15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner ferdighetsstrømper og knehøye sokker

overknee-strømper-kne-høy-sokker-kombinere-flat-sko-svart

Sommeren er allerede over og regntiden introduserer oss sakte for den kalde årstiden. Det er nettopp under overgangen at klesplaggene kan kombineres med hverandre, vanligvis i den ene sesongen eller den andre. En kjepphest eller en trend som kommer opp igjen og snart er over Overknee strømper og knehøye sokker kombinert med shorts eller et skjørt og trukket opp selvsikkert.

Kompetent kombinere over kneet strømper og knehøye sokker

Overknee strømper-kne-høy-sokker-kombinere-grå-høst-vinter-skinnsko

I 2015 var det spesielt populært blant de ekstravagante eller sporty menneskene å bruke sokker med sandaler. Trenden ble akseptert i motsatt retning, og bortsett fra scenen og catwalken, bare brukt av fashionistas. Karakteristisk for dette er glittersokker eller de med iøynefallende motiver laget av fint materiale i høye hæler eller sandaler. Den raffinerte ton-i-ton-kombinasjonen med stroppsandaler-sokker eller overkneestrømper i samme farge som skoen regnes som stilig.

Overknee strømper og knehøye sokker – stjerner elsker dem

overknee-strømper-kne-høy-sokker-kombinere-taylor-swift

Sangerinnen Taylor Swift er forelsket i overknee strømper. Hun liker å gå med jenteklær med litt college -stil. Dette inkluderer knehøye sokker og snøresko. Hun foretrekker mørke pastellfarger som passer veldig godt til hennes individuelle stil. Hun kombinerer alltid sko og sokker i samme farge og, om mulig, i samme tone.

Stjerner liker å sette lårhøyder – Rihanna og Beyonce

Overknee strømper-kombinere-stjerner-beyonce-rihanna-svart

Sangerne Rihanna og Beyonce liker det slående og er ikke likegyldige for sokketrenden. Selv om de holder seg til ton-i-ton-prinsippet og bruker nøytral svart, provoserer de med en kort kjole med et dyreprint. Rihanna går litt lenger og har valgt overkneestrømper med røde tær som fanger øyet på grunn av skoene med åpne tå. Hun overrasket knapt noen med utseendet, ettersom hun har drevet sin egen samling sokker på Puma i flere år.

Overknee strømper og knehøye sokker designet av Rihanna for Puma

Overknee strømper-kne-høy-sokker-kombinere-rihanna-samling

På bildet kan du se overkneestrømper og tilbehør fra den siste kolleksjonen av Rihanna for sportsmerket Puma. Hun setter sammen sportslige elementer som armbånd, stripete sokker og jentete aksenter som volanger, myke sandaler, flytende, halvgjennomsiktige stoffer.

Til og med Sarah Jessica Parker har overkneestrømper 

Overknee strømper-kne-høy-sokker-kombinere-Sarah-Jessica-Parker

For noen år siden jobbet Sarah Jessica Parker på en av scenene i episoden S * x & The City ‘hadde på seg et miniskjørt med blomstermotiver og overkneestrømper i grått. Hun kombinerte dem smart med peep toe -støvletter i khaki -farge. Selv om det ikke er et ton-i-ton-utseende, går de to dempede fargene veldig godt sammen og skaper en fargeharmoni.

Overknee strømper er en del av stjerners hverdagsantrekk – Katty Perry og Vanessa Hudgens

overknee-strømper-black-combine-katty-perry-vanessa-hudgens

Andre stjerner liker også å bruke overkne -strømper og viser bare hvor mangefasetterte de faktisk er. Med Vanessa Hudgens er de knapt merkbare i overkneestøvlene i semsket skinn. Den ekstravagante sangeren Katty Perry liker prangende kombinasjoner og har kombinert sorte strømper med sandaler med hæl i mønstret satengstoff.

Overknee strømper og knehøye sokker i den siste samlingen av Prada og Miu Miu

overkne-strømper-lange-sokker-kombinere-prada-miumiu-høsten-2016

Overkneestrømper og knehøye sokker i en farge eller med et slående mønster kan ofte sees på catwalken. Det fungerer i en brann, men ikke i det hele tatt uten det. Hver høst / vinterkolleksjon av Prada og Miu Miu inneholder fine strikkede sokker med diamantmønster eller stripete.

Overknee strømper og knehøye sokker uten tær

overknee-strømper-lange-sokker-kombinere-prada-sko-2016-2017

I Milano og Paris presenterte det ikoniske motehuset interessante modeller av sko som er egnet for bruk med sokker. I tillegg ble det presentert strømper laget av finstrikket uten tå, som kan brukes fantastisk med åpne sko.

Overknee strømper og knehøye sokker i college stil

overknee-strømper-kne-høy-sokker-kombinere-college-look

Men hvor kommer overkne -strømpene fra? Imidlertid er de en utvidet variant av de stripete sokkene som er typiske for skoleuniformer og sportsklær. Det velkjente begrepet ‘college style’ kommer fra England eller USA og er generelt preget av et strengt kutt. Ungene kledd på denne måten fremstår som veldig riktige og litt konservative. Stilelementer inkluderer gensere med V-hals, plisserte skjørt, knehøye strømper og snøresko.

Bruk knehøye sokker på kalvene dine – overført fra herregarderoben

kne-høy-sokker-grå-strippet-kombinere-college-look-svart-hvit

Ternden med sokkene i midten er imidlertid egnet for daglig bruk. Velg bare dempede farger som matcher kontorutseendet. Klassikerne – svart, hvitt og grått, er perfekte for dette, og de er heller ikke iøynefallende. Kombiner med flate snøresko. Antrekket – skjorte, sko, sokker, har blitt båret over fra herregarderoben og er derimot egnet for kvinner som fremstår som delikate og nydelige.

Legg knehøye sokker over strømpebukse

overknee-strømper-kne-høy-tynne-sokker-kombinere-strømpebukser

En stor variasjon av trenden som ikke bare smigrer figuren, men også fremstår som subtil og som samtidig setter aksenter. Velg tynne knehøye sokker i samme farge, for eksempel svart, som strømpebuksene og dra dem over dem. Kombiner med svarte høye hæler for en optimal effekt.

Kunnskapsfull kombinere overknee strømper og støvler med hæler

overknee-strømper-kne-høy-sokker-kombinere-grå-støvler

For å visuelt forlenge bena, anbefaler eksperter å bruke overkneestrømper i knehøye støvler. Velg lignende farger, kontraster anbefales ikke og trekk strømpene 4-5 centimeter opp over skoens overkant. Kombiner med shorts, miniskjørt eller kjole.

Kunnskapsfull kombinere overknee strømper og ankelstøvler

overknee-strømper-grå-støvler-oversize-genser-strikk

Oversize mote har vært veldig populær i det siste, men dessverre ikke egnet for korte kvinner. Hvis du er en av disse og ikke vil klare deg uten det, kan du prøve å lage et tone-på-tone-antrekk. Unngå kontraster som bare vil kutte figuren din i feil proporsjoner.

Overknee strømper og plattformsko kombinere – For små kvinner

overknee-strømper-kombinere-svart-skjorte-kjole-casual-mote

Selv om de knehøye eller overkne strømpene og sokkene ikke smigrer figuren til de små damene blant oss, trenger de ikke klare seg uten trenden. Kombiner med plattformsko, også med hæler. For å få mest mulig ut av den ekstra høyden, anbefales det å kombinere sko og strømper i samme farge. Dette trikset får benet til å se mye lenger ut.

Bruk over-kneet sokker eller knehøye sokker med oxford sko

knehøye-sokker-kombinere-svart-snøresko-oxford-høst

Når været ikke er så bra, er knehøye sokker til og med ønskelige. Tone-i-ton-kombinasjoner er til og med egnet for kontoret. Veldig diskret i svart med enkle lakksko eller snøresko i skinn, er utseendet med åpenbare sokker en ekte klassiker.

Perfekt kledd for regntiden – overkneestrømper og gummistøvler i sølv

overknee-strømper-kne-høy-sokker-kombinere-gummistøvler-sølv-hvit

Med knehøye eller overknee strømper i gummistøvler i regntiden var og er fortsatt ikke et rart bilde. Imidlertid er det ganske praktisk og til og med praktisk. Fortsett med mote selv i dårlig vær og kombiner dyktig regnstøvlene dine, selv om de ikke kan beskrives som stilige, med resten av antrekket.

Topptrend – iført glitterstrømper med sko med åpne tå eller sandaler

strømper-sokker-kombinere-glitter-grå-åpne-sko

Lyngrå glitterstrømper i en finstrikket versjon med svarte åpne sko med stropper er for tiden en topptrend. For å unngå det motsatte av et stilig utseende, anbefaler eksperter å velge klassiske modellsko eller sandaler. Disse må ikke prydes med ytterligere dekorative elementer eller dekorasjoner. Et enkelt antrekk passer også godt til dette. Aksenter med et lignende utseende som strømpene, for eksempel sølvsmykker eller et smalt, også flekkete, strikket skjerf vil utfylle det elegante utseendet og få det til å se veldig harmonisk ut.

Bruk knehøye sokker med Timberland -sko

kne-høy-sokker-kombinere-timberland-sko-støvler-brun

Timberland sko er veldig populære akkurat nå. Disse tilhører den mer sportslige og ungdommelige moten og kan derfor kombineres veldig godt med strippede versjoner av sokker og strømper. Som en topp anbefaler vi deg å velge et enkelt stykke, for eksempel en kjole eller jumpsuit, slik at silhuetten din ser proporsjonal ut til tross for de flate, grove skoene.

Menn bruker også fargerike sokker

herre-kne-høy-sokker-kombinere-fargerike-moderne-trend-skinn-sko

Selv om det ikke er så mange måter menn kan legge til variasjon i garderoben, er sokker alltid et godt alternativ. Farger og mønstre er bare tillatt hvis de er koordinert med de resterende delene.

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer