15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner sennepsgult – tips og ideer for et vellykket høstantrekk

Kombiner en overdimensjonert genser i sennepsgult med svarte bukser

Marsala, khaki, aubergine – fantastisk dype, rike naturtoner er spesielt populære om høsten. Hvis du ønsker å finpusse høstantrekket ditt med en lys farge, kan du gå for sennepsgult. Enten i hverdagen eller på fester – sennepsgult er glasuren på kaken for mange utseende. Men hvordan kan sennepsgult best kombineres? Liker du fargen engang? Vi viser deg hvilke farger som passer godt til sennepsgult, og gir deg også gode ideer om hvordan du skal innlemme sennepsgult i kule antrekk.

Hvordan ser sennepsgult ut?

Sennepsgul farge, forskjellige nyanser

Sennep er en av de mange gule nyanser og har navnet sitt fra det velkjente krydderet. Denne varme gule nyansen er perfekt for den mørke årstiden fordi den umiddelbart får deg i godt humør. Akkurat som sennep gir retter som ekstra pizzazz, kan denne fargen få ethvert høst- eller vinterantrekk til å se friskere ut.

Farge sennepsgult kombinerer det som følger med det

Som passer sennepsgult?

Sennepsgule klær ser spesielt godt ut på rødhårede

Sennepsgult smigrer spesielt høsttypen og understreker dens naturlige skjønnhet. Typisk for høsttypen er hans varme hudfarge med en gyllen eller gulaktig undertone. De karakteristiske hårfargene er forskjellige røde nyanser som kobberrød og kastanjebrun med en rødlig glans. Rødhårede kan kombinere sennepsgult med terrakotta, karri, rust og kanelbrun, mos og olivengrønn, lilla.

Sennepsgul farge smiger brunetter med varme hudfarger

Blondiner kan også ha på seg sennepsfargede klær, men bør velge riktig nyanse nøye. Hvis du har lyst hår og lys hudfarge, bør du være forsiktig med hvordan du bruker sennepsgult. En veldig intens nyanse av gult ville få deg til å se blek ut og bør derfor bæres så langt unna ansiktet ditt som mulig. Den fungerer som skjørt eller bukser eller bare som tilbehør. Den nordiske typen anbefales med en topp i svart, mørk grå, dyp blå og kaffe.

Sennepsgult er også flott for en oliven hudtype med mørkt hår. Vær imidlertid oppmerksom på at selv med mørkhårede kvinner må det skilles mellom kule og varme hudtyper.

Hvilke farger passer med sennepsgult?

Sennepsgult og svart moteklær kombineres

+ Hvit, svart, grå – Sennepsgult kan enkelt kombineres med de klassiske grunnfargene. Svart og hvitt får den gule tonen til å skinne mer intenst og bringe den frem. Svarte og hvite mønstre som striper, prikker eller sjekker er perfekte for hverdagen og gir antrekket et uformelt og kult preg. Fargen ser også stilig ut i kombinasjon med koksgrå og antrasitt. Jo lysere gråtonen er, desto mer subtil og nøytral blir klærne.

Sennepsgult og beige kombinerer moteklær

+ Brun og beige – Brun er en allsidig farge for alle årstider. Enten kakao, kaffe, cappuccino, taupe, kamel, sjokolade eller kanel – hver brunfarge passer perfekt til sennepsgult. Power par brun sennep skaper det perfekte grunnlaget for fargerikt tilbehør og smykker. Hvis du vil ha et uformelt boho -utseende, kan du gå for lys beige.

Kombiner sennepsblazerkardonger med jeans eller en denimskjorte

+ Blå – Høstløv og en blå, skyfri himmel. Slik ser den perfekte høstdagen ut. Kombinasjonen med en klassisk blå denim er den enkleste varianten her. Andre lyse blå nyanser som koboltblå og asurblå ser også veldig fine ut med sennepsgult. Mørkeblå nyanser som indigo og marineblå understreker den varme fargen og gjør den livligere. På våren og sommeren kan du bruke sennepsgult med turkis, himmelblå, mynte og kornblomstblå.

Sennepsgult med vinrødt kombinere høstantrekk

+ Rød –  Gult, oransje og rødt skinner mest intenst om høsten. Så det er ikke rart at sennepsgult passer godt til røde toner. Selv om en sterk ildrød kan være veldig merkbar, ser den raskt overdrevet ut. Rike, mørkerøde toner som burgunder, vin, kirsebærrød, marsala og rubinrød, derimot, ser spesielt stilige ut uten å være for visuelt fremtredende. Brunt tilbehør avrunder helhetsbildet perfekt.

Sennepsgult og smaragdgrønt kombinerer høstantrekk

+ Grønn – For et høstantrekk, velg dempede nyanser av grønt som khaki, oliven, jade, smaragdgrønt, mosegrønt, skoggrønt. Lysegrønne nyanser som pistasj og limegrønn er bedre egnet for den varme årstiden.

Sennepsgult og lilla kombinerer høstantrekk

+ Lilla fiolett – Dette resulterer i et spesielt kraftig fargefar. Et antrekk i lilla og sennepsgult ser livlig ut, men likevel ikke skrikende. Tenk igjen på dype, rike nyanser av lilla som plomme og aubergine.

Ideer om hvordan du bruker sennepsgult

sennep gul frakk kombinere svarte leggings støvler bag

Kombiner sennepsgule jakker og strøk

– Kombiner en sennepsgul frakk med et klassisk snitt med støvler og en veske i sjokolade og kaffe.

– En kort dobbeltbrystet pels passer godt sammen med hansker og skjerf i lilla nyanser.

Sennepsgule blazere kombinerer jeans med svarte tynne bukser

– Svarte leggings og ankelstøvler med høye hæler kan kombineres perfekt med en sennepsgul poncho.

– En sennepsfarget bomberjakke ser kul og uformell ut med svarte jeans og en hvit t-skjorte.

Kombiner bukser i sennepsgult

Kombiner sennepsgule bukser med en blå skjorte eller svart og hvit topp

– Hvis du vil ha sennepsgult til kontoret, velger du klassiske bukser med et tett eller rett snitt. Ta på en hvit bomullsskjorte, en chiffonbluse eller en silketopp. Svarte, mørkeblå eller brune pumps fullfører utseendet.

Sennepsgule bukser kombinerer t-skjorte hvit eller mønstret

– Chinos, buksebukse eller bukse med vid ben viser mer lekne og mindre formelle. Med en matchende, ensfarget topp, f.eks. I marineblå, ville det uformelle snittet på buksene komme til syne. Mønstrede bluser er også en enkel måte å løsne antrekket på.

Sennepsgult skjørt

Sennepsgult skjørt med knelengde svart og hvit stripete

-Et knelangt A-line skjørt minimerer lårene og viser velformede kalver. Det er best å kombinere det med mørke bluser, denimskjorter og kortermede skjorter. En mosegrønn genser og burgunderrøde ankelstøvler avrunder perfekt et høstantrekk.

– Et plissert skjørt skaper en spesiell dynamikk og gir en ekstra tøyningseffekt. Plisserte skjørt kombineres best med en vanlig topp.

sennepsgult blyantskjørt hvit bluse skjorte kombinere

– Et blyantskjørt med knelengde ser veldig feminint ut og viser seg å være spesielt tilpassbart. I kombinasjon med en elegant svart blazer og middels høye sko, ville det også være et godt valg for kontoret.

Sennepsgul kjole

sennepsgul kjole hverdagsbrune eller svarte sko hver dag

En sennepsgul kjole fremkaller ren entusiasme. Sko og smykker spiller en spesielt viktig rolle her. Et bredt belte i svart eller konjakkbrunt vil sette figuren i rampelyset. Velg ankelstøvler og veske i brun, terrakotta, rød eller khaki.

Bluser, skjorter og co.

Kombiner en sennepsgul bluse med jeans eller et skjørt i svart eller blått

En sennepsgul bluse kan kombineres på en spesielt allsidig måte. Hvis blusen er høydepunktet i antrekket, kombineres den best med bukser og skjørt i mørke farger. Hva med for eksempel med et spinatgrønt plissert skjørt og et auberginefarget skjerf?

Gensere, cardigans, cardigans i sennepsgult

gul genser i lagdelt vest vest cardigan grå jeans

Varme, koselige gensere og cardigans laget av ull, kashmir eller mohair er ideelle for kalde vinter- og høstdager. Uansett om det er oversize, turtleneck eller finstrikket genser, gjør den absolutt trendy fargen stykket enda mer individuelt.

Sennepsgult og lysegrå antrekk høstvinter

Sennepsgult og hvitt kombinerer klesmote

Sennepsgule og svart -hvite mønstrede klær

Sennepsgult og mørkerødt høstantrekk

Svart går fint med sennepsgult

Sennepsgult marineblått mønster med hvit høst

sennepsgule bukser kombinerer høsthvitt svart grå

Sennepsgule bukser kombinerer genser denimskjorte kontor hver dag Sennepsgul veske som høstantrekk med aksent Sennepsgul kombinere med fiolett syrin og brun

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen