15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ideer til gallakjoler, frisyrer og smykker fra TV -serien “Pretty Little Liars”

Ideer til gallakjoler ganske små løgnere lyse kjoler korte lange

Ballet nærmer seg, og du har ikke funnet den riktige kjolen ennå? Da kan du virkelig dra nytte av å se på noen ideer til ballkjoler, frisyrer og smykker. I denne artikkelen har vi samlet de mest populære kveldskjolene fra TV -serien “Pretty Little Liars”. Enten du er en stor fan av de små løgnerne eller ikke har sett serien før, vil du bli forelsket i disse kjolene. Samle vakre stylingideer fra PLL -damene og la deg inspirere til ditt eget ballutseende!

Ideer til gallakjoler i lyse farger

Ideer til gallakjoler fra TV -serien Pretty Little Liars Tips

Avgangsballen er en av de etterlengtede hendelsene blant unge mennesker. Spesielt jentene venter spent på denne dagen og begynner å forberede måneder på forhånd. For i tillegg til kjolen spiller sminke, frisyre, sko og smykker også en like viktig rolle. Nedenfor er Pretty Little Liars -antrekkene de hadde på DiLaurentis veldedighetsball i sesong 5. Selv om de ikke er kjolene til damebalen, er de også perfekte for anledningen.

Spencer Hastings i en lang, mintgrønn kjole

spencer hastings gallakjole lang lyseblå glitter

På Ice Ball har Spencer en lang kjole med V-hals og spagettistropper. Kjolen i mintgrønn faller løst rundt kroppen og utvider den visuelt. De små rhinestones og paljetter danner elegante mønstre som skaper et glitrende utseende.

ballkjoler pll spencer gallakjole lang glitter

For å markere skuldrene bør denne gallakjolen bæres med håret festet opp eller minst halvåpent. I Spencers frisyre er flertallet av håret festet på baksiden, med bare to krøllete tråder som rammer inn ansiktet. Smykkene er subtile – lysegrønne øredobber med rhinestones og en klokke. Leppestiften i Bordeaux setter en fin aksent på den lyse kjolen.

Hanna Marin i en lang blonderkjole i hvitt

hanna marin hvit kjole inspirasjon prom statement chain

Hanna vises i en lang blonderkjole i hvitt, på venstre side som er dekorert med fallende frills. Spissen har et subtilt blomstermønster og ser veldig filigran ut. Hjertet halsen og de brede stroppene fremhever spaltningen og setter de utvalgte smykkene vakkert i rampelyset. Enten det er i hvitt eller en annen farge, er en slik blonderkjole perfekt som et elegant ballantrekk.

Ideer til gallakjoler smykker frisyre hvit kjole blonder

Den stilige gallakjolen kan fint suppleres med en statement -kjede. Mousserende steiner og blomstermotiver er perfekte her. For å virkelig vise frem kjolen og smykkene, bør håret styles i en oppdatering.

Kjolen i kne-lengde av Aria Montgomery

Ideer til mellomlange ballkjoler inspirerer ganske små løgnere

I motsetning til de andre kvinnene, bruker Aria en ballkjole i kne som er vellykket kombinert med hælsandaler. Kjolen består av en stram, perletopp som smelter sammen til et voluminøst tyllskjørt med dekorasjoner.

ballkjoler ideer pll aria knelengde flettet frisyre

Sandaler med hæl fra Aria er satt med store dekorative steiner og kombinerer vakkert med statement -øredobber. Mange forskjellige frisyrer går med denne kjolen, i så fall er håret til den lille løgnen flettet til den ene siden.

Emily Fields ‘ballkjole i beige

Ideer til ballkjoler emily lange stramme kjole smykker øredobber

I en glitrende kveldskjole i beige som denne av Emily, vil du ikke gå ubemerket oppmerksom på ballet. Hjertet halsen og den tilpassede korsetten understreker kroppens konturer perfekt og de mange paljettene gir kjolen et virkelig glamorøst utseende. Både løst hår og elegante oppdateringer passer godt til denne balkjolen. Emily’s hår er krøllete vintage stil og gjemt forsiktig bak ørene. På denne måten kommer øredobbene til sin rett.

Inspirasjon til gallakjolen fra Alison DiLaurentis

ideer til gallakjoler alison kjole blå glitter halvåpent hår

Alisons kjole på Ice Ball er et perfekt eksempel på en klassisk ballkjole. Den er lang, overdådig dekorert og understreker silhuetten. Alt bortsett fra volanger fra kneet er dekorert med glitrende paljetter og steiner. Luermermer, et belte i silke og en stor utskjæring på baksiden avrunder kjolens elegante design perfekt. Antrekket er kombinert med matchende øyesminke i blått, en utsmykket choker og halvåpent frisyre.

Ideer til gallakjoler med et underforstått tema

Ideer til gallakjoler ganske små løgnere inspirasjon styling tips

I den niende episoden av sesong 6 finner Rosewood High School -eksamen sted. Ballen går under mottoet eventyrverden, og derfor er damens kjoler inspirert av kjente eventyrfigurer. Enten balten din har et slikt motto eller ikke, vil de gode ideene til ballkjoler fra denne episoden sikkert overraske deg.

Hanna som isdronningen

ideer til gallakjoler ganske små løgnere asymmetrisk kjole mullet hanna

Hannas gallakjole er en moderne tolkning av kjolen Frozen. Den såkalte multeklippen (kort foran, lang bak) er et foretrukket valg blant ungdomsskoleutdannede fordi den kombinerer elegansen til den lange kjolen med funksjonaliteten til den korte. Den dekorerte langermede toppen med gyldne elementer harmonerer perfekt med det hvite skjørtet og de lange snørestøvlene med åpne tær i beige.

Emily som den onde dronningen fra Snow White

ideer gallakjoler ganske små løgnere emily black dress

Emilys svarte kjole med hvite flekker har den populære havfruestilen. Ermene er lange og ender med store grå armbånd. Utseendet avrundes med en elegant svart krone og øredobber i oversize.

Aria som snøhvit

Ideer til gallakjoler pll aria fargerikt kjolehårbånd

I motsetning til de andre kvinnene, har Arias antrekk et litt yngre, leken utseende. Tolkningen av Snow Whites kjole består av en blå crop top og et langt skjørt med blomstermotiv. Et blått belte, et hodebånd med sløyfe og matchende armbånd fullfører utseendet.

Spencer som prinsesse Merida

Ideer til gallakjoler mørkegrønn fløyel spencer ganske små løgnere

Hvis du leter etter moderne ideer til gallakjoler, er en kjole som denne fra Spencer det riktige valget for deg. Den lange ballkjolen av mørkegrønn fløyel imponerer med sin havfrue -stil og ser veldig glamorøs ut. Spencer bærer den med åpent, litt bølget hår og kombinert med to gullarmbånd.

Alison som Belle

Ideer til gallakjoler pll alison kjole gult belte blomstermotiv

Alis pompøse ballkjole i gult minner umiddelbart om et av Belle mest kjente utseende fra “Beauty and the Beast”. Beaded pynt danner et elegant blomstermønster på bodice som fortsetter litt under midjebeltet. Det lange tyllskjørtet er voluminøst og gir det populære prinsesselooket.

Ideer til gallakjoler PLL farger modeller tips styling

Bli inspirert av ideene til gallakjoler laget av PLL!

Ideer til ballkjoler ganske små løgnere tv -serie inspirasjon

På bildene nedenfor kan du se på noen ideer til gallakjoler, som ble brukt av jentene fra Pretty Little Liars i serien. Vi håper du liker å velge ballkjole!

Ideer til gallakjoler lange pll farger modeller

korte ballkjoler inspirasjon pll hanna aria

Ideer til gallakjoler korte lange ganske små løgnere

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!