15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner slangemønstre – slik bruker du den siste motetrenden!

Snake print skjørt knelang genser veske beige motetrender

Sakte men sikkert har dyreriket lagt til motebransjen de siste årene, og hentet inspirasjon fra alle slags skapninger store og små. Fra leoparder til dalmatere til sebra, det er en allsidig motesafari. Men i år har en annen trend fanget opp og moteverdenen har tatt over, og det er slangemønsteret. Er du interessert i de siste motetrendene og lurer du på hvordan du kombinerer slangemønstre? Så følg med og la våre ideer og tips inspirere deg!

Slange mønster kjole slitasje ankelstøvler svart veske motetrender

Selv om slangemønsteret ser ut til å være en skikkelig utfordring ved første øyekast, gir det deg nok alternativer for fasjonabel utvikling. Du kan ikke gå galt med å kombinere, så lenge du fokuserer på nøytrale farger og utelater alle andre utskrifter.

Kombiner bukser med slangemønster

Bukser med slangemønster kombinerer grå genser med høye hæler motetrender kvinner

Vil du lage et slank utseende med de nye buksene med slangetrykk, men vet ikke hvordan? Det er mye lettere enn du tror! På varme vårdager kan du kombinere dem med forskjellige blazere eller gensere. For et klassisk, elegant utseende som også er egnet for kontoret, velger du en svart blazer, en hvit skjorte og en skinnveske. Kombiner dine bukser med slangetrykk og en koselig genser i vanlig farge for å se helt fantastisk ut.

Bukser slangemønster kombinere svart skinnjakke hverdagsantrekk kvinner

For et dristig og iøynefallende utseende for hverdagsbruk, kan du kombinere dine bukser med slangetrykk og en svart skinnjakke.

Kombiner slangemønsterkjoler for de modige blant dere

Slangemønster kjole Zara antrekk ideer motetrender kvinner

Hvis du vil skille deg ut fra mengden og oppnå et sofistikert og glamorøst utseende, så vær modig og gå for en kjole med slangetrykk. Når du kjøper din nye favorittkjole, må du passe på at den faller litt lenger og er laget av et flytende materiale. Alt som er tettsittende og, på toppen av det, laget av polyester ser billig og alt annet enn elegant ut. En middels lang kjole med dyreprint ser attraktiv ut, utstråler et boho-humør og er foreløpig helt trendy!

Slange mønster kjole motetrender kvinner antrekk ideer

Du kan enkelt kombinere kjolen med slangemønster med joggesko eller ankelstøvler i løpet av dagen, og pumps eller støvletter om kvelden. Tilbehør sikrer et komplett utseende og er derfor veldig viktig. Det viktigste er at fargene er nøytrale. Ville eller flerfargede mønstre bør unngås – slangemønsteret er nok til å forårsake spenning og er uansett din hovedperson. I dette tilfellet er mindre mer!

Alle øyne på deg – kombiner et skjørt med et slangemønster

Skjørt med slangetrykk A-linje blå sko kombinerer motetrender kvinner

Å kombinere skjørt med slangemønstre er ikke så komplisert som du kanskje tror – du bør bare ha det grunnleggende med det. Alt i subtile nyanser som brunt eller grått passer bra, og du får fremdeles et totalt blikkfang!

Snake print skjørt mini skjørt svart bluse frakk motetrender kvinner

Du vil sikkert trekke oppmerksomhet i et miniskjørt med slangetrykk! For at utseendet skal se stilig og litt uformelt ut, velg en strikket genser, en vid skjorte eller en overdimensjonert skjortebluse. På kvelden kan det selvfølgelig også være høye hæler og en svart topp.

Skjørt med slangetrykk kombinerer ideer om rød genser -antrekk inspirasjon motetrender

Er ikke det et skikkelig blikkfang?! Imidlertid er dette antrekket for de mer vågale av deg. Vi vil vise deg hvordan du kan kombinere et skjørt med et slangemønster ved å ha på deg noe mer prangende og fremdeles se fantastisk ut! Men også her bør du ta hensyn til en klar linje og velge noe monokromt.

Hvordan kombinere topper med slangemønstre?

Skjorte med slangemønster kombinerer hverdagslige antrekkidéer motetrender kvinner

Et skritt på slangetrykket ville være å investere i en skjorte med dette trykket. Du har valget mellom mer subtile eller større og lyse design. Selv om mønsteret ser ganske fantastisk ut med sprø og intense farger, er de nøytrale nyansene som svart, hvit og brun idiotsikker. For å gi dette utseendet litt mer kontorsstemning, kast en svart blazer over den og slå veien!

