15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Disse 8 gurkemeie -maskeoppskriftene er gode for hud og hår!

gurkemeie maske oppskrift vakkert hud hår antibakteriell anti aldring hud whitener

Gurkemeie fra ingefærfamilien har ikke bare vært et populært sunt og aromatisk krydder lenge. Takket være de unike aktive ingrediensene, brukes det som et naturlig middel for strålende hud og hår. Gurkemeie er antibakteriell, antiseptisk og kan brukes på mange måter i ansiktspleie. Det forhindrer kviser, lindrer betennelse, reduserer talgproduksjonen og forskjønner ansiktshuden merkbart. Gurkemeien er også et skjønnhetstips for sunt, tykt og nydelig hår. Ulike hodebunnssykdommer kan behandles forsiktig med gurkemeiepulveret. I det følgende har vi satt sammen for deg forskjellige oppskrifter på gurkemeie maske for hud og hår, som du kan skjemme bort ansiktshud og hår med.

Gurkemeie maske for ansikt – Beroligende gurkemeie maske mot kviser

beroligende gurkemeie maske mot akne yoghurt honning kikertmel

Helsefordelene ved å bruke gurkemeie er veldig mange. Krydderpulveret er et antiinflammatorisk og antimikrobielt middel. På grunn av deres antimikrobielle egenskaper, anbefales manuka honning og kokosolje også som ingredienser for en naturlig ansiktsmaske for en sunn og ren hudfarge. Melkesyren i gresk yoghurt og kikertmel er naturlige peelingmidler som frigjør ansiktets hud fra døde hudceller. For best resultat, bruk denne masken en gang i måneden i 3 eller 4 dager på rad.

beroligende gurkemeie maske kvise ansiktsskadet hud kikertmel kokos olje manuka honning

Ingredienser:

1 ss malt gurkemeie

3 ts gresk yoghurt

1 ts kikertmel

1 ss kokosolje

1 teskje rå manukahonning

2 dråper eterisk olje av gurkemeie

Bland alle ingrediensene sammen i en liten glassbolle. Bruk en ren børste eller baksiden av en skje for å påføre et tynt lag med gurkemeie i ansiktet ditt. La masken tørke i 10-15 minutter og skyll den deretter av med varmt vann.

Hjemmelaget gurkemeie maske mot kviser

gurkemeie maske ansikt hjemmelagde naturlige ingredienser kvise kviser hamp olje havregryn

Kombinasjonen av gurkemeie, havreflak, honning og hampolje har også en positiv effekt på hudfargen på uren hud. Honningen har kraftige antibakterielle, antioksidanter og antiseptiske egenskaper, som alle hjelper til med å bli kvitt den irriterende aknen. Det akselererer også sårheling. Havregryn renser grundig og fukter huden. Hampolje absorberes lett i huden og fremskynder hudregenerering. Takket være sine antiinflammatoriske egenskaper har den en positiv effekt på kviser, eksem, tørr hud og arrheling. For kvise ansiktsmaske trenger du følgende ingredienser:

2 deler havregryn, finmalt

1 del honning

1 del hampolje

1 ts gurkemeie

Bland alle ingrediensene og påfør på et rent ansikt med sirkulære bevegelser.

Gurkemeie anti-rynke maske

gurkemeie avokadomaske gresk yoghurt anti aging hudbalsam

Gurkemeie er også kjent for sine antialdringsegenskaper. C -vitaminet hjelper til med å bygge kollagen og strammer huden. Det er en annen grunn til at du må innlemme dette naturlige produktet i hudpleierutinen din. I tillegg til de fuktighetsgivende egenskapene til gurkemeie, vil huden dra fordel av de sunne fettsyrene i avokado og vitamin E..

1 ts gresk yoghurt

1 ss avokado, pitted

¼ ts gurkemeiepulver

gurkemeie maske rynke oppskrift avokado gresk yoghurt oppstrammende vitamin e

Mos avokadomassen med en gaffel og tilsett yoghurten. Rør deretter inn gurkemeiepulveret. Påfør gurkemeie mot rynke maske i ansiktet og på halsen og la den virke i 5-10 minutter. Skyll deretter ansiktet og tørk med et håndkle. Fullfør det beroligende skjønnhetsregimet med en ansiktskrem.

Gurkemeie maske mot mørke flekker og arr

gurkemeie maske oppskrift ganske enkelt sitronsaft honning fjerne pigment flekker

Gurkemeie kan redusere forekomsten av aldersflekker og arrdannelse. Hvis du bruker denne masken to ganger i uken, vil du se endringene du ønsker innen få uker. Her er de tre ingrediensene du trenger:

1 ts gurkemeie

1 ts sitronsaft

2 ts honning

gurkemeie maske pigment flekker arr honning sitronsaft

Bland alle ingrediensene sammen i en liten bolle. Påfør den hjemmelagde masken mot pigmentflekker i ansiktet og la den virke i 10-15 minutter. Skyll med varmt vann.

Hjemmelaget gurkemeie maske uten honning

gurkemeie maske uten honning kanel grønn leire porrensende glans

Deretter vil vi tilby deg en oppskrift på gurkemeie som er tilberedt uten honning, men som inneholder andre sunne, naturlige ingredienser. Den grønne leiren fjerner urenheter fra porene, strammer huden og minimerer betennelse. Kanelen glatter ut huden og gir den en naturlig glans uten å gjøre den fet. Rosevannet sørger for en sunn glans og mykhet i huden.

4 ss grønn leire

1/2 ts kanel

1/2 ts gurkemeie

6 ss vann

Skvett rosevann

gurkemeie maske uten honning rosevann grønn leire kanel

Bland alle ingrediensene i en liten glassbolle. Påfør gurkemeie masken i ansiktet i et jevnt lag og la det tørke i 2-3 minutter. Fjern deretter helbredelsesmasken med en varm fille. Hvis gurkemeien flekker litt, kan du fjerne den gulaktige filmen med en blanding av vann og eplecidereddik eller ansikts toner. Påfør deretter et oljeserum eller fuktighetsgivende lotion på ansiktets hud.

Lys huden med gurkemeie maske – gurkemeie rismelmaske

gurkemeie rismelmaske ansiktslysende lakrisrot sitron

Vårt neste forslag er en hudtonende maske med gurkemeie og rismel. Lys hud er utsatt for hyperpigmentering. Men bortsett fra hudtypen er det forskjellige årsaker, for eksempel overproduksjon av melanin, noe som kan føre til endringer i hudfarge i ansiktet, armhulene, knærne, albuene osv. Det finnes en rekke naturlige hudbelysningsmidler der ute, og noen av dem er inkludert i oppskriften nedenfor. Sitronsaft, for eksempel, er et svært effektivt “hudblekemiddel”. Fytonæringsstoffet som finnes i gurkemeie, curcumin, blokkerer dannelsen av frie radikaler og produksjon av melanin. Rismel forbedrer hudens elastisitet, senker aldringsprosessen i huden, hemmer produksjonen av melanin og stimulerer produksjonen av kollagen. Rismel har blitt brukt som et sunt hudlighter i Asia i århundrer. Takket være lakrispulveret blir de tette porene fjernet.

med gurkemeie maske lysere hud rismel lakrisrot sitron

Ingredienser:

1 ts gurkemeie

1 ss rismel

3 kapsler lakrisrotpulver

Juice av en halv sitron

Bland alle ingrediensene sammen og påfør masken på ansiktet ditt. Skyll av med varmt vann etter 15 minutter.

Gurkemeie maske for hår

lag gurkemeie selv hudpleie hår helsefordeler kollagenproduksjon mot flass

Fordelene med gurkemeiekrydderet er også forskjellige for hudpleie. Ved å bruke gurkemeiepulver kan du bekjempe hårtap og fremme hårvekst. Som en antioksidant og antiinflammatorisk middel kan gurkemeie også motvirke flass.

Gurkemeie maske mot hårtap

Ingredienser:

4-5 ss gurkemeiepulver

Råmelk

honning

Alle ingrediensene blandes til en tykk væske og masseres forsiktig inn i hodebunnen. La masken stå på i en halv time og skyll av med sjampo som vanlig.

Gurkemeie maske oppskrift på flass

gurkemeie maske for hår olivenolje mot hårtap omsorg

For å bruke gurkemeie som en naturlig anti-flassbalsam, mos en hel gurkemeierot og tilsett olivenolje til den blir en glatt pasta. Spred det på hodebunnen, la det stå i 30 minutter og vask det deretter av med en mild urtesjampo.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening