15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den nye luksus Ferrari -klokken fra Hublot i begrenset opplag

Ferrari -klokke fra Hublot svart skinn i keramikk

Ferrari har betrodd design og produksjon av sine klokker til et stort utvalg av urmakere, inkludert Girard-Perregaux og Panerai. Denne gangen har Hublot æren. Men i stedet for bare å designe en modell, lanserer Hublot flere klokker i begrenset opplag i samarbeid med den berømte italienske bilprodusenten. Det nyeste luksus Ferrari -klokke fra Hublot er Big Bang Ferrari Singapore Limited Edition og består av et keramisk etui med mange røde aksenter: rød topp med røde time- og minuttvisere og to utskiftbare armbånd, ett laget av rød gummi med svarte elementer og ett i svart skinn med røde sømmer. Begge har PVD titan spenner. De er arbeidet til Schedoni, ansvarlig for montering av Ferrari -bagasjerommet. Den røde fargen symboliserer naturligvis den eksotiske bilprodusenten, men også øystaten i Sørøst -Asia, som klokken er til salgs for.

Ferrari -klokke fra Hublot – umiskjennelig stil

hublot keramisk rød svart ferrari -klokke

de luksus Ferrari -klokke fra Hublot består av et svart keramisk etui. Inne er 1241 Unico flyback -kronografbevegelse fra Hublot, som når som helst kan stoppes med bare et tastetrykk. Selve bevegelsen består av 330 deler, har en frekvens på 28 800 vibrasjoner i timen, en strømreserve på 72 timer og et vindu for datoen og er vanntett til 100 meter.

Ferrari -klokke fra Hublot – produsert kun i 50 stykker

Ferrari -klokke fra Hublot luksus i svart gull

Det ble offisielt luksus Ferrari -klokke fra Hublot presentert på en spesialutstilling under Singapore Grand Prix i september. Det er bare 50 stykker tilgjengelig hos luksusurforhandleren The Hour Glass, med base i Singapore.

ferrari klokke hublot rød svart big bang

ferrari klokke hublot rød karbon rød svart

Ferrari -klokke fra Hublot limited edition tilbake

Ferrari -klokke fra Hublot dial limited edition

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014