15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forming av øyenbryn – noen nyttige tips og triks

øyenbryn former tips-triks-gylden-øyenskygge

Øyenbrynene er rammen av øynene. De bidrar til et fascinerende utseende som er kjennetegnet for kvinner. Tykke øyenbryn er spesielt moderne i disse dager. Dessverre er det ikke hver dame som er så heldig å ha slike øyenbryn, så du må bruke noen få triks for å få dem. Akkurat slike tips for Form øyenbryn vi vil introdusere deg for dette i denne artikkelen. Så fra nå av kan du lage et fortryllende utseende med en feiende øyenbrynbue og det uten store anstrengelser.

Formende øyenbryn – bruk et vanlig speil

øyenbryn-former-tips-triks-ingen-forstørrelses-speil

Du bruker sikkert eller kjenner i det minste det kosmetiske speilet med forstørrelsesspeil. Det har helt klart sine fordeler når det gjelder det Form øyenbryn går. For eksempel kan selv de minste hårene sees, noe som gjør det lettere å plukke. Men ikke glem at du mister det store bildet av øyenbrynene. På grunn av dette er denne en for det Form øyenbryn ganske uegnet. Det er best å bruke et vanlig speil.

De riktige redskapene

øyenbryn-former-tips-triks-redskaper

I tillegg til det riktige speilet, bør du også velge riktig pinsett for Form øyenbryn å kunne. Spissen skal være buet. Ellers blir det vanskeligere å gripe håret og plukke det skikkelig. Så hvis du ikke har den rette pinsetten ennå, får du den først. Håndtaket skal også være sklisikkert.

Enklere fjerning av hår

øyenbryn former tips-triks-perfekte-linjer-symmetri-øyne

Du kjenner problemet med Form øyenbryn Definitivt: Du plukker det samme håret flere ganger, men det gir bare ikke etter. Det trenger ikke nødvendigvis å skyldes pinsetten. Det er best å alltid plukke øyenbrynene etter dusjen. Dampen og varmen gjør huden mykere og porene åpnes. Dette betyr at hår kan fjernes lettere og derfor mer smertefritt. Et veldig nyttig tips på Form øyenbryn.

Sjablonger

øyenbryn former tips triks mal

Det er for Form øyenbryn spesielle sjablonger. Å bruke en mal som denne vil gjøre det lettere for deg å lage riktig form. Videre bør du først sminke konturene til øyenbrynene og deretter bare fylle dem ut. Du vil se hvor enkelt det er.

Ta vare på øyenbrynene

øyenbryn-former-tips-triks-forførende

Hvis du vil ha sunne, flotte øyenbryn, bør du ta vare på dem regelmessig. Tross alt gjør du det samme med håret ditt. Et stort utvalg av oljer tilbys for dette formålet. Påfør dem daglig!

Forhindre smerter

øyenbryn-plukking-forme-fylling-tips

Er du mer sensitiv og tåler ikke de minste smertene? Så har vi et triks for det Form øyenbryn for deg, for selv å plukke øyenbrynene kan noen ganger være ganske smertefullt. Legg en isbit på øyenbrynet før du plukker. Kulden gjør at huden blir nummen i en kort stund, slik at smertene er mindre eller til og med fraværende. Dette igjen sikrer at du kan konsentrere deg om formingen.

Form øyenbryn og sminke – fulle øyenbryn

farge-i-øyenbryn-former-tips-triks

Hvis du har ganske tynne øyenbryn, kan du få dem til å se tykkere ut med en øyenbrynblyant. Så bruk den etter Form øyenbryn eller hvis du bare sminker deg. Sørg imidlertid for at du velger en nyanse som passer til håret ditt. Hvis du fyller øyenbrynene med blyanten, bør du ikke utelate steder der håret mangler, men også sminke dem.

Camilla-Belle-tykke-øyenbryn-form

øyenbryn-former-tips-triks-naturlig-vokst-skjerf-eksotisk

øyenbryn-former-tips-triks-mørk-hud-farge-sminke-sminke

øyenbryn-former-tips-triks-mørk-blond-hår-farge-eyeliner-moderne

øyenbryn-former-tips-triks-mørkt-hår-farge-øye-eyeliner

øyenbryn-former-tips-triks-før-etter-bilder-sminke

øyenbryn-former-forskjellige-effekter

Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!