15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Joggebuksantrekk: Slik er favorittene våre stylet til enhver anledning!

“Alle som bruker joggebukser har mistet kontrollen over livet sitt” – vi har nok alle hørt dette ordtaket fra motegiganten Karl Lagerfeld. Men i disse uvanlige tider på hjemmekontoret og sosial distansering stuet vi favorittbuksene og jeansene dypt i skapet og erstattet dem med mer komfortable joggebukser og leggings. Det vi pleide bare å ha på avslappede kvelder på sofaen, har nå blitt en av sesongens største motetrender. Mange fashionistas og mote påvirkere har gjort den uformelle favoritten absolutt egnet for daglig bruk og viser oss hvor allsidig og stilig et joggebukse -antrekk faktisk kan være. Joggebukser og stil går fortsatt ikke sammen for deg, og du ville ikke våge å ta dem med på gaten eller til og med på kontoret? Så er det bare å lese videre, for i denne artikkelen skal vi vise deg hvor kule og spennende joggebukser kan være!

Combat støvler kombinerer joggebukse antrekk kvinner

Enten joggebukser, joggere eller joggebukser – uansett hva vi kaller delene, er de ikke lenger bare en nødvendighet for treningsstudioet. De komfortable buksene er for tiden etterspurt og er blant de absolutte favorittene til alle fashionistas! Modellene har imidlertid ikke lenger noe til felles med fortidens baggy og ujevne bukser. Trendy farger, snitt og materialer sikrer at de gode, gamle joggebuksene kan brukes til enhver anledning! Enten elegant og stilfullt brudd med overdimensjonerte blazere eller ganske uformelt og kult med hettegenser og joggesko – fritidsbukse er alltid og overalt!

Joggebuksutstyr: Den komfortable motetrenden som alle fashionistas er besatt av

Joggebukse antrekk for kvinner motetrender våren 2021

Vi ser ikke lenger bare joggebukse -antrekk i stua, fordi det er ideelt for å tilføre litt variasjon til vårt daglige utseende. Selv om motepotensialet til de komfortable brikkene fremdeles er undervurdert sterkt, er den uformelle buksen nå tilgjengelig i alle tenkelige farger, mønstre og materialer og tilbyr noe for enhver smak! Og det beste? Motetrenden er perfekt for alle figurtyper! Takket være den løse passformen kan vi skjule fantastisk små problemområder. Det er bare viktig at du tar hensyn til riktig størrelse når du kjøper – slik at buksen kan smigre figuren din, den skal hverken være for stram eller for løs. Joggebukser med vertikale striper er for øyeblikket den siste moteville og sørger også for at beina ser lengre ut.

Gigi Hadid antrekk joggebukse kombinerer kvinner

Joggebuksutstyret overbeviser oss ikke bare med sitt komfortable og uformelle snitt – de mangfoldige modellene og designene lar oss skape nye og uvanlige utseende om og om igjen. Imidlertid er det viktig å nevne at ikke alle joggebukser er skapt like. Selvfølgelig er de slitte og super løse buksene utrolig behagelige, men dessverre er de ikke det best mulige valget for et trendy antrekk. Velg heller litt mer “elegante” uformelle bukser med et løst snitt. Klassiske farger som svart, grå og hvit samt myke pastellfarger er spesielt populære.

Hvilke topper passer best med joggebukse??

Mote trender våren 2021 joggebukse antrekk kvinner

Avhengig av hvilken anledning du vil bruke joggebukseantrekket, kan du style forskjellige topper. Med en enkel T-skjorte eller hettegenser har du det perfekte hverdagsutseendet for en avslappet ettermiddag. Hvis toppen er monokrom, kan buksene være litt mer iøynefallende. Legg til en denimjakke, så har du laget det perfekte trendy utseendet. For å understreke figuren din og slik at antrekket ikke ser for uformelt ut, anbefaler vi at du stikker toppen litt inn i linningen.

Vinterforretningsantrekk kombinerer joggebukse for kvinner

Det ser imidlertid mye mer spennende ut hvis du kombinerer det med en elegant topp som en skinnende skjorte eller en feminin bluse. Kontrasten til den løse buksekuttet skaper et kult stilbrudd som virkelig fanger øyet. Eller hva med å kombinere to motetrender og velge et overdimensjonert antrekk? XXL -blazere er veldig populære denne sesongen og er det perfekte supplementet til et elegant, uformelt utseende. Dine favoritt joggesko og en liten veske gir stylingen et moderne preg og avrunder ensemblet perfekt.

Hvilke sko er egnet for en joggebukse?

Kombiner joggebukse med oversize blazer

Anledningen spiller også en viktig rolle i valg av sko til joggebukseantrekket ditt. Uansett om det er uformelt og sporty eller elegant og elegant – alt du liker er tillatt. Dette kan virke litt rart i begynnelsen, men høye hæler er faktisk den perfekte kombinasjonspartneren med joggebukse! Dette gjør at figuren din ser slankere ut og beina litt lengre! Riktignok krever kombinasjonen litt tilvenning, men stol på oss – hvis du bare våger deg ut en gang, vil du ikke angre! Eller start sakte og ta tak i de nye muldyrene eller kampstøvlene for et elegant, men behagelig utseende.

Kan du bruke en joggebukse på kontoret??

Joggebukser for kvinner kombinerer en overdimensjonert blazer

Svarte bukser, en bluse og en vanlig blazer – blir du lei av å ha på deg de samme kjedelige forretningsantrekkene igjen og igjen? Hvis kleskoden tillater det, ville en joggebukse også være et skikkelig blikkfang på kontoret! Du bør imidlertid være forsiktig her, for løs betyr ikke slitt! Klærne våre bør også se velpleide ut for et sporty, men behagelig utseende. Det er derfor best å velge skinnende svarte eller grå uformelle bukser og kombinere dem med en elegant bluse som du legger inn foran linningen. Elegante høye hæler og en edel skinnpose oppgraderer utseendet og gir det prikken over i’en. En blazer gjør at antrekket passer for virksomheten på kort tid og sikrer at du ser seriøs ut og er komfortabel samtidig. Til slutt er subtile øredobber og et halskjede og joggebukseantrekket ditt til kontoret klart!

Kombiner joggebukser: en oversikt over det vakreste utseendet for re-styling!

womite joggebukse kombinerer motetrender våren 2021

Med en pastellfarget trenchcoat og matchende sko er joggebuksen et skikkelig blikkfang

Trench coat kombinere joggebukse antrekk kvinner

For å holde deg varm og se stilig ut samtidig, kombiner en ullfrakk med joggebukse

Skotrender våren 2021 kombinerer joggebukse til kontoret

Ta et stilnotat fra moteinfluensorene og kompletter joggebukseantrekket ditt med en overdimensjonert blazer

Overdimensjonerte antrekk kvinner kombinerer joggebukse til kontoret

Det monokrome utseendet er fortsatt veldig populært og ser utrolig velstelt og elegant ut

Joggebukse antrekk for kontormotene våren 2021

Hvite kampstøvler gir stylingen et steinete preg

Joggebukse antrekk kvinner kombinerer hvite støvler

Ikke vær redd for å eksperimentere med farger og materialer for å lage et unikt joggebukseantrekk

Joggebukser antrekk kvinner athleisure mote trend tips

En kort pels er alt du trenger for å gjøre disse komfortable favorittene egnet for daglig bruk

Joggebukse kombinerer Gigi Hadid -antrekk for kvinner

For et fint uformelt utseende, bruk den med en trenchcoat eller en lang ullfrakk

Joggebukser kombinerer kvinners hverdagsutseende

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon