15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nåværende mote med cut-out-tips og inspirasjon for re-styling

Nåværende mote -kutt-ut-kjole-tilbake-hverdags-styling-tips-

de nåværende mote noen ganger dikterer trender som slett ikke er egnet for hverdagen vår. Det er selvfølgelig unntak, og vi presenterer en av dem i det følgende materialet. Attraktive utskjæringer som aksenter forvandler det ensartede, enkle, ofte monokrome antrekket og får det til å virke interessant. De såkalte cut outs kommer fra catwalken og har vært i moteverdenen siden 2015. Med stylingtips avslører vi hvordan bitene av manglende stoff kan skilles på en dyktig måte.

Nåværende mote med cut outs på catwalken

Nåværende mote-cut-out-white-long-sporty-catwalk

Mote merker som Stella McCartney, Calvin Klein, Michael Kors, Givenchy, Alexander Wang, Versace og andre ‘fjerne’ stoffstykker med en geometrisk form rundt livet, på skuldrene eller på magen for å presentere elegante kjoler i en annerledes og ny måte. Kopier av dette er tilgjengelig i overflod fra tilgjengelige merker som Zara, Asos, TopShop, etc..

Stjernene presenterer den nyeste moten med cut -outs

Nåværende mote -kutt-ut-kjole-svart-karlie-kloss

Plaggene med utsnitt har en klassisk, enkel silhuett i bare en farge. Kjoler og kjeledresser forblir den tidløse klassikeren – hvite, svarte, røde, lojale og ekstravagante modeller med fargerike mønstre finnes sjelden.

Nåværende mote – toppmodell Karlie Kloss elsker cut -outs

Nåværende mote -cut-out-karlie-kloss

Den nåværende moten med cut outs er utvilsomt egnet for kvinner som har en vakker figur og ikke er sjenert for å presentere den. Halsringene faller vanligvis til de feminine delene av kroppen, midjen, magen, skuldrene og ryggen. Det er en smart måte å vise litt mer hud uten å overdrive, og er et fantastisk alternativ til den velkjente spaltningen.

Nåværende mote for spesielle anledninger – modell Miranda Kerr med utskåret kjole

nåværende-mote-cut-out-kjole-elegant-rød-hvit-miranda-kerr

Modeller som Miranda Kerr og Karley Kloss bruker gjerne feminine klær ved spesielle anledninger som viser frem deres veltrente kropper uten å vise for mye hud. Nesten alle smykker mangler, bortsett fra kanskje noen glitrende øredobber eller armbånd.

Elegant utskåret kjole eller jumpsuit – Margot Robbie og Taylor Swift

nåværende-mote-cut-out-kjole-overall-hvit-margot-robbie-taylor-swift

For å få kroppen til å se slankere og lengre ut, anbefales maxi -lengder. Skoene eller høye hæler forblir gjemt under stoffet og legger til noen ekstra centimeter. Gode ​​eksempler på stilige antrekk med utskjæringselementer er skuespilleren Margot Robbie på den siste Oscar-utdelingen og sangeren Taylor Swift på Billboard-prisene i fjor.

Gjeldende motetrender-Jennifer Lopez og de figursyte utskjæringskjolene

nåværende-mote-cut-out-kjole-figur-klem-jennifer-lopez

Jennifer Lopez er en av stjernene som liker å understreke kroppens former. Noen ganger, enten det er spesialpriser eller når hun deltar i ‘Music Idol’ -konkurransen, tar hun på seg kjoler som kjoler med utsnitt.

Gjeldende mote for et elegant utseende – den svarte, lille utskårne kjolen

nåværende-mote-cut-out-kjole-svart-elegant-middi-lengde

Elegant variant av den populære svarte lille kjolen, men denne gangen med sofistikerte utskjæringer, er en ekte følgesvenn for kontormøter og for anledninger med streng kleskode. Midi -lengden gir det elegante preget og de utskårne detaljene understreker overkroppen. Stiletter er de beste valgene for sko som fullfører utseendet.

Nåværende mote for fester – kort kjole laget av diamanter

nåværende-mote-cut-out-kjole-kort-blå-naomie-harris

For øyeblikket er kroppsklemme klær dekorert med firkantede eller runde hull, men det motsatte er spesielt egnet for fester. Hullene er ikke kuttet ut i stoffet, men forblir som et mellomrom mellom stoffstykker med en geometrisk form, i dette eksempelet diamanter. Resultatet er et mønster hvis bakgrunn er menneskelig hud.

Street Style aNåværende mote – denimkjole med utskjæringer

Nåværende-mote-cut-out-kjole-jeans-boho-street-stil

På gatemote er de utskårne kjolene veldig populære og kan sees i fantasifulle variasjoner. Som en denimkjole med fri silhuett faller utklippene til livet og kjolen i fin denim med hull på magen er perfekt for sommeren. Det er viktig å velge stedene hvor materialet mangler, så fordelaktig som mulig, ifølge figuren.

Nåværende mote for sommeren – utskåret kjole av fin denim

Nåværende-mote-cut-out-kjole-jeans-sommer-ferie-klær

Hippie chic aNåværende mote – Klipp ut maxikjole med blomstermønster 

Nåværende-mote-cut-out-kjole-maxi-hippie-blomstermønster

Kanskje den største fordelen med denne nåværende motetrenden er at du ikke trenger smykker eller annet tilbehør, slik at utsnittene kan nyte full oppmerksomhet. Hvis du foretrekker det fargerikt, velg et stykke laget av mønstret stoff og oppnå det mye ettertraktede, spesielt om sommeren, hippie chic utseende.

Nåværende mote fra gatene i New York-Utskåret svart finstrikket kjole med åpne skuldre

Nåværende-mote-cut-out-skulder-svart-lange-flat-sko

Skuldrene kan settes i scene med utskjæringer på de riktige stedene. For å skape den beste effekten, er kjolen eller toppen med lange ermer valgt og definitivt figurnær på overkroppen. Kombiner med flate sko eller høye hæler avhengig av anledningen.

Elegant og ekstravagant – svart midikjørt med effektive utskjæringsdetaljer

nåværende-fashion-cut-out-rock-black-elegant-chic-effect

Hvis du vil vise frem dine vakre ben, kan du se etter noe annet enn den vanlige minikjolen eller det korte skjørtet. Som med for eksempel mellomlengde og interessante detaljer nederst som tiltrekker alles oppmerksomhet. Blonderlignende utskjæringer fungerer som en dekorativ kant som fremhever den fordelaktige delen av kroppen.

Nåværende motekolleksjon fra søstrene Kardashian -Jenner – Cut Out Badedrakt

nåværende-mote-cut-out-badedrakt-svart-kylie-jenner

Cut-out-trenden har heller ikke satt sine spor i badetøy. Reality-stjernene Kardashian-Jenner presenterte sin nyeste badetøyskolleksjon, som er rik på slike detaljer. Disse brikkene er også tilgjengelige som bikinisett eller badedrakt, og er et skikkelig blikkfang på strand- eller båtfester.

Elegant utskåret badedrakt i hvitt

nåværende-mote-cut-out-badedrakt-hvit-elegant-enkel

Faktisk bør man huske på at etter en dag i solen med en utskåret badedrakt, vil utringningene sette sine spor og hudfargen blir ikke vanlig i det hele tatt. Noen ganger bruker du stykket som en sommertopp for ettermiddagsturer med et luftig maxiskjørt eller shorts.

Aktuell sommermote med eksotiske motiver – utskåret badedrakt

Nåværende-mote-cut-out-badedrakt-mønster-beach party-beach

Nåværende mote trend for hverdagen – bluse laget av skjorte stoff med utskårne skuldre

nåværende-mote-cut-out-skulder-bluse-skjorte-jeans-hverdag

Inspirasjon til mange varianter av forskjellige klesplagg med de trendy utsnittene finnes i moteverdenen. Ta en oversikt og velg det stykket som passer deg best for å legge til aksent i utseendet ditt.

Aktuelle motetrender – avlingstopp med utskjæringsdetaljer

nåværende-mote-kutt-ut-topp-svart-topp-moderne

Nåværende mote Elegant topp i svart med åpne skuldre

nåværende-mote-kutt-ut-topp-svart-elegant-skulderfri

Utsnitt skaper kontraster når det gjelder hudfarge. Dette betyr at hvis du har lys hud, er det fornuftig å velge et plagg i en mørk farge eller omvendt.

Lag din egen utskårne t-skjorte

nåværende-mote-cut-out-t-skjorte-svart-gjør-det-selv-tilbake

Gatemote – jeans med riper og utskjæringer

nåværende-mote-cut-out-jeans-beskåret-revet-blogger

Nåværende motetrender innen sko – kutt ut støvler

nåværende-mote-cut-out-støvler-sko-svart-skinn-flat

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger