15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gua Sha Massasje er det nye skjønnhetsmirakelvåpenet for et strålende ansikt!

Å ha vakker og feilfri hud – dette er hva alle kvinner drømmer om. Fra toner i ansiktet til cacayolje til lysterapi for akne – skjønnhetsmarkedet blomstrer. Utvalget av skjønnhetsprodukter som lover oss et friskere og yngre utseende er nå så stort at vi knapt kan bestemme hva som ville fungere best for oss og hudtypen vår. Og siden alle skjønnhetssalonger for øyeblikket er stengt på grunn av COVID-19-pandemien, er ansiktsbehandlinger utelukket, og vi må ta vare på huden vår selv hjemme. Gua Sha -massasjen har allerede blitt brukt som et middel i tradisjonell kinesisk medisin (TCM) i tusenvis av år, og har med rette gjort et navn for seg selv i dette landet. Massasjeteknikken får ikke bare huden til å lyse, den reduserer også rynker og lindrer hodepine. Hva er egentlig bak den nye skjønnhetstrenden, hvordan fungerer egentlig Gua Sha -massasje for ansiktet og hvordan gjøres det? Vi vil fortelle deg svarene på disse og mange andre spørsmål i artikkelen vår!

Gua Sha massasje for ansiktet gjør det selv hudpleie hjemme

Gua Sha -massasjen kommer opprinnelig fra tradisjonell kinesisk medisin og er en veldig viktig del av folkemedisinen, spesielt i Sørøst -Asia og Øst -Asia. Ganske billig sammenlignet med ansiktsbehandlinger som er for dyre og utrolig effektive – det er ikke for ingenting at hudleger rundt om i verden omtaler massasjeteknikken som “tusenårets beste skjønnhetsverktøy”. Imidlertid sikrer Gua Sha ikke bare en strålende og sunn hudfarge, men kan også hjelpe mot forkjølelse eller lindre hodepine og ryggsmerter. Flere og flere kjendiser og skjønnhetspåvirkere sverger til de positive effektene av regelmessig bruk av Gua Sha i ansiktet.

Hva er Gua Sha Massasje og hvilke fordeler tilbyr det for huden vår?

Gua Sha massasje ansikt hva er en shabber

Gua Sha -massasjen er en slags stimuleringsterapi og kommer opprinnelig fra tradisjonell kinesisk medisin. “Gua” betyr “skrape” og “Sha” betyr “sykdom”. Huden er spesielt irritert og stresset med en jadestein for å fremme blodsirkulasjonen. Med Gua Sha fjernes alle giftstoffer og blokkeringer slik at næringsstoffer og oksygen kan flyte bedre i kroppen. Rødhet og blåmerker oppstår ofte umiddelbart etter påføring, og det er derfor veldig viktig å utføre behandlingen veldig forsiktig og forsiktig. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin er chi energien som strømmer gjennom kroppen vår og er ansvarlig for betennelse og akutte sykdommer. Ved å gni huden, skal Gua Sha -massasjen bryte opp denne energien og på denne måten bidra til en forbedret og sunn hudfarge. Jade -steinen skal strykes over den oljede huden til lymfen er aktivert.

Gua Sha fordeler og effekter på huden

Gua Sha Massasjeverktøy Shabber Roller hva er det

Gua Sha -massasjen for ansiktet ble utviklet for å lindre spenninger i ansiktsmusklene, for å fremme blodsirkulasjon og lymfedrenasje for å fjerne hevelse. Den kinesiske helbredelsesmetoden er imidlertid ikke bare gunstig for vår skjønnhet, men kan også forbedre vår generelle helse. Her er noen av de viktigste fordelene med Gua Sha som du bør være oppmerksom på.

 • Gua Sha anti -rynke massasje – Under Gua Sha -massasjen skrelles det øverste laget av huden forsiktig for å fjerne døde celler. Det har en avslappende og dypt avslappende effekt på ansiktstrekkene, slik at selv de dypeste rynker reduseres etter noen uker. Som et resultat føler vi oss gjenfødt etter massasjen, og huden vår ser mye friskere og mer ungdommelig ut.
 • Mot hevelse – Salte måltider eller matallergi fører ofte til opphopning av lymfevæsker og hevelse i ansiktet. En forsiktig Gua Sha -massasje langs lymfesystemet kan imidlertid fremme lymfedreneringen og dermed minimere hevelsen som har utviklet seg. Imidlertid bør man kjenne anatomi for dette og bruke Gua Sha -massasjen riktig. For hvis du stryker i feil retning eller utøver for mye trykk på huden, kan huden til og med forverres.

Gua Sha Massasje Teknikk Ansiktspleie Hjemmetips

 • Opptaket av næringsstoffer er forbedret – Irritasjon av huden fremmer blodsirkulasjonen. Dette igjen sikrer at næringsstoffene både fra innsiden og utsiden når huden bedre.
 • Energistrømmen stimuleres – Under stimuleringsmassasjen stimuleres akupunkturpunktene i ansiktet, noe som gagner energisyklusen. Gua Sha er en utmerket måte å lindre spenninger i nakken eller alvorlig hodepine.

