15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett sammen det riktige antrekket med dameshorts med disse sommertrendene 2019

Trender for kvinner for sommeren 2019 og antrekkidéer

Hvis det er en tid på året som er perfekt for shorts og skrik for shorts, er det selvfølgelig sommer. Det stilige plagget er tilbake i trend i år. Og nå varierer de i forskjellige lengder og stiler og kan bestå av hvilket som helst materiale. På denne måten kan du se feminin, sporty, elegant eller uformell, offisiell og fasjonabel ut, avhengig av din preferanse og nødvendighet. Vi vil introdusere deg for shortsen for kvinner for sommeren 2019. Lær hvilke typer shorts som er populære og hvordan du best kombinerer dem for å skape den perfekte stilen.

Dameshorts i riktig lengde

Hvit bluse til slips og jeans med kort snitt

Egentlig er det ikke rett eller galt når det gjelder lengde. Selv om de kortest mulige shortsene for kvinner ble valgt inntil nylig, kan lengdene nå variere, noe som gjør dem mer varierte og interessante. Så prøv å utstyre deg selv med shorts i forskjellige lengder for å endre antrekket ditt slik du vil og for å matche resten av antrekkstilen din.

Bermuda shorts for kvinner

Bermuda -shorts laget av denim i delikate pastellfarger for sommerantrekket

Når det gjelder lengde, er Bermuda -shorts for kvinner et absolutt must. Dette er shorts som ender like over kneet og kan være enten stramme eller løse. Denne typen shorts har lenge vært ansett som kjedelig og demodé. Nå er det imidlertid en del av kvinnens shortstrender for sommeren 2019, og la oss glemme disse meningene raskt. Bermudaer er rett og slett flotte og kombineres best med en sommertopp, en feminin og løs bluse eller en luftig blazer. Det avhenger bare av hvilken stil du sikter til og i hvilken anledning antrekket ditt skal brukes.

Gule sko med brede Bermuda -shorts og en tynn genser i grått

Stofftypen kan variere tilsvarende: jeans, stoff, nålestriper eller semsket skinn. Bermuda -shorts som er knelange og for kvinner bryter alle de utdaterte reglene og skaper et moderne og stilig utseende. Hæler er det beste valget for denne kontroversielle lengden. Siden Bermudaene som shorts for kvinner visuelt kan forkorte bena, er høye hæler den perfekte balansen. Filigran sandaler er også et godt valg. Slanke og høye kvinner kan også tørre å bruke flate sko og kombinere Bermudaer med joggesko eller chuck, for eksempel.

Materialer og modeller for shorts for kvinner

Stilig og elegant antrekk i blått og med røde sko som aksent

Ikke bare lengden på shortsen kan variere. Stofftypene og snittene på dameshorts kan også være forskjellige for sommeren og påvirke antrekket på denne måten. Og valget kan være bredere enn du kanskje tror. Prøv gjerne noe nytt og vær modig!

Jeansshorts for kvinner

Bluse uten spaltning og jeansshorts med høy midje

Jeansen er utvilsomt en klassiker. Enten den er kort eller lang, er den en konstant ledsager i hverdagen så vel som i arbeidslivet og på fester. Denimshorts for kvinner er spesielt populære i år i form av Bermuda -shorts. Og selv da er denim egnet for enhver anledning ved ganske enkelt å kombinere den med en matchende topp. Jeansshorts for kvinner i kjærestestil er også verdt å nevne. Det som har vært trenden for lange jeans en stund kan også velges for de korte dameshortsene.

Uformelt antrekk med korte jeans og en stripet cardigan

Bluser, tanker, bomberjakker, cardigans, cardigans og enkle T-skjorter, blazere eller off-the-shoulder topper, jeansshorts kan bokstavelig talt kombineres med alt. De stilige selene ser bra ut over den sportyere toppen. Det samme gjelder sko: høye hæler, sandaler, joggesko, chuck, pumps eller ankelstøvler for sommeren. Jeans shorts for kvinner som trender for sommeren 2019 gjør alt mulig! Men hvis denimshortsen til kvinner eller i det minste denne typen stoff er for kjedelig for deg, kan du ganske enkelt velge en av følgende modeller:

Skinnshorts for kvinner

Brede skinnshorts med strømpebukser og genser

Skinn er ikke det beste valget for sommershorts for kvinner, men det kan fortsatt brukes på kjøligere og grumsete sommerdager og holde deg varm og varm. Skinn er elegant og uvanlig i shorts for kvinner og bør ikke mangle i noen garderobe. Dette gjelder også den elegante semsket skinn. Skinnshortsene kan også variere i lengde og brukes i form av Bermudas eller spesielt korte, og har en lav og høy midje. For at skinnutseendet ikke skal se ut som for mye av det gode, anbefales en blanding av materialer når du setter sammen antrekket ditt. Skinn kan kombineres med strikkevarer eller klassisk denim, samt med elegant fløyel eller med silke. Valget er ditt!

Svart, kort skinnbukse og bluse i sennepsgult med matchende veske

Det er også viktig at du velger riktig snitt for skinnshorts for kvinner. For tette bukser kan fort se litt billige ut. For å unngå dette, anbefales det å velge et bredere eller løst snitt. Dette gjør også buksene litt mer behagelige å ha på varmere dager, da de er mer luftige. De trendy muldyrene er de perfekte skoene for et attraktivt og elegant utseende.

