen med nok vann til en kremaktig substans er oppnådd. Påfør blandingen på ansiktet og la den stå i 15 til 20 minutter. Vask deretter av med varmt vann. Vask ansiktet med kaldt vann for å stoppe effektene. Påfør en fuktighetskrem for å forsegle fuktighet i huden.

ansiktsmasker-å-gjøre-selv-agurk-idé-selvfølgelig-produkter

ansiktsmasker-gjør-det-selv-rengjør-hud-helse-natur

gjør-det-selv-ansiktsmasker-skjønnhet-hudpleie-blomstrer-damer

gjør-det-selv-ansiktsmasker-tørr-hudpleie-tips-kiwi

gjør-det-selv ansiktsmasker krem-updo-skjønnhet

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!