Hvordan fungerer Gua Sha -massasje og hva er riktig teknikk

Gua Sha massasje for ansiktsteknikken Hudpleietips for hjemmet

For at du skal dra nytte av alle fordelene med Gua Sha -massasje for ansiktet, er det veldig viktig å kjenne riktig teknikk. Men ikke bekymre deg – vi viser deg alt trinn for trinn, og med litt øvelse vil du kunne mestre dette veldig godt etter noen dagers bruk. Vær spesielt forsiktig med at du ikke bare skraper frem og tilbake, men alltid beveger steinen i samme retning, alltid fra midten av ansiktet og utover. For at steinen skal glide bedre over huden, bør du holde huden stramt med en hånd og påføre skrapen over en så stor overflate som mulig. Gua Sha -massasjen varer vanligvis mellom 25 og 30 minutter, og liten rødhet og blåmerker vises umiddelbart etter påføringen. Men ikke bekymre deg – avhengig av hvor sensitiv huden din er, vil den forsvinne etter 2-3 dager. Og slik får du huden til å skinne:

 • Før du starter selve Gua Sha -massasjen, bør du fukte og olje huden rikelig – dette vil løsne blokkeringer og oppdatere blodet. Eteriske oljer med en beroligende og nærende effekt, som kokosnøttolje, lavendelolje eller mandelolje, er spesielt egnet for stimuleringsmassasje. Cacayolje og sesamolje absorberer også giftstoffer fra huden og brukes ofte.
 • Ta nå skrapen og hold den ideelt sett presset mot huden i en vinkel på omtrent 30-45 grader. Husk å irritere hvert område minst 5 ganger eller til huden blir rød. Dette aktiverer lymfene og fjerner giftstoffer fra kroppen.
 • Med Gua Sha -massasjen bør vi alltid jobbe nedenfra og opp. Så start med nakken og stryk steinen opp til du når haken. Bruk den brede og utad buede enden av steinen til dette.
 • Flytt til forsiden av nakken med utgangspunkt i kragebenet.

Shabber tool hva er Gua Sha Massasje riktig teknikk

 • Deretter masseres høyre side av ansiktet først. Bruk den forberedte og innad buede siden, starter ved haken. Strøk steinen over kjeven til du når øret.
 • Bruk den lange flate siden av skrapen til å bevege deg oppover kinnet.
 • Deretter bruker du tipsene til steinen og plasserer den i det indre hjørnet av lokket under øynene. Stryk mot tinningene med forsiktig trykk.
 • Plasser skrapen med den brede, utad buede enden på midten av pannen og stryk horisontalt til tinningene og deretter opp til hårfestet.
 • Gjenta trinnene ovenfor på venstre side av ansiktet, og du er ferdig!

Hvor ofte og når skal Gua Sha -massasjen best brukes

Gua Sha massasjevals for ansiktet Hjem Hudpleie tips

Hvor ofte du gjør en Gua Sha -massasje, avhenger i stor grad av resultatene du ønsker. Siden huden er spesielt irritert og stresset under massasjeteknikken, er det viktig å gi den litt tid til å slappe av. For best resultat anbefales det å bruke 2 til 3 ganger i uken. Fascias virkelige arbeid skjer faktisk etter massasjen, og derfor er det best å skrape om kvelden.

Hvilke krystaller og steiner er egnet for Gua Sha -massasjen??

Ansiktsbehandling Gua Sha Massasje Hvordan det er gjort Hudpleietips mot rynker

Gua Sha -steiner er kjent for sine beroligende og kjølende effekter på huden. Valget av krystaller er ganske stort, og hvilken du velger avhenger av dine personlige preferanser. De mest kjente skraperne er laget av rosenkvarts, jade og obisdian og skiller seg hovedsakelig med hensyn til helbredende egenskaper og egenskaper.

 • Rose quartz gua sha har en veldig glatt overflate og er ideell for sensitiv hud. Steinen har en stimulerende effekt og er naturlig avkjølende og brukes ofte til å behandle kviser. I tillegg er rosenkvarts kjent i naturopati som et naturlig middel mot hodepine. Så hvis du sliter med kviser eller hudormer, er en Gua Sha fra Rosenquart noe for deg!
 • Gua Sha fra Obisdian – Obisdian er laget av vulkansk lava og sies å fremme blodsirkulasjonen, styrke bindevev og løsne blokkeringer i kroppen. Det er nettopp disse egenskapene til steinen som gjør den perfekt for en Gua Sha -massasje i ansiktet.

Gua Sha Massasje selv lag teknikk Shabber Roller kjøpetips

Previous Post
Designerstolen Acapulco for interiøret – historie og ideer
Next Post
Øvelser for kvinner over 50 år: hvordan du holder deg frisk og frisk i alderdommen!