Cargoshorts for kvinner

Cargoshorts i khaki med boho -topp

Disse stoffshortsene for kvinner er veldig sporty. Cargoshorts i khaki er den store suksessen og kan smigre figuren din, spesielt med høy midje. I motsetning til de lange versjonene er shortsen ikke utstyrt med utallige lommer, men er enklere og derfor et snev mer elegant. Utseendet blir virkelig sporty og elegant når du kombinerer disse dameshortsene med en elegant topp. Da kan de til og med brukes med glitrende sandaler med hæl. Det er enda mer iøynefallende hvis du velger last med kamuflasjemønster. Det bør imidlertid utvises forsiktighet med en slik modell. Det iøynefallende mønsteret tar ikke for mye pepp i resten av antrekket. Så bruk mønstre, motiver og farger mer sparsomt.

Surfer shorts

Flott kombinasjon av dameshorts med blomstermønster og en bred topp i laksefarge

Surfermodellene er det perfekte alternativet hvis du er ute etter strandshorts for kvinner. De er preget av fargerike trykk, tropiske mønstre og et uformelt snitt. Så det er perfekt for sommeren. Disse shortsene for kvinner for sommeren 2019 kan også kombineres på mange måter. Enkle skjorter, tanker, jeans eller heklede varer passer godt til de fargerike modellene og gir en positiv feriefølelse generelt. Ikke desto mindre er surfershortsene ikke bare egnet for ferie eller strand, de gjør også hverdagsantrekk mye mer interessant.

Heklede shorts for kvinner og med blonder

Dameshorts laget av blonder, kombinert med en denimskjorte

Heklede shorts gir også den feriefølelsen om sommeren. Hvis du vil at den skal være veldig feminin og jentete, velger du en heklemodell og skaper et romantisk utseende. Spesielt hvis du allerede har en behagelig brunfarge, kan slike kvinners shorts i hvitt være et godt valg. Da skiller hudfarge og bukser seg ut mot hverandre. Heklede shorts for kvinner i svart ser mer elegant ut. Du kan forbedre strandutseendet ved å bruke matchende solbriller og en feminin halmhatt. En bluse med flenser og kiler er perfekte som kombinasjon, mens du har et større utvalg sko: joggesko, chuck, sandaler og til og med flip-flops.

Smekke for damer

De korte sokkene er feminine og lekne og passer til hverdagsbruk

Korte sokker ser veldig lekne ut. De får også jenta ut av deg og forvandler antrekket med dameshorts til et ekte blikkfang. Under kan buksene kombineres med både en skjorte og en crop top, som bare kan sees diskret på sidene. Det samme gjelder sko som for denim: Du kan velge både sporty modeller og elegante høye hæler eller sandaler. Fullfør sommerlooken med en matchende fedorahatt og solbriller hvis du vil.

Syklist shorts

Biker shorts for et elegant antrekk på catwalken

Riktignok er denne varianten for dameshorts, som vi kjenner fra syklister, fordi de er ekstremt behagelige å ha på, ikke for alle. Men igjen i år vil de ikke bare bli brukt som sports shorts for kvinner, men kan også bli funnet når du spaserer gjennom byen. Stjerner som Kim Kardashian, Emily Ratajkowski og Bella Hadid viser hvordan det gjøres og viser stolt frem sin feminine kropp med disse tettsittende modellene. Utseendet kan til og med være elegant hvis du bruker blazer og pumps med sykkelshorts. Uansett er antrekket med sykkelshorts en modig affære.

Radler leggings i stedet for shorts og blazere i svart med hvite joggesko

Elegant antrekk med jeansshorts for kvinner og en blazer

Elegant og ekstravagant med shorts og blazere i hvitt og lilla

Dameshorts med blomstermotiver for et sommerlook

Dameshorts i hvit med en løs topp i oransje-brun for sommeren

Kombiner lyse farger med jeans med en snarvei

Stilige antrekkideer for kvinner med shorts, høye hæler og en overdimensjonert bluse

Hverdagsantrekk med svarte shorts og topp og denimjakke

Profesjonelt antrekk i en elegant stil med Bermuda -shorts og bluse laget av luftige stoffer for sommeren

Strandantrekk med blonderbikini og shorts med volang

Kombiner shorts for kvinner med strikk og støvler

Linneshorts og hvit blondetopp

Svart blonder til shorts, støvler og jeansskjorte for kalde sommerdager

Fint antrekk for sommeren med cargoshorts og hvit topp

Rutete shorts med høy midje og enkel t-skjorte

Knelange Bermuda-shorts laget av svart denim med en tykk turtleneck for kule sommerdager

Kombiner et skjerf med korte sokker og en T-skjorte

Bruk korte skinnbukser med blazer og skjorte

Lang blazer i mørkeblå, korte jeans og hvit skjorte

Dameshorts i skinn med løs bluse og pumps

Antrekk i brunt med shorts, chuck og lue for kvinner

Overdimensjonerte T-skjorter passer perfekt til trange og brede shorts

Sjekk dameshorts, blå skjorte og ankelstøvler

Denimskjorte og shorts med blått blomstermønster for flate sko

Jeans Bermudas og sandaler med skjorte i korall

Idee med svart shorts og vest og gul veske som tilbehør

Grønn shorts og blå rutete skjorte med sandaler og lue

Grå blazer, sykkelshorts og joggesko som dameshorts for sommeren

Kombiner en fedorahatt og grå denimshorts med en rosa skjorte

Heklede elementer på denimshortsen og matchende skjorte

Tettsittende Bermuda leggings eller Bermuda sykkelshorts understreker figuren

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler