15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vatterte jakker trender for vinteren 2020: Disse vinterjakker for kvinner er nå inne!

2020 er offisielt her! Begynnelsen på et nytt år – enn si et nytt tiår – er den perfekte anledningen til å dele med noen uelskede ting fra garderoben og gi plass til nye. Hva kan være hyggeligere i isete temperaturer enn en koselig, varm vinterjakke? Vi viser deg hvilke quiltede jakkestiler som nå er veldig populære, slik at du garantert kommer gjennom vinteren med stil.

Vattert kåpe i metallisk utseende i rosa med hette kombinert med et hvitt antrekk

Den vatterte jakken var spesielt populær på 1980 -tallet, men er nå et populært klesplagg rundt om i verden. Grunnen til dette er enkel: den holder deg ikke bare koselig og varm, men er også lett som en fjær og imponerer med utseendet. Fra den unge amerikanske sangeren Billie Eilish til den britiske politikeren Theresa May – alle elsker de vatterte vinterfrakkene på grunn av deres allsidighet. Designere har også lagt mye arbeid i å gi de populære puffjakkene det bestemte. Godt pakket og fremdeles ser stilig ut? Det er mulig med de nye, koselige vintertrendene. Fordi det Jakker og strøk med et fasjonabelt quiltet mønster Denne sesongen overrasker vi oss igjen når det gjelder stil, farge og materiale.

Den mest populære vatterte jakken i lyse farger

vattert jakkepuffer i grønn halvblank

Klassiske sorte og mørkeblå dunjakker anses nå for enkle og til og med kjedelige. I år stoler designere på fargerike design for å drive bort vinterbluesen. Enten det er lyst i gult, oransje, rødt og grønt, i pastellfarger som rosa eller til og med i neonfarger – vatterte jakker kommer nå med uttalelser og gjør deg i godt humør.

vattert frakk i metallisk sølv med falsk hettekant

Skinnende vatterte jakker med metallisk utseende er også en av de viktigste trendene i år. Varianter med gradienteffekt er spesielt populære. Ekstravagante og litt futuristiske, disse vinterjakkene gjør hvert antrekk til et absolutt blikkfang. De skinnende modellene i sølv, gull eller bronse kan kombineres elegant så vel som egnet for fester.

Vatterte jakker med fasjonable trykk

Trendy dunjakker med fasjonable trykk

Vatterte jakker og strøk får også et friskt utseende med et slående mønster. Enten blomster, geometriske eller rutete – alt er lov! For eksempel var et av høydepunktene i høst-vinter 2019-kolleksjonen av Dries Van Noten blomstret dunjakke i kimono -utseende. Versace presenterte også en pufferjakke med sitt berømte Savage Barocco -trykk. Vi oppdager også ville dyremotiver og vakre blomstermønstre i samlingene til Balenciaga, Chloe, Dolce & Gabbana, Escada, Patrizia Pepe og mange andre.

XXL dun og vatterte strøk

Vattert kåpe i maxilengde med en lydkrage ser veldig fasjonabel ut

Oversize kutt og maxi lengder er fortsatt en integrert del av moteverdenen, og dette gjelder også yttertøy. Oversize dunjakker og voluminøse quiltede strøk er det riktige valget for fans av trendy styling i et lagdelt utseende og de som ønsker å vise seg som streetstjerner. Det beste med XXL -utseendet: Selv i sibiriske temperaturer kan vi skjule flere lag med klær under kappen.

Vatterte jakker laget av uvanlige stoffer

En dunjakke laget av et uvanlig materiale er en interessant designidee. Det kan for eksempel være lær, ull, semsket skinn, fløyel, snor eller sateng. Det er ingen grenser for designerens fantasi. Pufferjakker i skinn var for eksempel spesielt godt representert i HW -samlingene av toppmerker som Saint Laurent, Tom Ford, Zara og Prada. Spesielt Eska frakk fra Nanushka har inspirert påvirkere over hele verden. Det myke, skinnende stoffet får selv uformelle antrekk til å se elegant og fasjonabelt ut.

Januar er forresten den perfekte tiden for gode kjøp! Bla gjennom de store salgstilbudene fra de beste merkene, og finn den perfekte vatterte kappen for deg til en spesialpris!

Vattert jakke i svart lakkutseende i trend

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer