15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Festivallook for alle vær og anledninger – 20 motetips

Festivallook -modus-fest-caochella-mote-boho-chic

EN Festivallook Å sette det sammen kan være en skikkelig utfordring, ettersom mote dikterer alt, men ikke kan påvirke været. Selvfølgelig bør du velge et passende antrekk i henhold til musikkstilen. Komfortabel og samtidig attraktiv festmote gjør rocken, strandfesten eller den populære Boho Coachella -festivalen til en catwalk.

Festspillantrekk og skjønnhetstips

Festivallook mote-hår-farger-pastell-farger-rosa-lilla

Antrekket er bare halvparten, kanskje enda mindre, av hele utseendet. Med riktig valgt tilbehør og hårstyling skapes et ensemble som aldri vil bli glemt. Sko spiller også en viktig rolle, ettersom de som er for høye eller som er ubehagelige, virkelig ødelegger stemningen. Noen små stylingsregler og hvilke ideer som vil hjelpe deg med å gjøre det riktige valget og skille deg ut fra mengden.

Festivallook – mote og tilbehør

Festivallook mote-hatt-fedora-beige-sommer-solbeskyttelse

Først bør du kvitte deg med stereotypiene. Mye omtales som et fest- og festivallook, men er bare et tegn på dårlig smak. Selvfølgelig, hvis du går til en dårlig knappfest, er det et annet spørsmål.

Klisje nr. 1. Neonhår er bare for kjendiser.

Stjerner og kjendiser har råd til parykker og forlengelser i hver regnbuefarge og i hele fargespekteret. Kan du også? Stol heller på naturlig vakker og velstelt manke, ikke ødelegg hårstrukturen din for et festutseende. Hvis du virkelig liker farge, må du ikke bruke permanent farge, men en fargetone i delikate nyanser, for eksempel trendfargene lys rosa, blå eller lilla.

Festivallook – bryt klisjeene

Festivallook -mote-hodeplagg-hårtilbehør-blomsterbånd-hår

Klisje nr. 2. Ingen blomsterhårbånd, i stedet eksotiske hodeplagg

Blomsthårbånd er en virkelig misforståelse lånt fra Boho -mote, men de ser veldig smakløse ut på hodet til en dame som er godt under 8 år gammel. La de kunstige blomstene være i jentenes hår og ta på hårtilbehør med etniske motiver eller perler. Da trenger du absolutt ikke en forseggjort frisyre for å presentere en vellykket frisyre.

Festivallook – indiske smykker 

festival-look-mote-smykker-indiske-ornamenter-eksotisk

Klisje nr. 3. Ingen indisk fjær på hodet, i stedet sofistikert panne dekorasjon

Indisk fjær forlater deg for neste Mardi Gras eller Mardi Gras. Hvis du virkelig liker de indiske motivene, så se etter panne eller hodeplagg i denne stilen, som ikke bare ser eksotisk ut, men også smakfull.

Festivallook – stol på selvklebende rhinestones

festival-look-mote-hud-smykker-selvklebende-rhinestones

Klisje # 4. Ingen tung sminke og ingen midlertidige tatoveringer i sommer

I fjor sommer var falske tatoveringer i gull spesielt populære. I denne er imidlertid de selvklebende rhinestones for huset byttet ut. Disse er vakkert arrangert i ansiktet og rundt øynene og ser ut som ekte smykker på huden. De er flotte for sommeren når tung sminke er lett å flekke og ikke er en god idé i det hele tatt.

Festivallook inspirert av Coachella

festival-look-fashion-maxi-kjole-hvitt-skjerf-bandana

Coachella-festivalen finner sted i California på begynnelsen av sommeren (vanligvis slutten av april-begynnelsen av mai) hvert år. Det er veldig populært blant Holywood Stars, og der presenterer de sine uformelle boho chic antrekk, hvorfra vi kan finne inspirasjon for den kommende sommeren. Gigi Hadid, en av Victoria Secrets toppmodeller for øyeblikket, vises alltid i enkle antrekk og setter aksenter enten på hennes vakre figur eller på matchende tilbehør. I dette utseendet er den mønstrede klokken på hodet og beltet knyttet rundt livet i kombinasjon med subtile etniske smykker en spesielt vellykket kombinasjon.

Festivallook – gå for overalls laget av bomull eller denim

festival-look-mote-overall-hvit-stoff-flyter

Overaller, enten de er laget av denim eller bomull, hovedsakelig laget av naturlige fibre, er en skikkelig må-ha for denne sesongen. Flate sko, pumps eller romerske sandaler, de går bare med det. Et annet viktig poeng å nevne er at du aldri ser forkledd eller naken ut med det. Overaller er veldig behagelige, og det riktige valget av to stykker som passer godt sammen er ikke et alternativ.

Festivallook – fargerik, uformell, beskåret – Coachella

festival-look-mote-shorts-topp-mage-fri-velour-coachella

Coachella -festivalen er preget av den uformelle boho -moten. Alle typer shorts og crop tops er etterspurt. Etniske motiver, utkant, velour og luftige snitt matcher perfekt hippiemottoet for arrangementet. Unngå kompliserte frisyrer og frisyrer. Strandbølger er alltid det beste alternativet, eller kanskje en sidefletning.

Festivallook for en strandfest – hvit og denim

festival-look-mote-jeans-shorts-hvit-bluse

Du tror kanskje at et antrekk til en strandfest ikke kunne være enklere. Da tar man feil. Varmen og mangel på skygge kan forårsake ubehagelig solbrenthet og svette. Noen ganger er mindre klær førstevalget, men du bør legge på litt lotion på forhånd. En silketopp eller luftig topp laget av ren bomull i en lys farge, helst hvitt vil ikke feste seg til huden, og den naturlige fiberen lærer deg ikke ekstra smekk.

Med luftige klær og en fin hatt på stranden

festival-look-mote-kimono-overall-flytende stoff

Ikke glem den brede randen. En av halm passer til strandens motto og beskytter mot solen. Hvis du har bestemt deg for et bikinitrekk, ta med deg en omslag slik at du ikke ser for stram ut. Kimonoer er tilgjengelige i et stort utvalg av mønstre og flytende stoffer som smigrer figuren og også føles bra.

Festivallook med en romantisk maxikjole – vær oppmerksom på lengden

festival-look-mote-maxi-kjole-flytende stoff

Maxikjoler om sommeren er rett og slett et must. De er lette, feminine, lite krevende å ha på og er bare ideelle for stranden. En ting å huske på – hvis du skulle danse mye, blir lengden på kjolen et problem.

Festivallook til stranden uten hatt og solbriller er rett og slett ikke mulig

festival-look-mote-hatt-fedora-solbriller-store-smykker

Solbrillene er tilbehør nummer 1 for et festivallook, spesielt på stranden. 2016 -trendene er rettet mot utskrifter og dristige fargekombinasjoner. Store og til og med store glassrammer med gradientlinser er fasjonable og veldig hyggelige å se gjennom. Finn en passende modell i henhold til ansiktsformen din.

Rocky festivallook med en preferanse for svart farge

festival-look-mote-rock-svart-smykker-mote

Det kan være steinete, men smakløst og ikke fra topp til tå i svart. Svart er definert som fargen på rockemusikk, men det er ofte overdrevet. Finn deler som ikke ser kjedelige svarte ut. Kapsler og utskrifter på T-skjorter gir variasjon og setter aksenter i hele antrekket. Ringer på alle fingre, lange kjeder og støvler er en del av rockefestivalens utseende.

Rocky festivallook i svart og hvitt med skinnvest 

festival-look-mote-svart-hvite-støvler-skinnjakke

Hvis det er for varmt for en skinnjakke, kan du skaffe deg en skinnvest med kapsler og glidelåser. Uformelle shorts og topper med et tungt brukt utseende er topptrenden på våren og sommeren, som kan kombineres fantastisk med ankelstøvler. Se steinete og feminin på samme tid.

Antrekk for rockefestivalen med en liten grungetre

festival-look-mode-rock-grunnge-transparent-svart

Rockmote inkluderer også grungestilen. Snørestøvlene er et must. Kombiner med et skjørt eller en kjole for å understreke det feminine utseendet. Beskårne varer er veldig betimelige, så vel som maskedeler. Vær modig, men ikke overdriv.

Festivallook i dårlig vær og regn – ta på gummistøvler

festival-look-mote-regn-gummistøvler-rød-vintage-rock

Regnvær er kanskje det verste som kan skje. Hold deg rolig og velg gummistøvler. Du kan også se veldig bra ut med det. Sett regnstøvlene på scenen og i sentrum av festivalen. Søt kjole eller skjørt, hårbundet og du har satt sammen et flott antrekk.

Motemerker tilbyr flotte regnfrakker

festival-look-mote-regn-jakke-regnfrakk-pvc-stilig

Tenk på deg selv at en regnfrakk eller jakke ikke kan gjøre noe godt for utseendet ditt. Faktisk. Motemerker tilbyr flotte modeller med lekne aksenter og mønstre. Bestill en av disse på forhånd og sørg for at du ser bra ut uansett vær.

Ikke glem å ha på deg en jakke eller et fargerikt kast i dårlig vær

festival-look-mote-regn-gummistøvler-pelsfarget

Ikke glem å sjekke værmeldingen slik at det dårlige været ikke overrasker deg og ødelegger alle festplaner.

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe