15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slips med ekstravagante knuter – 8 instruksjoner for avanserte brukere

slips slips ideer instruksjoner avansert menn antrekk

“Hvordan knytter du slips?” – et spørsmål som ikke bare fortviler menn som sjelden bruker dress. Selv de som alltid har slips av profesjonelle årsaker, leter ofte etter mer uvanlige slipseknuter som de kan forbedre antrekket sitt med. Hvis du tilhører den andre gruppen, har du landet riktig på denne artikkelen, fordi dette ikke handler om de klassiske Windsor -knutene, men om noen mer ekstravagante, men ikke mindre elegante varianter som du kan velge om du vil knytte slips. Ta en titt på instruksjonene nedenfor og prøv favorittene dine med en gang!

Lære Eldredge Knots

slips slips eldredge tutorial middels tykt tilbehør slips

Med Eldredge -knuten får du en visuelt veldig attraktiv knute som faller inn i middels til enkel kategori for nybegynnere og derfor kan prøves ut for et livligere herreantrekk. Hvis du vil knytte den interessant strukturerte slipseknuten, plasserer du først slipset rundt halsen og over skuldrene, som alltid. Den bredere enden skal henge litt lenger ned enn den smalere enden. Følg nå de enkelte trinnene som kan sees i instruksjonene. Hvis det ikke fungerer første gangen, ikke fortvil. Øvelse gjør tross alt mester!

Dapper knute

slips slips dapper dress tilbehør slips knute ideer

Denne varianten, som du kan knytte slipset ditt med, er også ekstremt elegant og original. Den nøyaktige beskrivelsen av slipsene finner du i videoinstruksjonene. Det spesielle med denne varianten er at denne gangen er den smale enden ikke skjult bak den brede, men er foran og er synlig. Den er omsluttet av en tilsynelatende løs knute som utstråler eleganse og stil. Bruk et slips i ensfarget farge eller et mønstret slips, hvis du vil. Slipseknuten kommer til sin rett hvis du velger den enklere modellen.

Hvordan knytte en slips – Hvordan lage en Fibonacci -knute

bind en Fibonacci -knut, gjør det bare selv

Bruk et slips laget av hvilket som helst stoff når du velger å knytte denne slipseknuten. Den kan utformes i to retninger etter ønske. Alt avhenger av hvordan du legger slipset rundt halsen. Hvordan nøyaktig du kan knytte slips med en slik knute, se instruksjonene i videoen. Et av de første trinnene er også viktig for estetikk. Dette er en brett som er laget på siden av den brede enden. Hvis du vil knytte slipset riktig, følger du de enkle og klare instruksjonene i videoen nedenfor. I denne varianten er den brede enden kortere å knytte med slips.

Løs slipsknute – nomadknuten

slips nomader løs casual look menn tilbehør virksomhet

Det interessante med denne varianten er det avslappede utseendet. Ved første øyekast ser det ut til at knuten henger løst, som om den ikke var strammet i det hele tatt. Dette gir et elegant, men mer uformelt utseende. Men hvordan knytter jeg slips for å få en slik slipseknute? Du vil finne ut igjen i instruksjonene. Legg den tynne siden over venstre skulder og la den henge lenger ned enn den brede siden av slipset. Igjen, en interessant fold er laget her. Hvis du ikke klarer å takle speilbildet som nybegynner, kan du også få hjelp fra en annen person.

Knyt et slips og lag en Bermuda -knute

slips slips bermuda trekant form rosa farge blå skjorte

Den relativt runde formen på Bermuda -knuten gjør denne typen binding spesiell. Dette er enda mer effektivt hvis du velger en farge på slipset som står i kontrast til fargen på skjorten. Den brede siden er den kortere igjen, men bare noen få centimeter. Brettet du lager i begynnelsen handler om et pent utseende. Hvis du ikke designet dette på forhånd, ville det automatisk dukke opp en ganske kaotisk fold når du binder den. Ta deg god tid med knuten og fortsett brettet mens du startet det. Dette gjør slipset generelt lettere, og du trenger ikke å gjenta visse trinn for å gjøre korreksjoner.

Den ekstravagante matriseknuten

slips slips matrise antrekk kostyme halloween karneval

Den forseggjorte matriseknuten er også ekstremt uvanlig og verdt et forsøk. Vi anbefaler det imidlertid mer til de mer avanserte slipsene. Har du mot og lyst? Sjekk deretter tie-dye-opplæringen og prøv! Du starter med å bestemme hvor dypt du vil at knuten skal gå. For å gjøre dette, ta den tynnere enden av slipset og danne en løkke med ønsket lengde. Dette kan og bør hovedsakelig baseres på kappens snitt. Det kreves en dypere utskjæring slik at knuten kan sees.

Denne gangen knytter du ikke knuten direkte på nakken din heller, men på fingrene. Først etter de første trinnene legger du slipset rundt halsen og fortsetter med de siste trinnene. Denne svært forseggjorte varianten er garantert et blikkfang uansett anledning.

Knyt rosenknoppen i et slips

tie tie rosebud prom dress dekorere nybegynner

Hvordan knytte et slips med en slik knute, som ligner en roseknopp? Svaret finner du også her i en tydelig videoinstruksjon. Selv nybegynnere er velkomne til å bruke disse instruksjonene for slipseknuten, fordi de ligner veldig på den klassiske Windsor -knuten. Så hvis du leter etter en måte å knytte et slips for nybegynnere, er du velkommen til å prøve det. Den brede siden er den kortere. Denne mer subtile knuten er flott for forretningslunsjer eller lignende anledninger og kan også utfylle damens blomsterarmbånd på en ball.

Slik knytter du et slips – Instruksjoner for den doble Harley Quinn -knuten

slips slips dobbel harley quinn to slips rød svart original

Denne iøynefallende er ikke bare imponerende på grunn av det interessante mønsteret. Det er også samspillet mellom to farger. Så du kan matche slipset ikke bare til din egen skjorte, men også til garderoben til din ledsager. Hvis du vil knytte denne knuten til slipset, trenger du to slips, noe som er ganske uvanlig. Ta det første slipset og legg det over skuldrene dine, nedenfra og opp. Den tynne enden er også den lengre. Sett deretter det andre slipset på toppen, men denne gangen rett vei. I området rundt nakken snur du de tynne endene en gang. Nå har du en slipsfarge på toppen til høyre og den andre til venstre.

Etter denne korte forberedelsen kan du komme i gang og knytte slipset. Start igjen med en dyktig brett i den bredere enden. Du kan se på resten i instruksjonene. Slipseknuten er kanskje noe for de mer vågale herrene blant dere. Det kan også være nyttig for et kostyme på karneval eller Halloween.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv