15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dirndl og lederhosen – tradisjonell draktmote mellom det tradisjonelle og det moderne

Dirndl og lederhosen -trachten mote-oktoberfest-wiesn-vårfestival-karusell

Å ikke være kledd tradisjonelt på Oktoberfest er bare halvparten så gøy. Med dirndls og lederhosen er du ikke bare kledd på enger, men også ved andre anledninger, som folkefestivaler, temafester eller mer rustikke og likevel eksklusive anledninger. Det er mange forskjellige modeller som, kombinert med riktig tilbehør, på ingen måte fremstår som kjedelige og presenterer tradisjonell antrekk på en virkelig attraktiv måte.

Dirndl og lederhosen – tradisjonell kostymemote

Dirndl og lederhosen -trachtenmode-moderne-rød-bluse-forkle

Tradisjonelle drakter går aldri av moten. Kvinner og menn har kledd seg i dirndls og lederhosen i generasjoner. Det store utvalget av modeller er ikke bare forpliktet til tradisjon, men skårer med fasjonable detaljer og trendy farger. En dirndl er laget for å understreke de feminine kvalitetene og for å smigre kvinner i alle aldre. Hva dirndl er for kvinner, er den klassiske lederhosen kombinert med en fasjonabel tradisjonell skjorte i et rutet mønster, med matchende Haferl -sko og loafers for menn. Dirndls og lederhosen er tilgjengelig for alle anledninger, i alle stiler, og du vil snart finne ut hvordan du gjør det riktige stilvalget.

Trachten mote mellom tradisjon og modernitet

dirndl-lederhosen-tradisjonell-mote-forkle-rød-sjekket-mønster-sløyfe

Den klassiske dirndl er stort sett laget av lin eller bomull, i tradisjonelle farger som firgrønn, rød og blå, monokrom eller ofte mønstret med sjekker. Moderne kreasjoner er bare basert på kuttet. Designere når litt dypere inn i fargespekteret, for det meste ved å bruke tematiske applikasjoner og strass som overdådige dekorasjoner. Dirndl -kuttet er en ekte figurflatterer og heldigvis er det ingen problemområder. Korrekt valgt skaper det en flott, feminin silhuett fra hver figur. Den utskårne dirndl-blusen, som er preget av sin unike utringning og på en smigrende måte understreker dekolletten, er en del av det komplette antrekket. Den spesialutviklede tradisjonelle bh -en spiller en avgjørende rolle i dette. Dirndl kan kombineres med forskjellige bluser og dermed gjenoppfinne igjen og igjen. Det perfekte utseendet avrundes av en skinndeksel og en charivari – en massiv, stort sett ekte sølv- eller sølvbelagt smykkekjede. Vårt tips: Du kan spare opptil 30% sammenlignet med normalprisen for de enkelte elementene hvis du kjøper et komplett draktsett.

Velge en dirndl – riktig lengde for figuren din

dirndl-lederhosen-tradisjonell-mote-dekorasjoner-sølv-knapper-bånd

Tidløst klippte tradisjonelle drakter er så populære blant kvinner på grunn av hans talent for å understreke feminine kvaliteter. I Dirndl utvalg bare skjørtlengden må vurderes, fordi den spiller en sentral rolle i utseendet. Tradisjonelt er en tradisjonell kjole eller skjørt kuttet i midi lengde. Denne gylne middelveien fungerer godt for enhver anledning og for enhver figurtype. Nedkanten ender i omtrent knehøyde, skjuler bredere hofter og små bekken på lårene, men lar kalvene være diskret frie. Midi dirndls er spesielt attraktive for unge jenter og små kvinner, og er også et attraktivt valg for varme sommerdager og villdansekvelder. Dirndl i maxilengde ser spesielt elegant og stilig ut. Derfor brukes den ofte på eksklusive anledninger og vinterfester. Eksklusive bryllupsdirndler laget av delikate, glansbelagte stoffer i hvitt, krem ​​eller champagne uttrykker den sanne kjærligheten til tradisjonell kostymemote.

Fem matchende tilbehør for dirndls og Lederhosen

dirndl-lederhosen-tradisjonell-mote-lue-fjær-filt-grå

Å bruke dirndls eller lederhosen med vanlige eller moderne sko og jakker ville være upassende. For å oppnå et autentisk eng -utseende trenger du absolutt passende tilbehør.

  • Tradisjonelle strømper for kvinner og loafers for menn – for det meste i hvite, knehøye strømper eller loafers for menn som bare brukes på kalvene
  • Tradisjonelle sko – avhengig av landstedet eller tradisjonelle kostymesko med vakker innredning i tema
  • Trachtenhut – en filthatt i de tradisjonelle fargene rød, firgrønn eller grå, valgt for å passe drakten, prydet med pins, silkebånd, knapper, blomster og fjær i forskjellige fargenyanser
  • Tradisjonell jakke eller stilig cardigan, lodenjakke, fløyelsvest for et stilig, avrundet tradisjonelt utseende
  • Håndveske for kvinner og skinnbukse for menn – vanligvis laget av materialer av høy kvalitet, for det meste skinn, med sølvspenner og broderte naturmotiver som hjerter og edelweiss

Dirndl og Lederhosen – rengjøring og stell

dirndl-lederhosen-tradisjonell mote-hjorteskinn-strømper-kalver

Avhengig av produksjonsanbefalingen kan en dirndl vaskes i vaskemaskinen. Det er best å fjerne de vannfølsomme hornknappene og forkleet på forhånd og vaske dem separat for hånd. Bruk milde vaskemidler på en skånsom syklus. Rengjøring av stilig lederhosen, tradisjonelt laget av hjorteskinn eller nappa, er et slitsomt tema, fordi de aldri blir vasket og videreført fra generasjon til generasjon. Patinaen gir lederhosen sin karakter og gjør dem til noe helt spesielt. Men det kan være en mild rensing. Det er best å bruke en myk svamp og ostemasse, men ikke varmt eller varmt vann. Etter det legger du buksene flatt på et håndkle og ikke vrir dem ut under noen omstendigheter, ellers vil strukturen bli skadet. Med riktig omsorg kan du nyte din dirndl og lederhosen lenge. De er klassikere som aldri går av moten.

dirndl-lederhosen-tradisjonell-mote-rød-kjole-bluse-hvit-wiesn

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger