15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mote trender for sommeren 2019: du bør investere i disse 6 klærne

Motetrender for denimskjørt sommeren 2019 med blomstermønster og skulderoverdeler

Solen smiler, temperaturene stiger og sommeren er nesten rundt hjørnet! Så sommerkjoler og flip-flops er endelig på vei opp igjen. Hvis du vil oppdatere garderoben din etter hvert som sesongen endres, er det verdt å ta en titt på motetrendene for sommeren 2019. Vi viser deg 6 flotte klær som absolutt ikke bør mangle i garderoben din.

Palazzo bukser er luftige og lette

Mote trender for sommeren 2019 kvinner flare bukser bredt ben

Spesielt om sommeren blir tynne jeans raskt kjedelige og ubehagelige, mens luftige stoffer, friske farger og flytende snitt får hjertet til å slå raskere. Palazzo bukser er spesielt populære på varme sommerdager. Klipp smalt på hoftene og blusset ut på beina – den luftige, vidbeinte buksen er perfekt for kvinner med timeglass- eller pærefigur, fordi passformen skjuler sterke lår, understreker midjen og fremkaller endeløse ben. Også denne sesongen kan vi se frem til et stort utvalg av modeller. Blussbuksene vist ovenfor er inkludert for etter-shopping https://www.tally-weijl.com/de_DE.

Mote trender for sommeren 2019 party crop top og flare bukser

Det er best å kombinere palazzobuksen med tettsittende topper. En crop top, for eksempel, bringer midjen enda mer i fokus. Kilehæl eller høyhælte sandaler passer best til dette. De strekker visuelt silhuetten og får hvert antrekk til å se mer elegant ut.

Skjortekjole egnet for kontoret og fritiden

Skjortekjole i khaki med høyhælte sandaler perfekt sommeren 2019

En skjortekjole er også super hyggelig og behagelig å ha på seg, spesielt om sommeren. Sko, smykker og tilbehør setter tonen i antrekket. For å style et kontorlook, kombiner skjortekjolen med elegante sandaler med blokkhæl og en elegant shopperveske. På fritiden ser skjortekjolen uformell og kul ut i kombinasjon med joggesko, espadriller eller flate sandaler.

Mote trender for sommeren 2019 skjorte kjole kontorantrekk

En camisole-topp er en ekte allrounder

Motetrender 2019 cami -topp og cargo -bukser i svart

Cami-topper har vært en uunnværlig del av fashionistas garderobe siden i fjor. De løse camisole -toppene med tynne stropper og blondetrim går gjennom undertøyets utseende og gir en stilig og feminin uttalelse. Sannsynligvis den mest uformelle måten å bruke cami på i sommer er i kombinasjon med brede paperbag -shorts eller mamma -jeans. De fine toppene kan til og med bæres under en blazer på kontoret. For å få en flott pause i stilen, prøv “cami over skjorte” -trenden. Dette er også den beste måten å vise frem tipset.

Motetrender for sommeren 2019 Cami-topp med blonderpulverrosa shorts med høy midje

Mote trender for sommeren 2019 kontor blazer cami topp blonder topp

Denim i vasket vask

Mote trender sommer 2019 acid wash look jeans skjørt

En av de største motetrendene sommeren 2019 er syrevask. Det slitte utseendet var moderne på 1980 -tallet og vinner nå mote igjen. Disse er lett falmet og uregelmessig falmet denimklær. Slik at de spesielle kontrastene på jeansene kommer til syne, bør du velge enklere modeller for toppene.

Skulderfrie topper er fortsatt trendy i 2019

Mote trender for sommeren 2019 stroppeløs leopard topp og slangemønster

Topper uten skulder, fremdeles kalt Bardot-topper, var spesielt populære i 2018, og et år senere er de ikke mindre populære. Toppene uten skulder kan kombineres perfekt med enkle jeans, shorts og skjørt med krammer. Modeller med ermer ser spesielt spektakulære og feminine ut. Hvis du vil skille deg ut, kan du velge de trendy leo- og slangetrykkene. Solrike farger gir et godt humørsving og gir disse klassiske mønstrene et friskt preg.

Heklet mote tiltrekker seg ikke bare oppmerksomhet på festivaler

Mote trender for sommeren 2019 heklet motefestival look hekletopper

Heklestrikk erobret high fashion -scenen i september 2018 da Oscar de la Renta og Michael Kors viste sine nye heklekreasjoner på New York Fashion Week. Siden den gang har moteeksperter blitt enige om: Hekle strikking er sommertrenden 2019. Fra provoserende maskekjoler til søte hekletopper – antrekkene i heklestrikk formidler ekte hippievibber og er luftige og lette om sommeren.

Bildekilde: unsplash.com / tally-weijl.com

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Hold bena dine i form med Pilates -øvelser – trening av stjernene