15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gode ​​tips for riktig antrekk til jobb, helg eller fest

riktig antrekk hverdags komfortable myke bukser

I løpet av uken er klærne våre egnet for arbeidsatmosfæren. At matchende antrekk Jeans er vanligvis for helgen fordi de er komfortable. Når det gjelder festantrekket, bør det selvfølgelig være spennende. Det er ofte vanskelig for oss å bestemme hvilket klesplagg som er best for en bestemt anledning. Her er noen nyttige tips som du kan finne nyttige.

Riktig antrekk for jobb og hverdag

to deler kostyme stilig grå vinter perfekt utvalg

Den trendy kombinasjonen mellom hvitt, svart og bordeauxrød viser seg aldri å være en feil beslutning. Sett aksenter på en lærveske og pepita sko eller støvler med mønsteret. For å få det perfekte utseendet, velg en klassisk svart knelang.

det riktige antrekket hver dag brun grå smykker sølv halskjede jeans

I hverdagen foretrekker vi alle komfort og enkel design. At passende

Antrekk Inneholder brune semskestøvler, en liten veske og et vakkert halskjede i en brun fargepalett. Ta på deg en varm genser og jakke eller frakk – avhengig av din smak. Skjerf, lue og hansker i trendy farger er det beste tilbehøret. Grå klær og sølvsmykker ville være et annet godt alternativ. Alt avhenger av hva du liker best. Hvis du har en tendens til litt farge, så la skjerfet og hatten være fargerik eller melangert. Rød, grønn, oransje kontrasterer ganske godt med den klassiske gråen. Så gi antrekket ditt et snev av variasjon.

Riktig antrekk for en fest

matchende antrekk rød liggende stram vakker figur

Vil du ha et flott, iøynefallende utseende? Gleder du deg til å trekke oppmerksomheten til deg selv? Da burde du være flink til dette matchende antrekk Tenk på det for kvelden … Gylne aksenter bør komme til syne når du finner de riktige klærne eller tilbehøret. En fin gullkjole med paljetter, øredobber og armbånd med sorte steiner og gullelementer, elegant liten veske og høye hæler med gullakenter er bare noen av de mange stilige ideene som vil hjelpe deg med å se uimotståelig ut. Den klassiske sorte kappen er det perfekte komplementet.

hverdags matchende ideer jakke rosa blå kleintsche jeans

ideer ser fest matchende kjole skjørt høye hæler  trendy kombinasjon elegant chic tor grey mange tilbehør leppestift

matchende antrekk røde klær lidenskap forførende

antrekket svart og hvitt kombinasjon klassisk elegant

business look enkelt design binde håret elegant klassisk

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Hold bena dine i form med Pilates -øvelser – trening av stjernene