15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilken dirndl -farge passer til hårfarge og hudtype?

Som dirndl farge til rødt, brunt og blondt hår

Hvis du vil være iøynefallende på folkefestivalene og spesielt på den årlige Oktoberfest, bør du holde deg oppdatert på de siste kostyme- og fargetrendene. Ugjennomsiktige farger og romantiske pasteltoner er spesielt populære i år. Men passer de fasjonable trendfargene virkelig til din type? Vi vil fortelle deg hvilke dirndl -farger som fungerer bra med brunt hår, hva som smiger blondiner og hva som får rødhårede til å skille seg ut.

Hvilken dirndl farge til blondt hår mintgrønn rose

Bestem først hudtypen din

For å finne ut hvilke Dirndl -farger som smigrer din type, bør du ikke bare vurdere hårfargen din, men også hudtonen din. Bare når du vet om hudens undertone er varm, kul eller nøytral, kan du finne den perfekte for deg Kjøp dirndl.

  • Den varme hudtonen har gulaktige, gyldne undertoner.
  • Karakteristisk for kul hudtype er blåaktige, rosefarget undertoner.
  • EN nøytral hudtone er mest preget av ferskenfargede undertoner.

Som dirndl farge til brunt hår

Beste dirndl -farger for varme brunetter korallbeige

Beste dirndl -farger for varme brunetter

Det brunette håret og den sommerlige brune fargen fremheves fantastisk av varme farger som aprikos og korall i kombinasjon med sivgrønn. De rike grønne tonene som oliven, mos eller jadegrønn utfyller perfekt den gule undertonen i huden din uten at den ser altfor gulaktig ut. Overskyede farger som gammelrosa og nougatbrun ser også perfekt ut på deg. Det er best å velge en bluse i elfenben, østershvite eller krem ​​i stedet for lys hvit med en dirndl -kjole.

dirndl farge brunt hår 2019 rosa beige høy hals

Beste dirndl -farger for kule brunetter

Beste dirndl -farger for kule brunetter lyseblå kjole og rødt forkle

Kule brunetter bør lete etter en dirndl -kjole eller forkle som står i god kontrast med den bleke huden. Du kan ikke gå galt med mettede farger som mørk blå og vinrød! Isete pastelltoner som sølv, himmelblå og rosa ser også veldig fine ut på lys hud. Men du kan også bære livligere bærfarger med et blått støpt uten dårlig samvittighet. En lys hvit dirndlbluse får deg til å virke frisk og energisk.

Hvilken dirndl farge for blondt hår

Hvilken dirndl farge varm blond tomat rød bordeaux

Varme blondiner

Hvis du har honningblondt hår og en gylden hudfarge, er farger med en oransje eller rød undertone som korall, aprikos, laks og lignende det rette for deg. Dirndls i lyse farger som fuchsia, eplegrønt og lilla ville også passe perfekt til gulltonene i håret ditt. Hvis du vil ha rødt, gå for tomatrødt. Og hvis du vil at den skal være grønn, velger du gressgrønt i stedet for olivengrønt. Varme blondiner bør unngå kule farger som blues, rosa og røde med blå undertoner, da disse kan få huden til å se grå ut.

Kule blondiner

Hvilken dirndl farge til blond kul hudfarge Lyseblå kjole med elfenbenssløyfe

Blondiner med lys, lys hud bør unngå dirndl -kjoler i lyse farger som oransje, rødt og gull. Pastellfarger som mintgrønn, Lavendel, babyblå og alle andre farger med blå eller grå undertone er spesielt flatere i porselen. Følgende tommelfingerregel gjelder for grå: jo lysere hudfarge er, jo mørkere gråton – og omvendt. En dirndl i antrasitt får for eksempel blå øyne til å skinne og ser flott ut med et rosa forkle.

Dirndl farge grårosa forkle blondt hår blå øyne

Hvilken dirndl farge med rødt hår

dirndl farger med rødt hår varm undertone av huden aprikos mosegrønn

For rødhårede med en varm hudfarge går høst- og jordfarger vanligvis best, mens farger med en betydelig mengde blå flatere lys hud med kule undertoner. Spesielt mørke greener og rustfarger ser ut til å ha blitt laget for den varme rødhårede typen. Rødhårede med en kjølig hudfarge, derimot, kan ikke gå galt med juveltoner som safirblå, smaragdgrønn, ametystlilla og rubinrød. Kvinner med rødt hår bør definitivt unngå dirndls i pastellfarger.

Hvilken dirndl farge for rødhårede blek hud med en rosa undertone.Lilla dirndress med smaragdgrønn

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer