15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barethue for en boks med fransk elegant: 30+ flotte utseende og stylingtips

baret hatt stil look farge

Baret, basker eller fortsatt kjent som en basker er en absolutt klassiker og er hovedsakelig tildelt fransk stil. Det har også vært en uatskillelig del av moteshow siden i fjor og gjør nå et comeback. Gucci, Chanel, Dior presenterte i sine siste kolleksjoner hvor allsidig det stilige hodeplagget er. En baskerhue er allsidig og gir det enkle utseendet en fransk teft. Avhengig av materiale og individuell stil, er strøk og blazere laget av ull, samt skinnjakker, gensere, etc. gode stylingpartnere. Flere stylingtips? Les deretter videre!

Beret hat gjør et comeback

beret hat stil look farge brun beige kombinere

Fransk stil er et symbol på klasse. Det er en symbiose av eleganse, nåde, femininitet, karisma og karakter. Det ser ut til at en fransk kvinne er født med motebevissthet. Hun er sikker på seg selv og sin smak. Klærstilen hennes er enkel, samtidig veldig elegant og fargene er aldri utsolgt. Hun gjør det uten overdådige smykker og for mye tilbehør og kombinerer smart mønstre. Franske kvinner håndhever ikke nye trender, men stilregler som går utover sesongen. Et av de beste eksemplene er baskerhatten. For å få litt av den franske chicen til ditt eget utseende, tør du ha på en baret!

Barethatten er mangefasettert

baret hatt stil ser høst elegant elegant ut

En baskerhatt er i stand til å gi det tilbakeholdne antrekket en perfekt finish. Elegant, elegant, steinete eller ganske sporty, den kan kombineres på en ekstremt allsidig måte og fremkaller umiddelbart et “edgy” utseende. Modige fashionistas er avhengige av skinn- eller lakkoptikk. Kvinner som foretrekker klassiske kombinasjoner, velger ullvarianter.

Baret hatt: Stjerner elsker dem

baret hat styles stars inspirations bella hadid

Det var ikke lenge siden da Dior Maria Grazia Chiuri, sjefsdesigner, prydet hvert antrekk for moteshowet med en svart berethatt i skinn. Siden den gang har mange stjerner som Rihanna, Beyonce, Bella Hadid, Kendal Jenner, etc. blitt sett med en. Kjendisene er alltid modige og presenterer gjerne ekstravagante utseende. Fra disse kan vi samle inspirasjon og med sikkerhet fastslå at baretene er ekte allroundere.

baskerhatt stiler stjerner inspirasjon beyonce

Når det gjelder hodeplagg, er moteikoner fortsatt enige: det må være en basker. Vi ser allsidigheten til denne hatten på Instagram så vel som på catwalks. Et favorittstykke er nemlig varianten av Dior laget av svart skinn.

baret hat styles stars inspirations rihanna looks

En basker sikrer både opprør og eleganse. Tidligere ble den brukt av bønder, soldater, kunstnere og adelsmenn på samme tid. For mange kjente personligheter som har satt spor i menneskets historie, har det vært et symbol på motstand eller et utsagn som Ernest Hemingway, Che Guevara, Audrey Hepburn, prinsesse Diana, etc..

baret hat styles stars inspirations kendal jenner

En baskerhette er mye mer knyttet til ideen om den typiske franske jenta. I dag forener It -tilbehøret motsetningene og fremkaller et kult utseende som for tiden har etablert seg som en fasjonabel trend.

baret hat styles stars inspirations salma hayek

Som et indre begrep for eleganse, er skuespilleren Salma Hayek avhengig av en klassisk variant av ullbeter. Hun bygde mesterlig sitt elegante utseende i tre farger: Bordeaux, antrasitt og babyblått. Aksentene er tilbehør – den blå hatten, den røde Gucci -vesken og stoffblomstens brosje som gir boksen fransk elegant.

Baret lue variasjoner: Dekorert med brosje etc..

baskerhue stil ser svarte paljetter

Baretter kommer i fantasifulle design og bestemmer den riktige modellen for enhver smak og ethvert antrekk. Fra enkle modeller laget av materialer av høy kvalitet som ull og kashmir til varianter med dekorasjoner som søljer, perler, paljetter, fjær til steinete varianter av skinn eller lakk.

Barethue med pompong

baskerhatt stil look vinter pompon

Barethatten i henhold til den velkjente Parisienne-chicen er tilgjengelig i mange farger og mønstre og passer både vinter og overgangsperiode. I mellomtiden har merkevareprodusenter kommet med et bredt utvalg av lette stoffer eller fôr for de kalde dagene. En basker er alltid et vakkert og fasjonabelt tilbehør.

Style en baskerhatt: farger 

baskerhatt stiler moderne trend schwraz

Baretter er ikke bare for kvinner, snarere tvert imot. Lenge ble de ansett som en del av soldatuniformen osv. Så ble de populære blant kunstnere og intellektuelle spesielt. I dag er de blant favoritttilbehøret for kvinner, hvorav det er et stort utvalg av farger.

Svart baskerhatt

beret hat stil look farge svart kåpe neon

Som med andre plagg og mote generelt, regnes svart som en populær klassiker og er valget for de fleste kvinner. Det er det samme med baretter. Svart fungerer alltid, for enhver anledning, for hver farge og for hver type.

baret hatt stil moderne trend svart elegant lang frakk

For å fremheve et elegant og elegant utseende, kombineres den sorte baskeren med en klassisk, lang pels med et enkelt snitt og gjerne i en mørk farge som svart eller grå. Pepita -mønster er et godt valg for et elegant utseende med en boks med fransk chic.

Barethue i forskjellige farger: beige og brun

baret hatt stil ser farge beige ut

Den klassiske varianten av den runde, kantløse ullhatten med liten hale kommer i mange farger. I tillegg til svart, er andre nøytrale toner som beige, brun og grå veldig populære fordi de kan kombineres med nesten alle antrekk.

beret hat stil look farge beige brun elegant jakke i skinn

Avhengig av om du vil bygge hele utseendet rundt det originale hodeplagget eller sette det på som et perfekt supplement til antrekket, velger du også fargen på hatten. En fargekombinasjon med høy kontrast forårsaker en følelse, og baskeren blir et blikkfang og fokus for utseendet. En lue i samme farge som kappen eller jakken ser ut som et enhetlig tilbehør som passer perfekt til antrekket.

beret hat stil look farge brun beige rød skurtresker

Uansett om målet er å bruke hatten med fransk opprinnelse som et elegant høydepunkt for antrekket eller, på den annen side, å se det som et enkelt hodeplagg, gir en basker hver look et sjarmerende preg.

baret hatt stil utseende farge grå ull

Elskere av det klassisk elegante utseendet har på seg baskerhatten med en enkel ullfrakk eller en genser med turtleneck. I hverdagen foretrekker folk praktiske og komfortable klær som skinny jeans med rifter og overalls. Trendtilbehøret passer perfekt til dette og gir det umiddelbart en leken teft.

baret lue stiler ser antrekk ideer fransk chic

Sporty, steinete eller elegant, med en baskerhatt får hvert antrekk et nytt utseende. Pastellfarger er en het trend og ser ekstremt feminine ut. Hvis du er i humør for mer farge, kan du velge en farget eller mønstret variant for deg selv. Ta en titt på det kule utseendet i fotogalleriet. Vi har også utarbeidet noen nyttige tips om hårstyling.

beret hat stil look farge pulverrosa

beret hat style look kremfarget steinete skinnjakke

baret hatt stil look farge mønster leo print

baret hatt stil ser farge oransje rød ut

baret hatt stil moderne trend frisyre fargedesign

baskerhatt stiler moderne trend rød

baret hatt stil moderne trend sporty joggesko

Style baskerhatten og håret ordentlig

baret cap frisyre krøller naturlig

Akkurat som når du tar på deg en annen hatt, kommer spørsmålet om riktig frisyre opp her også. En basker går bra med hvilken som helst lengde, uavhengig av om håret er krøllete, bølgete eller rett. De kan også bindes i en lav hestehale eller en knute i nakken eller på siden. To lave fletter på hver side eller en fiskebeinsflette er også gode ideer.

baskerhue kort hår frisyre bob smell

Damer med kort hår kan også ta på seg en baskerhette på en stilfull måte. Den ideelle varianten er en bob-frisyre på haken som fremkaller et elegant og typisk fransk utseende. En annen måte å presentere håret elegant på er å feste det og skjule det helt under hatten. Det ligner på kvinner med veldig kort hår, for eksempel med nisseklipp osv..

baret lue hår frisyre gabunden skjult veldig kort

baret cap frisyre uformell hestehale baret cap frisyre updo chic

baret cap frisyre pigtail sidelengs

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe