15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cacay Oil er det nyeste skjønnhetsmirakelvåpenet! – Finn ut her om sprøytenarkomanen er verdt det!

Enten det er appelsinblomstvann, toner for ansiktet eller lysterapi – tilsynelatende kommer det en ny skjønnhetstrend hver få uker som lover oss å løse alle hudproblemene våre på kortest mulig tid. Det brede utvalget av forskjellige kremer og serum på markedet kan gjøre det ganske vanskelig å finne riktig hudpleieprodukt for vår hudtype. De siste årene har flere og flere kvinner gått til naturlige produkter, og ansiktsoljer har blitt en integrert del av vår pleierutine. Vi kjenner nok alle mandel-, hyben- eller arganolje. Men nå kan vi allerede ønske det neste mirakelvåpenet velkommen i skjønnhetsverdenen! Cacay Oil er full av vitaminer og nærende næringsstoffer, og er den siste antialdringsfunnet som mange kjendiser og skjønnhetspåvirkere sverger til. Men hva gjør det så spesielt og er det verdt å inkludere Cacay -olje i omsorgsrutinen din – vi forklarer alt dette og mye mer i vår artikkel!

Cacay Oil Effect Winter Skin Care Tips

Enten for fjerning av sminke, massasje eller rik ansiktspleie – ansiktsoljer kan brukes på mange måter og har blitt en uunnværlig del av skjønnhetsverdenen. Cacay olje kommer opprinnelig fra Colombia, men er nå kjent over hele verden som en ekte skjønnhet og har nå funnet veien til oss. Etter at kjendiser som Catherine Zeta Jones har rost effekten av Cacay Oil, ifølge “Harper’s Bazaar” har salgstallene på Amazon økt med hele 9000 prosent de siste ukene! Beundringsverdig, ikke sant? Lokalbefolkningen har sverget ved effekten i århundrer og verdsetter den fremfor alt for sine nærende og helbredende egenskaper. Det nye mirakelproduktet gir huden naturlige aktive ingredienser og verdifulle vitaminer, gir fuktighet, fremmer regenereringen av friske hudceller og kan også redusere utseendet på akne og rynker. Det glatter huden og kan brukes som en kroppsolje for å behandle strekkmerker.

Hva er egentlig cacay olje?

Cacay oljeeffekt på hudens ansiktstips

Cacay-olje kommer fra jungelregionene i Colombia og er en ren organisk nøtteolje som er kaldpresset fra nøttene til Cacay-trærne. Trærne når høyder på opptil 40 meter og kan produsere rundt 100 til 300 kilo nøtter i året. Høsten finner alltid sted om sommeren, og den har blitt så produktiv at lokalbefolkningen hevder at den kan bidra til å løse Colombias avskoging og fattigdomsproblemer. Siden treet absorberer og behandler store mengder CO, er dyrking også bra for miljøet. Restene av skallene brukes ofte til å lage mel eller nøttemelk, og det indre skallet brukes som fôr eller gjødsel.

Hudpleietips mot rynker Cacay Oil Nutrients

Cacayolje er veldig rik på antioksidanter, vitaminer og essensielle fettsyrer og absorberes raskt i huden uten at den føles klissete eller fet. Oljen brukes fremdeles i Colombia i dag som et meget effektivt middel for brannskader eller for å behandle arr. Siden det er en ikke-komedogen olje og fettsyrene ikke tetter porene, er den ideell for alle hudtyper. Mirakeloljen er næringsrik i effektene, men har en super lett tekstur og gir oss det beste fra begge verdener. Den har en lett, veldig behagelig nøtteaktig lukt som raskt forsvinner etter påføring. Vi er alle kjent med de gunstige effektene av arganolje på huden. Faktisk inneholder Cacay-olje nesten dobbelt så mye vitamin E som arganolje og tre ganger så mye retinol som den velkjente hybenoljen. Den er veldig allsidig og kan brukes både i ansiktet og som kroppsolje. Bare påfør 2-3 dråper i ansiktet morgen og kveld og masser forsiktig inn.

