15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Afrikansk mote: Originale mønstre og sterke farger pryder de fargerike etniske antrekkene

afrikanske mote t-skjorter kitenge stars iført

Detaljerte mønstre, dristige farger, elegante klær og håndlagde tekstiler av høy kvalitet: Når det gjelder kreativ design, er afrikansk mote for tiden på vei. Mange motemerker fra kontinentets kontinent viste i moteukene hvor mye kreativitet det er i klærne. Afrikanske designere skapte en sensasjon med antrekkene sine, som kombinerer tradisjonelle motiver med et moderne utseende. Street style mote i New York er for tiden sterkt påvirket av den etniske trenden, påvirkere og bloggere har lenge anerkjent dette og liker å bruke dashikier og kitenges. Vi gir deg tips om hvordan du kan style etnisk antrekk i et afrikansk utseende.

Afrikansk mote: alt annet enn vanlig

afrikanske mote menn kvinner mønsterutskrifter

I Afrika kler kvinner seg spesielt fargerikt og kombinerer detaljerte utskrifter med stor oppmerksomhet på detaljer. Ikke bare naturlige motiver er populære, men også geometriske mønstre. Bokstaver og tall pryder også ofte klær. Motivene gir informasjon om personen: For eksempel kan tilknytningen til en viss sosial klasse leses av klærne.

Afrikansk mote: Dyktig kombinasjon av farger og mønstre

afrikansk mote ungdom motetrender sommeren 2019

Når det gjelder fargene, setter sterke nyanser tonen: oransje, gul, blå og grønn er dristig kombinert med lilla, rød og rosa. Sluttresultatet er fargerike klær som er spesielt populære i Europa og USA, spesielt om sommeren.

afrikansk mote gul svart stroppeløs vårmote bryllup

Designerne fra kontinentet tolker tradisjonelle klær på nytt og kombinerer de iøynefallende trykkene i henhold til mix-and-match-trenden. Blomster, blader og lignende, som et stilbrudd med geometriske motiver, skaper ekte stylingunder. De naturlige motivene går aldri av moten i Afrika, men overrasker hver sesong med nydolket former og fargekombinasjoner.

Afrikansk mote: luftige kjoler med moderne snitt

afrikansk mote antrekk sommer mini kjoler gul oransje

Tradisjon er veldig viktig i Afrika. Klærne til de moderne afrikanske designerne imponerer med sin målrettede, elegante understatement. Klærne faller løst, er luftige og ser veldig moderne ut. Uformelle passformer og skive-tynne stoffer lover det høyeste komfortnivået om sommeren. Asymmetriske snitt med en fri skulder, som gir antrekket sofistikert, er spesielt populære. Selv helt stroppeløse kjoler med en kjæreste hals ser veldig feminin ut og kan brukes til slutten av sommeren. På kule kvelder kan de bli stylet for et kult utseende med en denim- eller skinnjakke og ankelstøvler.

Afrikansk mote: maxiskjørt i søkelyset

afrikanske motekjoler vårmote trender

Maxiskjørtene svinger og flyter, understreker subtilt de feminine kurvene og fremstår som egnet for daglig bruk og samtidig eksotiske. Skjørt og bukser kan kombineres med en ton-i-ton-topp, men de danner også et attraktivt ensemble med topper i vanlige farger. Smykker av tre, perler og metall avrunder antrekket effektivt. De fleste afrikanske motehus tilbyr sine egne tilbehørstilbehør, hvorav de fleste er håndlaget.

Topper med asymmetriske snitt

afrikansk mote jeans topp mørk grønn sennep gul

De fargerike toppene med asymmetriske snitt kan være perfekt stylet med jeans. Med et skjørt med høy midje gir du en moteerklæring på gaten. I tillegg brukes pumper vanligvis i en aksentfarge.

Afrikansk kveldsklær: uttrykksfull, men sjarmerende

afrikansk mote gul mønster valkuhila kjole

Mange designere er avhengige av en stilig blanding: sommerkjolen med en figurkrammende haute-couturé-silhuett ser fortsatt passende ut til daglig bruk takket være de fargerike utskriftene. Afrikansk kveldsklær er så sjarmerende og fantasifull og får endelig oppmerksomheten den fortjener.

Tone-i-tone todelt for de varme sommerdagene

afrikansk mote crop tops brede bukser sommer

Tone-i-tone todelte dresser med crop tops er veldig populære i 2019. Et heldekkende trykk vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet og er perfekt for ekte trendsettere. Subtile detaljer som volanger og volanger setter aksenter og får antrekket til å se spesielt jentete og leken ut.

Afrikansk mote for menn: Dyktig iscenesettende trykk

afrikanske mote menn sommerjakker

Afrikansk herremote er også fargerik, iøynefallende og kreativ. Menn bruker sterke farger som rødt, himmelblått eller signalgult og kombinerer dristig motiver som ikke passer sammen ved første øyekast. Striper, rutemønstre, blomstermotiver, spiraler og intrikate geometriske former danner et eklektisk lappeteppe som automatisk tiltrekker seg oppmerksomhet.

afrikansk mote trend menn passer sommer

Hvis lappeteppet er for mye for deg, kan du velge en dress med striper i neonfarger og bruke en skjorte med polokrage eller genser. Selvfølgelig går joggesko eller joggesko godt sammen med dette.

afrikansk mote menn genser mønster håndlaget

Gensere brukes sjelden i Afrika, men de er i USA. Det var der de typiske afrikanske motivene ble overført til strikkevarer for første gang. Mange design tilbys for tiden i New York.

Gatestil med afrikansk utseende: slik kan mote tolkes for daglig bruk

afrikansk mote stroppeløs topp foran knute brede bukser stort oransje mønster sommerantrekk

Hvem sa at afrikansk mote ikke er egnet for daglig bruk? Du trenger bare litt kreativitet for å sette sammen et eksotisk ensemble. En topp i pastellfarge, bukser med et stort trykk i en aksentfarge, og du er godt forberedt på de varme sommerdagene i byen.

afrikansk mote lang maxikjole indigo tradisjonelle fargemotiver natur

Maxikjoler kan også se eksotiske ut hvis de er parret med de riktige smykkene. Har du en indigo -kjole i skapet ditt? Denne fargen er en av de mest populære i Afrika og vises igjen og igjen i klær.

afrikansk mote fargerike slående trender mønster

Fargerikt er nøkkelordet for enhver fashionista i sommer: gul, oransje og rød danner et attraktivt ensemble og får oss til å drømme om det eksotiske ørkenlandskapet i Afrika.

afrikansk mote skjerfskjole knelengde fargerike naturmotiver

Alt avhenger av tilbehøret: Mange kvinner i afrikanske land liker å ha på seg skjerf. De er ikke knyttet til en bestemt religion, men er ganske enkelt et populært tilbehør som også beskytter hodet mot solens sterke stråler.

I bildegalleriet nedenfor finner du flere eksempler på effektive stylinger i det afrikanske utseendet. la deg inspirere!

afrikansk mote fargerik skjørtbluse vanlig farge lilla gul stort mønster

afrikansk mote bluse off shoulder korte hvite bukser shorts

african fashion denim jakke bukser sandaler brun

afrikansk mote jaguar print kjole brede ermer av skulderen fargerik

afrikansk mote kvinner sommerskjørt bredt sett rockabilly skjerfbluse

afrikansk mote rosa indigo blå farger kombinerer

Afrikansk mote todelt stroppeløs mørk vinrød

Afrikansk mote todelt stramt body-hugging blyantskjørt crop top

afrikansk mote ryggløse et stykke

afrikanske mote menn bluser tunikaer

afrikansk mote kjoler utskjæringer geometrisk mønster

afrikansk mote jeans bredt skjørt

afrikansk motejakke kombinerer svarte jeans

afrikansk mote gressgrønne shorts høy midje kjole lange ermer

Afrikanske mote gule kjoler bredt posisjonert

Afrikansk mote fargerik blanding og match

afrikansk mote azurblå mørkeblå sommerantrekk ideer

afrikansk motedrakt todelt svart rød

afrikansk mote kveld ha på seg svart rosa lilla

Previous Post
12 vitenskapelige eksperimenter for barn – enkle og interessante DIY -spill med vann og fysikk
Next Post
Lag ditt eget teppe for et elegant interiør – 4 instruksjoner