15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag kosmetikk selv for å gi bort: DIY skjønnhetsprodukter og oppskrifter

Lag kosmetikk selv oppskrifter DIY skjønnhetsprodukter

Trenger du inspirasjon til hjemmelagde gaver i juletiden? Da har du funnet det her. Kroppsskrubb, ansiktsmasker, kremer – det er ikke vanskelig å lage kosmetikk selv. Vi vil fortelle deg hvordan du kan lage disse overraskende rimelige DIY skjønnhetsprodukter hjemme. Fyll hver ferdig blanding i en lufttett, forseglbar krukke og pakk den passende for anledningen. Dine venner og slektninger vil definitivt elske den lille gaven din! Ikke glem å lage en drink til deg selv!

Lag kosmetikk selv: kaffekroppskrell

DIY skjønnhetsprodukter kroppspeeling med kaffeglyserinsukker

Effekt: Ved å skrelle får du en myk hud på kroppen din, mens duften av kaffe perger deg.

Gi bort til: Lærere, yogatrenere og andre tidlig oppstått i livet ditt

Forberedelse: Bland malt kaffe og granulat i et forhold på 1: 1. Tilsett vegetabilsk glyserin eller olivenolje til ønsket konsistens er oppnådd. Tilsett to ss malt kanel og noen dråper vaniljeekstrakt eller eterisk olje og bland med en brettebevegelse (ikke rør!).

Lag lavendelbadesalt selv

Lag kosmetikk selv lavendel badesalt

Effekt: Beroliger sinnet og slapper av trange muskler.

Gi bort til: Din beste venn, en nabo eller en ubeskrivelig

Forberedelse: Bland to kopper Epsom salt med en kopp havsalt i en bolle. Tilsett et par dråper eterisk lavendelolje og bland til saltene absorberer duften. Dryss noen tørkede lavendelfrø for farge og tekstur, hell deretter blandingen i et glass eller fyll i en musselinpose med en snor.

Lag ansiktsmaske med yoghurthonning selv

Lag ansiktsmaske med yoghurt honning kanel selv

Effekt: Masken får huden til å se mer strålende og silkemyk ut.

Gi bort til: Din søster eller niese

Forberedelse: Bland like deler honning og yoghurt sammen (en spiseskje hver er nok for en maske). Dryss en klype revet muskat og kanel på toppen. De fyller opp huden og fremmer blodsirkulasjonen. Hell masken i et glass og fest en selvlaget etikett til halsen. For eksempel: “Påfør ansiktet, la stå i cirka fem minutter og skyll.”

Vanilje brunt sukker kroppsskall

Lag din egen kropp med Zicker Vanilla

Effekt: Fjerner døde hudceller og glatter ut grove eller sprukne områder som knær og albuer.

Gi bort til: Din lojale barnevakt eller favorittkollega

forberedelse: Bland to kopper brunt sukker og en kopp granulat. Tilsett omtrent en kopp (avhengig av foretrukket konsistens) mandelolje og en spiseskje vaniljeekstrakt og bland forsiktig. Fyll deretter peeling i en lukkbar glassbeholder.

Peppermynte fotskrubb

DIY fotskrubbeoppskrift peppermynteolje kokosnøttolje

Effekt: Forfrisker og gir slitne føtter ny energi

Gi bort til: Din kjæreste med høy hæl eller kjærligheten til barnet ditt

Forberedelse: Ha en kopp granulert sukker i en bolle. Hell smeltet kokosolje (oppvarmet i mikrobølgeovnen) til ønsket konsistens er oppnådd. Tilsett et par dråper eterisk olje av peppermynte og hell den ferdige blandingen i et glass. Du finner flere oppskrifter for en fotskrubbe i denne artikkelen.

Saltskalling med sitrusaroma

Lag kosmetikk selv sitronappelsinskallende olivenolje

Effekt: Bløter opp huden mens sitrusoljer gir et energigivende løft

Gi bort til: Svigermoren hennes

Forberedelse: Bland to kopper Epsom salt med en kopp olivenolje. Riv sitron og appelsinskall for å gi skrubben en fin duft og litt farge.

Appelsin og sukker leppeskall

Lag din egen leppeskall med vitamin E oransje kokosnøttolje

Effekt: Gjør sprukne eller sprukne lepper myke og sunne

Gi bort til: Datteren din som elsker snowboard

Forberedelse: Bland to teskjeer sukker med noen dråper vitamin E -olje (tilgjengelig i apotek). Tilsett to teskjeer kokosolje og noen dråper ferskpresset appelsinjuice (gjerne med fruktkjøtt). Hell i et lite glass og pakk det godt inn.

Lag kroppsolje til menn selv

Kroppsolje for menn peppermynteolje druefrøolje

Effekt: Forfrisker og gir huden fuktighet

Gi bort til: Mannen din

Forberedelse: Bland kokos, jojoba og druekjerneolje sammen. Tilsett noen dråper eterisk olje av peppermynte og hell blandingen i et lufttett glass.

DIY skjeggolje

DIY skjønnhetskosmetikk for menn gjør deg selv til skjeggolje

Effekt: De fuktighetsgivende oljene øker skjegghårets glans og etterlater en myk, silkeaktig hårfølelse. Du bryr deg også om huden under skjegget.

Gi bort til: Din far, bestefar eller svigerfar

Ha 2 ss arganolje, 1 ss druefrøolje og 15 dråper eterisk olje i en liten flaske med lokk. Hvilken duft ville gavemottakeren like best? Sitrongress, grantre og einer er ideelle for menn.

Den perfekte pleiemasken for tørr hud

Aloe vera agurkemaske lager fuktighet

Effekt: Aloe vera og agurk er gode for å lindre irritert, sensitiv hud. Aloe inneholder naturlige hudkremer, og det høye vanninnholdet i agurk lindrer betent hud.

Gi bort til: En venn eller slektning med veldig tørr hud

forberedelse: Purér agurk og aloe gel i et forhold på 1: 1. Påfør maske, la stå i opptil 30 minutter og skyll av med kaldt vann.

Lag kakaosmør, bivoks kokosolje leppepomade selv

Lag kakaosmør, bivoks kokosolje leppepomade selv

Effekt: Gjør leppene spesielt myke og smidige.

Gi bort til: Tanten hennes. Men menn kan nå bruke leppepomade også.

ingredienser:

1 ss bivoks -pastiller

1 ss kakaosmør

1 ss kokosolje

forberedelse:

Smelt alle ingrediensene i et vannbad over svak varme. Hell blandingen i en liten beholder med lokk.

Hvis du vil tilsette en duft til leppebalsamen, bør du vurdere å legge de essensielle oljene helt til slutt. Vær forsiktig så blandingen avkjøles veldig raskt og vil stivne nesten umiddelbart.

Øyekrem mot rynker og mørke ringer

Øye krem ​​kokosnøttolje aloe vera kveldslysolje

Effekt: Vitamin E er et flott naturlig antialdringsprodukt på grunn av dets oppstrammende egenskaper. Nattlysolje myker opp huden, myker opp fine linjer, hjelper mot mørke ringer under øynene og reduserer betennelse og hudirritasjon. Kokosolje absorberes raskt og gjør huden fantastisk smidig. Kombinasjonen av hybenolje og vitamin E med kokosnøttolje virker foryngende på huden.

Gi bort til: Venninnen din som bekymrer seg for de første rynkene når hun er 30. Eller en kollega som jobber langt ut på natten og ofte ser overtrøtt ut.

Bruksanvisning:

Varm opp en halv kopp kokosnøttolje i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Tilsett innholdet i 5 kapsler vitamin E til oljen. Tilsett deretter de ønskede essensielle oljene og rør forsiktig inn. Nattlysolje, røkelse, hyben og roseoljer lover en anti-aldringseffekt. Pisk blandingen med en stavmikser eller en stavmikser til den er kremaktig. Hell i et lite glass og oppbevar i opptil 3 måneder. Resultatet er en myk krem ​​som er godt egnet for daglig pleie.

Previous Post
Lag sjokolade selv: desserter som en gaveidé
Next Post
Kaloriforbruk yoga: Hvor mange kalorier du forbrenner med de forskjellige typene yoga!