Cacay olje er en utmerket naturlig kilde til vitamin A.

Ansiktsoljer Hudpleie Rutine For Blemished Skin Cacay Oil Effect

Cacay olje inneholder rundt 1 prosent naturlig vitamin A. Vitaminet, også kjent som naturlig retinol, er en velkjent antioksidant som aktiverer hudens fornyelsesprosess og gjenoppbygger og etterfyller hudvevet. Dette reduserer synligheten av rynker og huden vår ser mye mer smidig og mykere ut. Vitamin A støtter også hydrering av huden og sikrer et jevnt utseende.

Mirakelmedisinet er veldig rikt på vitamin E og linolsyre

hva er cacay olje hudpleie tips om akne ansiktsoljer effekt

En av de største fordelene med cacayolje er at den senker aldringsprosessen og forhindrer dannelse av nye rynker og fine linjer. Årsaken til dette er den utrolig høye konsentrasjonen av vitamin E. Faktisk er Cacay-olje rundt 50 prosent rikere på vitamin E enn arganolje og er derfor en av de absolutte mirakelkurene når det gjelder aldring. Vitamin E er en veldig verdifull antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler som UV -stråling og forurenset luft. I tillegg stimulerer det hudens produksjon av kollagen – et protein som er viktig for dannelsen av nye hudceller og øker hudens fasthet.

Ansiktsoljer Hudpleie for akne Cacay olje mot rynker

Linolsyre er en essensiell, umettet, langkjedet fettsyre med antiinflammatoriske egenskaper. Det støtter helbredelsesprosessene i huden og hjelper til med å behandle og forhindre akne, kviser, hyperpigmentering og betennelse i huden. Også her scorer Cacay Oil med et høyere innhold sammenlignet med andre ansiktsoljer – undermidlet gir dobbelt så mye linolsyre som den gode gamle arganoljen. Oljer som er spesielt rike på linolsyre er ikke-komedogene. Dette betyr at selv om cacayolje lett absorberes av huden, forårsaker det ikke utslett eller rødhet. Linolsyre spiller faktisk en veldig viktig rolle i hudbarrieren. Vitenskapelige studier har vist at personer med akne og fet hud har lave nivåer av linolsyre. En studie av “Harvard Health” fra 2008 fant en forbedring i huden på hele 25% etter bare en måneds behandling med Acay Oil.

Cacay olje mot rynker

Cacay Oil fordeler ansiktsoljer mot rynker naturlige hudpleietips

Med sitt høye innhold av forskjellige vitaminer, aktive ingredienser og essensielle fettsyrer, er det ikke rart at Cacay Oil er det siste mirakelvåpenet mot rynker i skjønnhetsverdenen. En klinisk studie i Tyskland fant at bruk av Cacay olje daglig i 1 måned kan redusere forekomsten av rynker med så mye som 45%. Den samme studien fant at påføring av Cacay -olje i ansiktet jevnlig økte hudens elastisitet, slik at den så mye fastere og jevnere ut.

Bruk oljen for å styrke håret

Cacay olje for hår som oljer for tørt hår

Cacay olje er utvilsomt en av de mest allsidige og effektive eteriske oljene vi kjenner. Mirakelvåpenet gjør ikke bare huden vår vakrere og sunnere, den kan også fremme hårvekst. Bare 4 dråper er tilstrekkelige for å tilføre håret fuktighet og redusere dannelsen av flass. Det høye innholdet av vitamin E forhindrer splittede ender og hårbrudd og kan gjenopprette og styrke hårstrukturen.

Ansiktspleie Rutine Hvilke ansiktsoljer for fet hud Cacay olje fordeler

Previous Post
Designerstolen Acapulco for interiøret – historie og ideer
Next Post
Øvelser for kvinner over 50 år: hvordan du holder deg frisk og frisk i alderdommen!