15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksus med en forskjell – historiske smykker for kvinner

Emerald Gold Ny historieinspirert smykkesamling

Du har kanskje ikke hørt om den antatt gale dronningen av Spania fra 1400 -tallet. Hun heter Joan of Castile. For smykkedesigner Wendy Brandes er hun imidlertid den perfekte musen. Smykkeguruen beviser at inspirasjon kan finnes på alle mulige steder. Med sine samlinger, som hovedsakelig er basert på mektige kvinner, har hun vunnet flere priser, inkludert FGI Rising Star Award 2012, samt oppmerksomheten til mange stjerner og stylister.

Historiske smykker for kvinner av Wendy Brandes

 Halskjedehistorie inspirerte armbånd gullringer

Designet i 2001 Brandes sine egne forlovelses- og gifteringer selv. Det var utløseren til kreativiteten deres. I årene som fulgte, returnerte hun regelmessig til den gullsmed for forskjellige design hun hadde designet selv Smykker for kvinner laget av gull og sølv. Til slutt foreslo hun et samarbeid der gullsmedlånet lånte henne kreative ideer sin ekspertise, så å si, og Brandes begynte mer eller mindre sin egen samling. Etter at hennes forretningspartner gikk bort i 2006, måtte Brandes omdefinere virksomheten sin. Det skjedde ikke uten vanskeligheter, “jeg kjente ikke din produksjonskilde, jeg visste ikke engang hvor jeg kunne kjøpe en kjede fra,” ler Brandes, “det vanskelige var å finne kilder …”

Etter en karriere innen journalistikk, sosiale medier og online markedsføring virket det neste trinnet for å bli smykkedesigner ganske vanskelig. Brandes jobbet tidligere i CNN, People Magazine og Wall Street Journal, men var motvillig til å gå tilbake til sin forrige karriere. “Det virket så kjedelig å komme tilbake,” sier hun, “dessuten har jeg alltid hatt interesse for noe moterelatert, og nå har jeg hatt en spesiell interesse for smykker.” Heldigvis hjalp fortiden hennes når lavkonjunkturen traff, “i alle fall tror jeg at mine online markedsføringskunnskaper hjalp meg med å holde virksomheten etter krasjet i 2008.”

Historiske smykker for kvinner av Wendy Brandes – Hva er så luksuriøst med dem?

Designer smykker halskjede øredobber kjede ringer gull

De utsmykkede smykkene med hodeskaller, ulver, drager og slanger reiser spørsmålet om hvor luksuriøse smykkene kan være i en verden full av edelstener og diamanter. “Etter min mening betyr luksus fint utførelse,” sier hun. “Ekte luksus trenger ikke nødvendigvis å skrike etter luksus,” fortsetter hun.

Den historiske og litterære forskningen hun gjør for sin inspirasjon, gir hvert smykke i samlingen hennes en unik historie. “Jeg har blitt inspirert av historiske kvinner nesten hver gang, kvinner med makten.” Og mer historisk Smykker for kvinner von Wendy Brandes representerer disse kvinnene på en eller annen måte. Juana -hodeskallene er symboler på den vanvittige spanske dronningen som tok mannens kiste overalt hvor hun gikk. Uansett om de er sanne eller ikke, gir disse mystiske og mørke historiene næring til Brandes fantasi og påvirker hennes design.

Historiske smykker for kvinner av Wendy Brandes – Den nye samlingen “Man Eaters”

Smykker drage øredobber historisk inspirert perle gull

Hennes nye samling, passende navn “ogre”, formidler denne ideen i mer enn én form. Navnet, som igjen refererer til sterke kvinner, kan tas ganske bokstavelig. “Jeg begynte akkurat å leke med denne ideen … mange ville kalle disse kvinnene ogre.” Hennes nye linje så langt har tre ringer: hvalen og Jonah, frosken og prinsen, løven og jegeren – alle representanter for ogre i litterær forstand. De inkluderer også “den lille beseirede mannen gjemt i ringen”, overraskelser som dukker opp i hvert smykke hennes. Din nye samling – mer historisk påvirket Smykker for kvinner av Wendy Brandes passer perfekt inn i det makabre temaet om kvinners makt, og akkurat som de fleste av disse kvinnenes liv har blitt blodsutgytelse, er navnet “ogre” mer enn passende. “Hvis du skulle kalle den kinesiske keiserinnen Wu Zetian fra 800 -tallet det, ville hun sannsynligvis svare:” Ja, det er jeg! “Og så ville hun bare drepe deg,” ler Brandes. “Jeg tror du vil nyte kraften.” Din ogre line bør bestå av totalt åtte ringer, hvorav bare tre har blitt presentert så langt. På spørsmål om hun kan gi et hint om den neste ringen, svarer hun med et fnis: “Åh, jeg kan ikke gjøre det før tiden kommer!”

Prisbelønte smykker for kvinner 

Safir diamanter smaragd smykker til kvinner

Siden hun vant Fashion Group International Rising Star Award i 2012, er hun enda mer takknemlig. “Jeg blir opprørt av å bare snakke om det,” sier hun, før hun er stolt av hver og en av dem historisk Smykker for kvinner  forteller at det ble nominert. “Å få slik anerkjennelse fra kolleger og mennesker som verdsetter design … Jeg er så heldig.” Og det fortjener det. Smykkene hennes er en kunstform hun personlig kontrollerer fra unnfangelse til produksjon. “Jeg fortsetter å sjekke produksjonsprosessen og gjøre endringer i prosessen.” Trangen til å tegne og revidere et konsept ser bare ut til å være en del av begynnelsen på karrieren. Men når det gjelder ogre ringene, har hun en høyere forventning. “Jeg passet på dem og fant at de hadde for lite farge, så jeg la til mange steiner […] Jeg tror jeg firedoblet tallet […]”

Historisk formede smykker for kvinner Nye inspirasjoner

Designer kjente stjerner historisk inspirert smykkedesign

Takket være en nylig reise til Europa har hun allerede samlet ny inspirasjon for andre historiske smykker av Wendy Brandes. “Jeg har sett på noen interessante Tudor- og Stuart-utstillinger […] som inspirerte meg for mine dronningorienterte design, men akkurat nå fokuserer jeg hovedsakelig på min neste ogre-ring.” Men hun avslører allerede noen ideer: “Jeg har et par dronninger som ikke har fått så mye oppmerksomhet, jeg mener, jeg har fire koner til Henry VIII som ikke har fått mye oppmerksomhet. Hele tiden hadde jeg flere ideer om det, og det er bare et spørsmål om det rette øyeblikket å jobbe med dem. ”Dine ideer om nye historiske Smykker for kvinner  er intet mindre enn gotisk romantikk, for eksempel et forseggjort armbånd som hun gjerne vil designe til ære for Henrys femte kone, Catherine Howard (eller “hans rose uten torner”, som han kalte det). Det kommer til å bli “et veldig stort, fantastisk, mekanisk stykke.” Mens hun forteller historien og legender, viser hun sin lidenskap for historiefortelling, og det blir klart at dette er akkurat sentrum for smykkene hennes. Samlingen din kan være mørk og mystisk eller morsom og gal, men hvert stykke forteller sin egen historie. 

Smaragdring gullstein vakre produksjonsgaver

historisk inspirert original form design ideer edle

Collection stilig dragehode diamanter øyne gull

Halskjeder designer gull edelstener online samling

Previous Post
Velge de riktige solbrillene – hva er viktig å vite?
Next Post
Trender for damesko for neste høst-vintersesong