Bluseoverdeler med slangemønster kombinerer antrekk inspirasjon

Det trendy trykket kan for det meste fortsatt klassifiseres som nøytralt, noe som gjør det perfekt for hverdagen. Enten du går en tur i parken med venner eller til lunsj – siden det er ganske allsidig, fungerer kombinasjonen av slangemønsteret ganske raskt og enkelt. Med sin hjelp og den riktige kombinasjonen vil det vanlige hverdagsutseendet på ingen måte fremstå som kjedelig. Det er en stilig og effektiv måte å bryte opp et helt svart antrekk og legge til litt farge på det!

Kombiner strøk med slangemønstre for et spesielt elegant utseende

Snake Pattern Tops Jakker Kåper Kombiner klær

En slangemønsterfrakk bør definitivt være en av de absolutte favorittklærne til hver moderne kvinne! En overdimensjonert kåpe, for eksempel, brukes nå best i kombinasjon med et casual jeans -antrekk. Denne stilbruddet mellom en edel kåpe og tynne jeans er for tiden veldig populær!

Slange mønster frakk kontorantrekk ideer kombinere mote trender kvinner riktig

Den trendy trenden kan også brukes elegant og på en forretningsmessig måte. Det er best å kombinere den klassisk kuttede kappen med et slangemønster med en kappe eller strikket kjole. Både flate sko og enkle pumps passer godt til dette!

Kombiner slangemønsterstøvler som en aksent til antrekket ditt

Snake mønster støvler kne lengde blå blazer mote trender antrekk ideer

I år, hvis du ønsker å følge motetrender og skille deg ut fra mengden, bytt ut klassiske støvler for de med slangetrykk. Enten det er overkneestøvler, cowboystøvler eller sportslige ankelstøvler – hele skoene er virkelig tilgjengelig her. De gjør hvert antrekk til et ekte blikkfang og kan kombineres og brukes på mange forskjellige måter.

Ankelstøvler med slangemønster kombinerer motetrender kvinner

Du kan kombinere støvler med slangemønstre perfekt med et blyantskjørt i kneleng eller en strikket kjole. Eller hvis du vil være litt dristigere, bruk et miniskjørt i kombinasjon med en skjorte eller topp for et flott utseende. Ikke vær redd for å blande forskjellige stiler, men husk – skoene med slangetrykk er aksenten i antrekket ditt og alt annet bør følge utskriften og ha en ren linje.

Kombiner tilbehør med slangemønstre

Slange mønster bag skulderveske tilbehør motetrender kvinner

Du tør ikke egentlig kjøpe en stor vare med det trendy trykket ennå? Da er det for tiden super trendy slangemønstertilbehøret perfekt for deg! Dette er en perfekt måte å innlemme trenden i garderoben din. Stort sett vil ethvert antrekk se veldig elegant og skinnende ut hvis du for eksempel kombinerer det med en veske med et slangemønster.

Slangemønsterveske Lærveske Sølv Kombiner motetrender

Et skjerf vil holde deg varm, men med et slangemønster kan det også være en elegant og trendy detalj i antrekket ditt.

Slangemønster tilbehør skjerf kombinerer antrekkideer og motetrender kvinner

 Eller hva med et slangemønsterbelte som gjør dine favorittjeans eller skjørt til noe spesielt?

Kombiner slangemønstre – tips!

Bukser med slangemønster, denimjakke, antrekkidéer, uformelle motetrender

Mindre er mer – Slangemønsteret er en ekte ensomhet og godtar ikke andre utskrifter. Så sørg for at du kombinerer klær som er så diskrete og monokrome som mulig. De svarte eller brune nyanser er alltid et trygt valg.

Ikke altfor ekstravagant – Hvis du vil at antrekket ditt ikke skal se billig ut, er det viktig å være forsiktig med hvordan du setter det sammen. I stedet for å bruke et kort miniskjørt med toppen av slangetrykk, er det bedre å velge sporty jeans eller blyantskjørt.

Hold deg uformell – Klessnittet avgjør også hvordan antrekket ditt vil se ut. Mens hudtette slangemønstre kjoler ikke ser ut som at stilige, brede kjoler fremstår som elegante og interessante. Det samme gjelder bukser.

Slange mønster skjorte rød kombinere skinnbukser svart

Slange print bukser veske kombinere svart genser

Bukser med slangetrykk og høy midje kombinerer motetrender med svart bluse

Slange mønster kjole kontor grønn frakk veske motetrender

Snake Pattern Dress Sommerkjoler Ankelstøvler Fashion Trends Women

Snake Pattern Tops Blazere Kombiner tilbehør Mote trender

Snake mønster støvler kombinere rød genser svarte bukser mote damer

Sko med slangemønster kombinerer jeans motetrender kvinner

Slangemønster sko ankelstøvler blomsterkjole den nye trenden kvinner

Bukser med slangemønster kombinerer ankelstøvler antrekkideer kvinner

Slangemønstervesker shopper sorte bukser skinnjakke ankelstøvler motetrender

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Hold bena dine i form med Pilates -øvelser – trening av stjernene