15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den beste hudpleierutinen for moden hud over 40 år

Huden endres med alderen. Den er mer følsom for UV -stråler og mister elastisitet, fuktighet og tetthet. Derfor trenger moden hud mye omsorg for å forbli myk og elastisk. Men hvordan ser den rette ansiktspleien ut slik at rynker og aldersflekker ikke har en sjanse? I hvilken rekkefølge bør du bruke serum, toner og co. Slik at de kan fungere optimalt? Vi forteller deg den beste hudpleierutinen morgen og kveld.

Anti aging hudpleierutine om morgenen i bare 5 trinn!

Beste hudpleie for moden hud morgenrutine

Trinn 1: rensemelk

Noen rengjøringsmidler kan fjerne huden fra de naturlige oljene og tørke den ut. Og med tørr hud vises flere rynker eller de som allerede er der er mer merkbare. Eldre hud bør derfor behandles med en mild, fuktighetsgivende rensemelk.

Trinn 2: toner / toner

Toner er det engelske navnet på ansikts toner, også kalt ansikts tonic. Etter den grunnleggende rensingen hjelper den med å rense huden enda mer grundig og opprettholde sin naturlige pH -balanse. En tonic gir et ekstra lag med fuktighet og forbereder huden på følgende hudpleie trinn. Du kan lese mer om bruk av toneren her.

Serum mot rynker og rensemelk

Trinn 3: Serum mot aldring

Deretter skal huden behandles med et regenererende løfteserum. Serum er ekstremt rike og inneholder sterkt konsentrerte aktive ingredienser med anti-rynkeeffekter som koffein, hyaluronsyre eller antialdringspeptider. På grunn av sin lette tekstur trenger serumet dypt inn i huden og gir det merkbart fuktighet.

Anti rynke krem ​​strammer og fukter huden

Trinn 4: Anti-aging krem ​​for dagen

En høy kvalitet Anti rynke Hver kvinne bør eie en krem. Det virker på de øvre lagene i huden og fremmer produksjonen av kollagen og elastin. I løpet av dagen beskytter den lette fuktighetskremen huden mot tørrhet, rynker, ujevn pigmentering og celleskader.

Trinn 5: solkrem

UVA- og UVB -stråler er de største årsakene til hudaldring, pigmentforstyrrelser eller aldersflekker. Derfor er daglig bruk av solbeskyttelse med SPF 30 eller til og med 50 avgjørende. Solkremen påføres ansikt, décolleté og hals og masseres forsiktig inn.

Anti aging hudpleierutine om kvelden

Beste hudpleie for moden hud Kveldsrutine

Trinn 1: dobbel rensing

Double Cleansing er en to-trinns metode: ansiktet rengjøres først med et oljebasert rengjøringsmiddel og deretter igjen med et vannbasert rengjøringsmiddel. Dette kan bidra til effektivt å fjerne vanskelige, porestoppende og akne-forårsakende forurensninger som henger på huden selv etter å ha vasket ansiktet en gang.

Ekstra omsorg: peeling eller maske (1-2 ganger i uken)

Bruk en mild skrubbe og anti-rynke maske en eller to ganger i uken som en del av din hudpleierutine. Peeling fjerner døde hudceller og urenheter, mens masken gjør huden renere og klarere.

Denne ekstra omsorgen skjer etter rengjøring. Bare hvis du planlegger å bruke en arkmaske, bør du legge den på ansiktet etter toneren.

ansiktsrens for moden hud fra 40

Trinn 2: toner / toner

Bruk toneren to ganger om dagen: morgen og kveld umiddelbart etter grunnleggende rengjøring.

Trinn 3: Serum mot aldring

Bruk serumet to ganger om dagen: morgen og kveld. I kveldsrutinen forbereder den huden optimalt på nattpleie.

Anti rynke krem ​​mot kråkefot

Trinn 4: øyekrem

Å ta vare på øyeområdet er spesielt viktig fordi den veldig tynne huden rundt øynene raskt slapper av og mister elastisiteten. Øyekremen strammer, glatter og vitaliserer “problemområdet” øynene. Påfør alltid øyekremen med ringfingeren med en lett bevegelse. Eventuelt kan du også bruke øyekremen om morgenen, før kremen.

Trinn 5: Nattkrem mot rynker

Mens anti-rynke kremen beskytter huden mot negative miljøpåvirkninger i løpet av dagen og gir optimal pleie, jobber nattpleien aktivt for celleregenerering. De nærende ingrediensene forbedrer hudfornyelsen og sørger for et ungdommelig utseende.

Trinn 6: ansiktsolje

En deilig ansiktsolje kan avrunde omsorgsrutinen din. Ansiktsoljer er rene vegetabilske oljer med en anti-aldringseffekt (for eksempel arganolje) eller spesielle skjønnhetsblandinger som gir en ekstra porsjon intensiv fuktighet og fungerer som en slags tetningsmasse.

Anti aging hudpleie starter ved 30 år

Denne hudpleierutinen hjelper deg med å redusere synlige aldringstegn og forsinke dannelsen av rynker. Fordi selv de beste pleieproduktene ikke vil vise resultater hvis du ikke gjør morgen- og kveldsrutinen til en vane.

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!